- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.745
Yok yok takma kafana hem guzellık 40 yıl kalp bır omur unutma bunu..Bilmiyorum kötü hissettim ve hissediyorum
nelere takılıyor aaah bu genclık.... gitti gitti gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok takma kafana hem guzellık 40 yıl kalp bır omur unutma bunu..Bilmiyorum kötü hissettim ve hissediyorum
Sorabilirsin mesela kafama takıldı söylediğin ne anlamda söyledin diyeKötü niyetle dediğini zannetmiyorum ama bilemedim kafam karıştı birden
Ah benim iyi niyetli bacım su gençlik aldı başını gidiyor haklısınYok yok takma kafana hem guzellık 40 yıl kalp bır omur unutma bunu..
Böyyük konuşmaabi cinnet heşeyi çözeeYok be bu sefer kontrollüyüm gayet gitti bir 5 sene sonra ikinci banımı alırım rahat
Takıntılı bir kişi olduğum için sanırım bugün zor uyucam.. umarım kötü birşey değildir dediğiniz gibi... sadece kötü hissettim..Yok yok takma kafana hem guzellık 40 yıl kalp bır omur unutma bunu..
Yarın sorucam umarım tatmin edici bir cevap alırımSorabilirsin mesela kafama takıldı söylediğin ne anlamda söyledin diye
Haklısın geçenki gibi denk gelirse neden olmasınBöyyük konuşmaabi cinnet heşeyi çözee
Aranızda konuşup halledin anlarsın niyetini ozaman peki ne geçti aranızda o sırada böyle bir cümle kurdu cümlenin ucu çok açık çünküYarın sorucam umarım tatmin edici bir cevap alırım
Ayrı kaldık bir süre ondan öncesinde böyle değildi ve nasıl değiştiğini sordum uzun zaman sonra. O da bilmiyorum dedi başta sonrasında da kalbini seviyorum ben senin dedi önceden hatalı davranmısım simdi davranmıyorum dedi olay buAranızda konuşup halledin anlarsın niyetini ozaman peki ne geçti aranızda o sırada böyle bir cümle kurdu cümlenin ucu çok açık çünkü
Bak hemen yumusadı dur kız gaza gelme sabahüstü sabahüstüHaklısın geçenki gibi denk gelirse neden olmasın
Valla niyet elden gitti soran olursa akıl hocam sensin ona göre parmaklan gösterecem seni haberin olsun sonra darılmaca gücenmece yokBak hemen yumusadı dur kız gaza gelme sabahüstü sabahüstü
Bak işte dediğim çıktı bu nasıl bir cümleAyrı kaldık bir süre ondan öncesinde böyle değildi ve nasıl değiştiğini sordum uzun zaman sonra. O da bilmiyorum dedi başta sonrasında da kalbini seviyorum ben senin dedi önceden hatalı davranmısım simdi davranmıyorum dedi olay bu
Ayyy uykum mu geldi neeValla niyet elden gitti soran olursa akıl hocam sensin ona göre parmaklan gösterecem seni haberin olsun sonra darılmaca gücenmece yok
Yanii sonuç ne şimdiBak işte dediğim çıktı bu nasıl bir cümle
Yok estağfurullah bu saatte ne uykusuAyyy uykum mu geldi nee
Canım bide sana baştan sona kalbini sevdim ben senin demiş kalbini sevdiyse gerisi yok demekYanii sonuç ne şimdi
Yok estağfurullah bu saatte ne uykusu
Bacı gardaş olur bizden ancak demekBir erkeğin bir kıza senin kalbini seviyorum demesi ne demek?