Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke böyle bir şansım olsa bende istemem ama türk ailelerini biliyorsunuz öldürürler beni ölmek istemiyorumKeşke bana ver diyebilsem ama öyle olmaz o işler. Devlete vermelisin.
Keşke baştan önlem alsaydın. Çok yazık ben birazdan tüp bebek için kontrole giricem. Fake isen de Allah'a havale ediyorum beni sokmadığın dugu kalmadı şu an.Keşke böyle bir şansım olsa bende istemem ama türk ailelerini biliyorsunuz öldürürler beni ölmek istemiyorum
Evet çözüm yolu arıyoruzDevlete sığın canım çocuğun babası haberdar mı bebekten peki
Konu gercekmi biilmiyorum ama devlete ver bilmediğin etmedigin insanlara verme..Merhabalar ben 17 yasında hamileyim bebeğim şuan 1 aylık karnımda aileme söyleyemiyorum büyük ihtimal cenazem kalkar kısa bir sure sonra 18 yasında olacağım beni ve bebeğimi evine alabilecek biri varmı bebeğimi ona vereceğim
Ya ablacım boş yapma ben ister miyim bu hale düşmeyiKeşke baştan önlem alsaydın. Çok yazık ben birazdan tüp bebek için kontrole giricem. Fake isen de Allah'a havale ediyorum beni sokmadığın dugu kalmadı şu an.
Eğer devlete verirsem bende korumaya alınıcam ordan çıkınca ailem beni reddedicekKonu gercekmi biilmiyorum ama devlete ver bilmediğin etmedigin insanlara verme..
Kalabileceğim biyer olmaz başımın çaresine bakamamEğer devlete verirsem bende korumaya alınıcam ordan çıkınca ailem beni reddedicek
Türk aileleri değil sizinki öyle demekki. En kötüsü de ailenizi tanıdığınız halde bunu yapmış olmanız.Keşke böyle bir şansım olsa bende istemem ama türk ailelerini biliyorsunuz öldürürler beni ölmek istemiyorum
Nerden bilsin haklı bizde bilmiyoruz burda ne gerçek ne gerçek değil üslubun yanlışYa ablacım boş yapma ben ister miyim bu hale düşmeyi
Başka çareler ara burda kim alicak seni.. devlete sigin bulunur bı çaresi yani kötü birşeyde tavsiye etmek istemiyorumEğer devlete verirsem bende korumaya alınıcam ordan çıkınca ailem beni reddedicek
Böyle bir şey yasal değil, sitede yasal olmayan içeriklere yer vermiyoruz.Merhabalar ben 17 yasında hamileyim bebeğim şuan 1 aylık karnımda aileme söyleyemiyorum büyük ihtimal cenazem kalkar kısa bir sure sonra 18 yasında olacağım beni ve bebeğimi evine alabilecek biri varmı bebeğimi ona vereceğim