- 25 Ağustos 2019
- 60.399
- 110.318
- 30
Haaa sen melisayla ne alaka diyorsunn melisa önceden sedatla şeeyyy etmişler kuzuuu ondan melisa sedatı tanıyor da muzo ne ara tanıştı melisayla nasıl oldu anlamadımKim yardim ediyr cnm muzoyu mu diyorsn:s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haaa sen melisayla ne alaka diyorsunn melisa önceden sedatla şeeyyy etmişler kuzuuu ondan melisa sedatı tanıyor da muzo ne ara tanıştı melisayla nasıl oldu anlamadımKim yardim ediyr cnm muzoyu mu diyorsn:s
Fragmanda yine birlikte oluyorlar ya demekki artik onla takilmaya devam edecek:)canadan sıkıldıHaaa sen melisayla ne alaka diyorsunn melisa önceden sedatla şeeyyy etmişler kuzuuu ondan melisa sedatı tanıyore
AboovvvvvFragmanda yine birlikte oluyorlar ya demekki artik onla takilmaya devam edecek:)canadan sıkıldı
Ay Hadi bakalim merak ettim valla ama o kizi hatırlayacak bu bolumde olmasa bileYaaaa bence olmuyor o geçmişle alakalı gösteriyordurr bence yaaa okadar cesaret edemez daha herhalldeeee Whiterose89
O kesinn zateennn tanınmıcak biride değilllAy Hadi bakalim merak ettim valla ama o kizi hatırlayacak bu bolumde olmasa bile
Öyle tabii canoo artık saçmalamaya başladılar zatenn ya bıraktım benPandemi de zaten hepimizin psikoloji bozuldu birde camdaki kız öhh dedirtti..ama çok güzel beğeniyorum
Ben seyrediyorum ama bana en saçma olanı nalan ile şöför sevgili olucaklar..çok saçma geldi orası..kuzum valla haklısın ama seyredicek başka da bişey yok kiÖyle tabii canoo artık saçmalamaya başladılar zatenn ya bıraktım ben
Öylee tabii cano yaa zaten eşim buhafta evde olduğu için o saatlerde izleyemiyorumBen seyrediyorum ama bana en saçma olanı nalan ile şöför sevgili olucaklar..çok saçma geldi orası..kuzum valla haklısın ama seyredicek başka da bişey yok ki
Nalann artıkkk safff değiiiillll!!!!!!!!
Bugününü nasıl bekledim anlatamamm buhafta bomba gibi geliyorr
Iyi bi tokattı haaa bendede öyle oldu ohhh be dedimTokata içimin yağları eridi resmen
Hahaha sen mi benmi bukadar hevesle beklememiştimbu haftaaa cok heyecanlııııı.. İçimin yagları eridi vallahiiii
tekrar akşam yemeğinde niye Sedatla yan yana hiçbir şey olmamış gibi oturuyorlar . Umarım bir aldatmaca yoktur .Hahaha sen mi benmi bukadar hevesle beklememiştim
evet hem zayıf hem de hatları cok iyi. Şahsen ben de kıskanıyorumYalnız kadın ne giyse kıskanıyorum ya
O nasıl bir fiziktir ki her giydiğini kaldırıyor.
Hayalimdeki fizik ama asla olamamevet hem zayıf hem de hatları cok iyi. Şahsen ben de kıskanıyorum
Dimi yaaa bende çok kıskanıyorummmYalnız kadın ne giyse kıskanıyorum ya
O nasıl bir fiziktir ki her giydiğini kaldırıyor.