Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız13+3 Tahminlerinizi alırız ablalarım
Ayyy inşallah teşekkür ederim sağlıkla inşallah
Sağlıkla inşallah ♥ Doktor gördü ama söylemedi haftaya tekrardan gideceğim sırt üstü yatıyorErkek gibi
Keseye göre yorum yaptım tutarsa etiketleyin beniSağlıkla inşallah ♥ Doktor gördü ama söylemedi haftaya tekrardan gideceğim sırt üstü yatıyor
Kesinlikle etiketleyeceğim Teşekkür ederimKeseye göre yorum yaptım tutarsa etiketleyin beni
Selam tuva luna rica etsem banada bakarmısın lütfen kızkardeşimin ultrasonu 6+2 karından ultrason çok merak ediyoruz
Maşallah ben kız hissettim sağlıkla gelsinSelam tuva luna rica etsem banada bakarmısın lütfen kızkardeşimin ultrasonu 6+2 karından ultrason çok merak ediyoruz Eki Görüntüle 3417530
Teşekkür ederim canım bende öyle hissediyorum hayırlısı bakalımMaşallah ben kız hissettim sağlıkla gelsin
Aminnn hayırlısı ile gelsinler Öğrenince yazın lütfenTeşekkür ederim canım bende öyle hissediyorum hayırlısı bakalım
Kesinlikle etiketleyeceğim Teşekkür ederim
Tahmininiz tuttu :)Keseye göre yorum yaptım tutarsa etiketleyin beni
Minnoş bir kız gibiKontes001 M mam2137
Kızlar selam bizim bebişe yine bakarmısınız 8 haftalık oldu kuzucuk
Eki Görüntüle 3422049
Sağlıkla doğsun inşallahTahmininiz tuttu :)
Dimi yaa herkes kız dedi zaten hadi bakalım tutucak mı ? Sağlıkla gelsinlerMinnoş bir kız gibi
Tahmininiz tuttu :)
hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın.Kontes001 M mam2137
Kızlar selam bizim bebişe yine bakarmısınız 8 haftalık oldu kuzucuk
Eki Görüntüle 3422049
Amin inşallah Sizi tebrik ederim tahmininiz içinSağlıkla doğsun inşallah
Erkek olabilirBen de tahmininizi rica edebilir miyim 10+4