2024 Ocak Ayı Burç Yorumları

ocakk2 (10).jpg

Ocak Ayında Gökyüzü​

2024 yılına Merkür’ün geri hareketiyle giriş yaptık ancak 3 Ocak itibariyle artık ileri hareketine başlıyor ve 20 Ocak tarihinde ise eski hızını yakalamış olacak.
4 Ocak: Mars yüceldiği oğlak burcuna geçiş yapıyor ve 6 Mart’a kadar bu burçta ilerleyecek. Mücadelelerimiz, girişimlerimiz daha kontrollü, planlı ve stratejik bir biçimde ön plana gelebilir. Hedeflerimize giden yolda durmadan, usanmadan istikrarlı bir şekilde mücadelemizi ortaya koyabiliriz.
6-7 Ocak: Güneş ve Chiron’un sert açılanması kendimizi eksik ve enerjisiz belki özgüvensiz hissetmemize neden olabilir, egosal veya otorite figürler kaynaklı yaralanmalar söz konusu olabilir. Özgüvensiz hissetmemiz enerji eksikliğine neden olabilir ve en önemlisi sanki bu hep böyleymiş gibi bir ruh haline bürünebiliriz ancak geçici olduğunu bilerek hareket etmek faydalı olacaktır.
8-9 Ocak: Merkür’ün Neptün’le sert açılanması zihnimizi toparlanmakta zorlanmamıza neden olabilir. Kendimizi doğru ifade etmekte zorlanabileceğimiz gibi karşı tarafı da doğru anlayamayabiliriz. Bu iki gün boyunca her duyduğumuza inanamamak bizler için çok daha sağlıklı olacaktır.
9-10 Ocak: Güneş’in Uranüs’le, Mars’ın ile Jüpiter’le uyumlu açılanması tadından yenmez! Her şeyden önce hayatımızda ani değişimler isteyebilir, özgürlük arayışında olabiliriz. Kendimize özgü bazı yeteneklerimizi fark edip bunların üzerine gitmek isteyebiliriz. Değişen koşullara karşı daha ılımlı olabileceğimiz gibi kafamıza koyduğumuz her şeyi gerçekleştirmek için kolaylıkla taşın altına elimizi koyabiliriz. Ancak gölge yanıyla abartılı ve aşırı girişimlerde bulunabiliriz bundan dolayı biraz daha tutarlı olmaya özen gösterelim.
11 Ocak: Oğlak burcunun 20 derecesinde bir yeniay deneyimleyeceğiz. Kariyer hayatımız, toplumsal statümüz, hedef ve amaçlarımız ön planda olurken bu konularla ilgili ani, sürprizli durumlarla da karşılaşabiliriz. Mars’ın da oğlak burcunda olması ve yeniayın dispozitörüyle uyumlu bir açı ilişkisinde olması girişimlerimizde ve mücadelemizde son derece kontrollü ve disiplinli olacağımızı vurgularken aynı zamanda somut sonuçlar elde edebileceğimizi de gösteriyor. İş ve kariyer hayatımızda bizi zirveye taşıyacak eğitim ve seyahat fırsatları yakalayabilir, hayallerimizi gerçekleştirebilmek adına kolları sıvayabiliriz.
14 Ocak: Merkür yeniden Oğlak burcuna geçiş yapıyor, iletişim ve düşünce şeklimiz daha ciddi olurken gölge yanıyla çevremize karşı soğuk tavırlar takınabiliriz. Aklımız, fikrimiz daha çok kariyer hayatımız, amaç ve hedeflerimiz olacak, duygularımızdan ziyade daha çok mantığımızla ilerleyeceğiz.
18-19 Ocak: Merkür ile Jüpiter’in uyumlu açılanması bizleri zihinsel olarak genişlemeye davet ediyor. Eğitimler ve seyahatlerle ilgili konularda şans ve fırsatlar yakalayabilir, bunları değerlendirebiliriz. Keza kariyerimiz, iş başvuruları, eğitimlerle ilgili konularda da bu tarihlerden faydalanabiliriz. Ancak Venüs’ün Neptün’le sert açılanması ilişkiler ve finansal konularda dikkatli olmamız gerektiğini vurguluyor. İlişkiler arenasında hayal kırıklıkları veya beklentilerin karşılanmaması gibi durumlar da söz konusu olabilir.
19-20 Ocak: Güneş Plüton’la birlikte konumlanıyor. Çevremize karşı biraz manipülatif olma eğilimimiz olabilir keza güç savaşları ön plana gelebilir özellikle eril otorite figürlerle çatışmalar yaşayabiliriz. Bir diğer taraftan derinleşmek istediğimiz temalarda full konsantre bir şekilde ilerleyebiliriz.
21 Ocak: Plüton Kova burcuna geçiş yapıyor ve 20 yıl boyunca bu burçta ilerleyecek. Bu süreçte insan hakları, hümanizm, kripto paralar ve teknolojiyle ilgili konular son derece ön planda olacak ve dönüşüm geçirecek. Her şeyden önce elektrikli araçlar, internet, televizyon gibi alanlarda büyük gelişmeler ön plana gelebilir. Keza uzayla ilgili konu ve olaylar, yapay zeka ve nükleerle ilgili konular bizleri meşgul edebilir, yeni birçok icatla karşılaşabiliriz. 2 Eylül-19 Kasım aralığında Plüton retro yaparak oğlak burcuna son kez geri dönecek ve sonrasında 2043 yılına kadar Kova burcunda olacak.
23 Ocak: Venüs Oğlak burcuna geçiyor ve 16 Şubat tarihine kadar bu burçta ilerleyecek. İlişkiler ve finansal konularda daha mantıksal hareket etme arzusunda olabiliriz. Toplum önündeki statümüz, kariyerimiz, elde ettiğimiz gelirler, amaç ve hedeflerimiz bizler için son derece ön planda olacak. İlişkilerde biraz daha mesafeli ve zaman zaman soğuk tavırlar sergileme eğiliminde olabiliriz.
25 Ocak: Ay ve Güneş Aslan burcunun 5 derecesinde karşı karşıya gelerek bir dolunay gerçekleştiriyorlar. Bu dolunaya Jüpiter’in sert açılanması özellikle ilişkilerimizde abartı tavırlar içerisine girebileceğimizi ve bazı şeyleri gereksiz büyütebileceğimizin altını çiziyor. Bekar olanlar için yeni, kalıcı ve sağlam bir ilişki gündemi olabilirken hali hazırda bir ilişki içerisindeyseniz ve ilişkinizde birtakım problemler varsa bu dolunayla birlikte ilişkideki problemleri kalıcı olarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Keza kazalara, yaralanmalara karşı da dikkatli olmakta fayda var.
25-26 Ocak: Merkür’ün Chiron’la sert açılanması çeşitli dil yaralarının oluşabileceğini gösteriyor. Farkında olmadan çevremizdeki insanlarla kırıcı konuşabilir ve onlarda bir yara açabiliriz veya hali hazırda var olan yaralarına tuz basabiliriz. Bundan dolayı bu iki gün iletişim dilimizde daha yumuşak olmaya özen göstermemizde fayda olacaktır.
26-27 Ocak: Güneş’in Jüpiter’le sert bir açı kurması ego şişmelerine neden olabilir, küçük dağları ben yarattım tavırlarına maruz kalabilir veya bu tavırları biz sergileyebiliriz. Aynı zamanda Merkür’ün Mars’la kavuşum yapması keskin zekamızı ön plana çıkartırken iletişimde de biraz fevri ve dürtüsel olmamıza neden olabilir hatta karşımızdaki kişilerle sanki kavga eder gibi bir tonda iletişim kurabiliriz.
28-29 Ocak: Merkür’ün Uranüs’le, Venüs’ün Jüpiter’le uyumlu açılanması motivasyonumuzu yükseltiyor. Bu iki gün zihnimize dahiyane fikirler gelebilir bir şeyler üretmek, bir eğitime başlamak, öğrenmek ve kendimizi ifade etmek için harika bir zaman dilimi! Keza iki iyicilin uyumlu açılanması gerek finansal konularda gerekse ilişkiler arenasında şans ve fırsatlarla karşılaşabileceğimizi gösteriyor.
29-30 Ocak: Mars’ın Uranüs’le uyumlu açısı enerjimizi ve motivasyonumuzu arttırıyor. Cesaret ve yaratıcılık isteyen her işi bu iki gün halledebiliriz! Girişimlerimizde, mücadelemizde son derece kendimize has, orijinal bir tavır içerisinde olabiliriz. Ne istediğimizi biliyoruz ve şimdi ona nasıl daha kısa yoldan ulaşırız bunu çözüyoruz!



Bendegül Çandarlı
 

Yeni Yılın İlk Günleri Biraz Karışık​


ocakk2 (6).jpg

Merhaba sevgili astroloji meraklıları!
Yeni yıl ve yeni umutlar için hazır mısınız? Gökyüzü birçok sürprize gebe! 2024'ün ilk ayında burcunuzda hangi gelişmeler yaşanacak? Gelin, birlikte öğrenelim...


Para ve kariyer konuları ile başlayan bir yıl olacak!

2024'ün ilk günlerinde Güneş, Merkür ve Mars Oğlak burcunda olacak. Zihnimizde daha çok maddi konular dolanıyor olacak. Kariyer meselelerinde ise anlatacak çok şeyimiz var gibi görünüyor. 'Ne için ne kadar para harcadım?', 'Kart borcum boyumu aştı!' ve 'Nasıl daha çok para biriktirebilirim?' soruları gündemde olacak.
Tüm bunlar gerilimi arttırırken 11 Ocak'ta yaşanacak Oğlak yeni ayı 'yeni bir gündem' getirecek. Parasal konularda 'Artık bitti' dediğiniz noktadan yeniden başlayabilirsiniz. Bu aralar iş yerinde ya da özel hayatında da tükenmişlik yaşayanlar için, anka kuşu misali, yeniden doğmak mümkün!


Müjde! Merkür gerilemesi bitti!
Merkür 2 Ocak itibariyle Oğlak burcunda ileri hareketine başlayacak ve Şubat'a kadar bizi rahat bırakacak. Bu dönem ruhsal anlamda bir rahatlama ve ilişkilerimizde şifalanma yaşayabiliriz.
2024 yılının zorlu tarihleri arasında 19 ve 22 Ocak günleri de yer alıyor.
Bu tarihlerde yeni bir girişim yapmaktan uzak durmanızı tavsiye ederiz. İlişkilerimizde dilimiz de sert olabilir, kalp kırmamaya özen gösterelim.


25 Ocak Aslan Dolunayı ise hayatta keyif aldığımız konularda bir bitişi temsil ediyor.
Bu dönem çocuğu olanlar çocuklar ile ilgili bir noktalanma yaşayabilir. Aşklar bitebilir, ilerlemeyen flörtler ve ilişkiler son bulabilir. Açıkçası hayatlarımızda bir temizlik ve yeni bir şey için yer açma durumu söz konusu olacak.


Vee Plüto 21 Ocak'ta Kova burcuna geçiş yapıyor!
2008 yılında Plüto’nun Oğlak burcuna geçmesiyle başlayan 16 yıllık süreç 2024 yılında bitiyor. Plüto 21 Kasım 2024`te tamamen Kova burcuna geçiyor. Plüto Oğlak döneminde yaşadığımız ekonomik ve sosyal krizler son buluyor. Üstümüzden ölü toprağını atıyoruz. 2042 yılına kadar Kova burcunda olacak Plüto bize yenilikler, özgürlükler ve büyük değişimler getirecek!



Astrolog Gizem - Onedio
 
ocak (3).jpg

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!


Koç burçları 2023 yılını güzel uğurluyor!


3 Ocak'ta Merkür'ün ileri hareketi ile birlikte iş yerinde hırs ve rekabete dikkat!

Bu, iş yaşamınızda daha fazla hırs ve tutkuyla hareket etmenize, sosyal ilişkilerinizde ise daha aktif olmanıza yardımcı olurken yakın çevre ilişkilerinizi de güçlendirecek. Fakat hırsa kapılıp hataya düşmemeye dikkat!

Eğer yanlışa düşmezsen bu ay para, bereket, başarı ve mutluluk seninle!

Topluluklarda öfkeli davranışlardan kaçınmanızı öneririz. Çünkü bu tür duygusal tepkilerin size olumsuz etkileri olabilir. İlişkilerinizde aşırıya kaçabilir ve düşünmeden hareket edebilirsiniz. Başınız, boğazınız ve boyun bölgenize özellikle dikkat etmeniz gerekiyor.

Falınızda bol bol seyahat ve eğlence var.

Beklemediğiniz bir seyahate çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Ne kadar nazlansanız da bu yolculuk size iyi gelecek. Yeni insanlarla tanışacaksınız.

Eğer halledemediğiniz konular varsa bu ay fırsatlarla dolu...

Her türlü stresli konuya rahatlıkla odaklanıp sonuç alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Düşünce gücünüzle sorunları sorun olmaktan çıkaracaksınız!

Kimle arkadaş olmalıyım, sorusuna eğileceksiniz. Bu ay hayatınızdan çıkan insanlar olabilir.

27 Aralık günü yaşanacak 2023 yılının son dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşecek.

Bu sizin için ev ve aile alanlarında güzel gelişmeleri ifade ediyor. Ev ve araba almak için güzel bir zaman. Ayrıca hiçbir şey için 'Asla olmaz' demeyin. Nelerle karşılaşacağınızı bilemezsiniz.

Unutmayın 2024 yılında tutulmalar sizin burcunuzda gerçekleşiyor.

Koç ve Terazi aksına geçen tutulmalardan faydalanın. Bol bol sosyalleşmeye başlayın. Bu yıl ilişkiler adına oldukça pozitif bir sene olacak.






Boğa burçları için oldukça duygusal bir ay yaşanacak!

Merkür retrosunun 3 Ocak'ta sona ermesi ile birlikte rahat bir nefes alıyorsunuz.

Duygusal anlamda kendinizi daha iyi hissettiğiniz Ocak ayı boyunca kendinizi ve çevrenizi mutlu etmek için çaba gösterme arzusu içinde olacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle kalbinizden geçenleri paylaşacaksınız. İlişkisi olmayanlar için yeni bir aşk söz konusu olabilir.

Hayatın size sunduğu mutluluk ve başarı fırsatlarından maksimum düzeyde yararlanmayı hedefleyin.

Sevgili Boğa burçları yeni yıl yeni umutlar ve yeni hedefler, demektir. Bu seneye oldukça şanslı etkilerle başlıyorsunuz. Özellikle eğitim ve başarı konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizin desteğini üzerinizde hissedeceksiniz.

Kendinize olan güveniniz tam!

Duygularınızı ve düşüncelerinizi etkileyici bir biçimde ifade edebilecek, kendinizle ilgili kararları cesurca alabileceksiniz. Gücünüzün bilincindesiniz ve yaşamla ilgili kararlarınızı alırken, başkalarının etkisinde kalmaktan kaçınıyorsunuz.

Yardımsever kişiliğiniz ve karşılık beklemeden yardım etme eğiliminiz sayesinde, çevrenizdeki insanlar tarafından değerli bir birey olarak görüleceksiniz. Arkadaşlık ve dostluk kavramları bu ay hayatınızda önemli bir yer tutacak. İlişkilerinizde yapıcı ve güçlü olacak, ancak kontrolü elden bırakmayacaksınız.









İkizler burçları yeni yıla şanslı başlıyor!


Merkür retrosunun bitişi ile rahat bir nefes alabilirsiniz.

Bu dönem, özellikle liderlik ve ön plana çıkma isteğinizi kışkırtacak projelerde yer almanız muhtemel. İletişim yeteneğinizi iyi kullanın. Karizmatik ve çekici tavırlarınızla, toplumda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz ve adınızdan söz ettirecek işler yapma arzunuz güçlenecek. Başarı çok yakın!

Yılın ilk haftası oldukça hareketli geçebilir!

Ocak ayının ilk günlerinde kariyer alanlarında destekleniyorsunuz. Bu durum ilişkilerinizi de gündeme getirecek. Aşk ve evlilik konuları da gündeminizde yer alabilir. Varsa evlilik planınız hızlanabilir ya da ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Eğitim kurumları ve seyahatler, yeni ve olumlu arkadaşlık ilişkileri kurmanızı sağlayacak. Ayrıca, mesleki yeteneklerinizi geliştirmek ve kariyerinizi bir üst seviyeye taşımak için de motivasyon bulacaksınız.

Parasal anlamda şanslı etkiler altındasınız.

Gelir kapılarınız artabilir ya da farklı yerlerden kazançlar elde edebilirsiniz. Para sizi bu ay bir şekilde bulacak İkizler! Maddi anlamda sıkışık olduğunuzu düşünüyorsanız eliniz rahatlayacaktır.

Sağlık konularında ise, öfkenizi kontrol altına almayı başardığınız sürece herhangi bir problemle karşılaşmayacaksınız.

Sosyal ilişkileriniz, kişisel yeteneklerinizi ve benzersizliğinizi ön plana çıkarmanız için size fırsatlar sunacak. Güneş'in etkisiyle hırslarınız ve egonuz daha belirgin hale gelecek. Mücadeleci yönlerinizin ortaya çıkması ve bu mücadelelerin size getireceği başarılar, bu dönemin en önemli unsurlarından biri olacak.







Yengeçler Ocak ayına dikkat!

2023'ü burcunuzda gerçekleşen dolunay ile uğurluyorsunuz!

Aralık ayının son haftası yaşanacak Yengeç dolunayının etkilerinden henüz kurtulamamış olabilirsiniz. Bu dolunayın mesajı 'eski düzeni geride bırakmak.' Eski sevgili, tamamlanmamış projeler ve her türlü eski alışkanlıkları bırakın. Yeniye yer açın!

İradeniz sayesinde kazanacaksınız!

Eğer sorumluluk bilincini bırakmadan size yük olanları atarsanız bu ay hem kariyer hem de parasal anlamda şans kapınızda.

Bu ay, Merkür'ün ileri hareketine tanıklık edeceğiz.

Bu, uzun süre boyunca karşılaştığınız zorlukların sona erebileceği anlamına geliyor. Artık, yaşamınızdaki her şeyi bir deneme sürecine tabi tutuyorsunuz ve bu sürecin sonunda, geçmişte yaşadığınız zorluklardan dolayı yeni bir anlayış ve takdirle karşılaşacaksınız.

Aşk hayatınızda istikrarın hakim olduğunu göreceksiniz.

Cinsel enerjinizi, sezgilerinizin rehberliğinde ve bir yumuşaklıkla ifade edeceksiniz. Sosyal yaşamınızda ortaya çıkan duygusal durumları kabul etmek ve yaşamınıza dahil etmek isteyebilirsiniz.

Bu ay gergin enerjilere karşı dik durun. Ani tepkiler kaybetmenize neden olabilir.

Yakın akrabalarınız, kuzenleriniz ve kardeşlerinizle bir araya geldiğinizde, ilişkilerinizi yönetmek zorunda kalacaksınız. Baskın tutumunuz onları rahatsız etse de, siz kimseye taviz vermek istemeyeceksiniz. Sindirim sistemi sorunları ve sinirsel gerginlikler dışında, genel olarak olumlu bir ay sizi bekliyor.







Aslanlar için 2024 aşk sınavı ile başlıyor!


Bu ay, Merkür retrosunun sona ermesiyle birlikte, zihinsel enerjiniz ve canlılığınız artacak.

Bu durum, sizinle birlikte çalışan kişiler üzerinde pozitif bir etki yaratacak. Enerjinizi sosyal ilişkilerinize entegre etmeyi ve kariyerinizi destekleyen kişilerle görüşmeyi arzulayacaksınız. Başladığınız tüm projelerde kararlılıkla devam edecek ve hedeflerinize ulaşacaksınız.

Fiziksel olarak da oldukça çekici ve enerjik bir duruş sergiliyorsunuz.

Uzun süre boyunca sakladığınız planlarınızı hayata geçirme aşamasına geldiğinizde, sevdiğiniz işleri pratik bir şekilde uygulamaya başlamış olacaksınız. Yaşam enerjinizin yüksek olması, motivasyonunuzu artırıyor.

Ancak aşk konularında gergin enerjiler var.

Bu ay sabır adeta bir sabır sınavından geçiyor olabilirsiniz. İlişkinizde geçmişten kalan halledilmemiş sorunlar ve tamamlanmamış meseleler gün yüzüne çıkabilir. Ani ve düşüncesizce verilmiş kararlardan uzak durun.

Rüyalarınız size bir şeyler anlatıyor olabilir!

Ocak ayında ağır bir uyku rutini yaşayabilir ya da ilginç rüyalar görebilirsiniz. Sanki ne kadar uyusanız da dinlenememiş ya da uykuya doyamamış hissedebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki konular rüyalarla size mesaj veriyor olabilir.

Maddi anlamda da yaşanacak zorluklar olduğu görülüyor. Bunun bir süreç olduğunu unutmayın










Başak burçları için zorlayıcı etkiler söz konusu olabilir.

Bu ayın astrolojik gelişmeleri, Merkür retrosunun sona ermesiyle birlikte yeni bir enerji dalgası getiriyor.

Hedeflerinize yönelik adımlar atarken, bireyselliğinizi ve özgün düşüncelerinizi öne çıkarmanız bekleniyor. Kararlarınızı, içgüdüleriniz ve arzularınız doğrultusunda şekillendireceksiniz.

Dış görünüşünüz ve kişisel çabalarınız bu dönemde daha fazla önem kazanacak.

Bu durum, kişisel ilişkilerinizde rekabetçi bir atmosfer oluşturabilir. Kendinizi dışa vururken cesur olacak, dikkat çeken değişimlere gönüllü olarak adım atacaksınız. İş ve aşk hayatınızda, isteklerinizi kabul ettirme konusunda kararlı bir tutum sergileyeceksiniz.

Aşktan yana şansınız düşük!

Bu ayın dikkat edilmesi gereken konuları arasın aşk ve eğitim var. Aşk ilişkilerinde zorlayıcı etkiler söz konusu olabilir. Diğer yandan eğitim konularında olumsuz haberler alabilirsiniz. Sosyalleşmek için pek doğru bir zaman değil. Bu ayı biraz sakin geçirmeye çalışın.

Eğer evlilik veya nişan gibi önemli bir adım atmayı düşünüyorsanız, bu süreçte son sözü siz söyleyecek ve ilişkinizde hakimiyeti elinizde tutacaksınız.

Sağlığa dikkat!

Sağlıkla ilgili olarak, varis ve damar sorunlarına karşı dikkatli olmalı, uzun süre ayakta durmaktan kaçınmalı ve hafif sporları tercih etmelisiniz. Bu dönemde, hem kişisel hem de profesyonel hayatınızda dikkatli ve bilinçli adımlar atmanız önem taşıyor.








Terazi burçları Ocak ayında herkesin gözü sizin üzerinizde olacak!

Teraziler bu yıl ilk günlerinden itibaren güzel enerjileri çekme gücünün farkında olmalı!

Ocak ayında ne kadar çok şikayet ederseniz o kadar çok olumsuz enerjiyi üstünüze çekeceksiniz. Unutmayın başarı da sizin başarısızlıkta, hal böyleyken 'Neden olmuyor?' diye sorgulayıp sızlanmak pek bir işe yaramaz.

Hayalini kurduğunuz her şeyi elde edebilecek düşünce gücüne sahip olduğunuzu hatırlayın.

Kendinizi zararlı durum ve koşullardan koruma ihtiyacınız var. Yanınızda bulunan kişilerin farklı düşüncelerinden faydalanabilirsiniz. Çevrenizle bir şeyler paylaşma isteğiniz var ancak bu durum, aşırı masraflara yol açıyor. Fakat bu durumun altında yatan asıl sebep, kendinizi öne çıkarma ve dikkat çekme isteğiniz.

Diğer yandan başarı uzak değil...

Çevrenizden aldığınız takdirler, motivasyonunuzu artırıyor. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelme fırsatınız olabilir. Ancak bu dönemde, düşünceler arasındaki kuşak farklılıkları nedeniyle çatışmalar yaşanabilir. Çünkü herkes sizi izliyor. Duruşunuz ile dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz.

Aşk ve para konularında şanslı etkiler var.

Yokluk bilincine girmeden her güne yeni bir 'Merhaba' deyin. Maddi anlamda kazanç kapılarınız açık. Bereketli bir ay olacak. Aşkta herkesin ne dediğini pek umursamayın.








Akrep burçları için değişim ve dönüşüm başlıyor!


İş yaşamınızda, yumuşak bir dil kullanmanın ve politik davranmanın getireceği faydaları deneyimleyeceksiniz.

İletişim becerilerinizdeki başarınız, çevreniz üzerinde pozitif bir etki yaratıyor. Çalışmalarınızla başarıyı yakalayarak, işinizde manevi bir doyum elde edeceksiniz.

Zihinsel yeteneklerinizi geliştirecek faaliyetlerde bulunurken, aynı alanda çalışan kişilerle aranızda duygusal bir bağ oluşabilir.

Kariyerinizle ilgili duygusal dalgalanmalar yaşarken, yaşama daha duygusal bir perspektiften bakmayı tercih edeceksiniz. Kendi ilgi alanlarınızda, karizmanızı yoğun bir şekilde sergileyerek, çevrenizde gizemli bir atmosfer yaratacaksınız.

Aşk konularına dikkat!

Yüksek kültürel seviyeye sahip dostlarınızla buluşacak, duygusal etkileşimlerin de yaşandığı mantıksal ilişkiler kuracaksınız. Karşı cinsin sizi etkilemek için kullandığı etkileyici konuşmalar, geçici aşk ilişkilerini de gündeme getirebilir. Güvenilir olmayan kişilere bağlanabilir veya aldatılabilirsiniz. Varsa ilişkinizde atılması gereken önemli adımlar için bu ay bir dönemeç olacak. Son kararı siz vereceksiniz.

Maddi konularda temkinli olun!

Aşırı harcamaya meyilli olabilirsiniz ya da cebinizde akrep var gibi davranabilirsiniz. Her ikisi de sizi zora sokacak davranışlar. 2024 yılında maddi anlamda güçlenecek fırsatlar yaşayacaksınız. Bunun için şimdiden dengeyi tutturun.






Yay burçları bu ay anlayış timsali olacak!


Merkür retrosu sona erdi!

Bu durum, dış görünüşünüzün ve özel çabalarınızın ön plana çıkacağı anlamına geliyor. Ancak, karşılaştığınız olaylara verdiğiniz duygusal tepkilerin yoğunluğunu dikkatli bir şekilde dengelemeli ve günlük yaşamınızdaki dengeyi bozmamalısınız.

Maddi anlamda desteğe ihtiyacınız olabilir.

Kariyerinizi ilerletmek için grup çalışmalarına yöneleceksiniz. Finansal durumunuzu güçlendirmek için belirli kişilerle birlikte olacaksınız. Bu kişilerin, gelirinizi olumlu yönde etkileyebilecek zengin bir çevreden gelmesine özen göstereceksiniz ve onlarla ortak projelerde yer alacaksınız.

Yaşça sizden büyük olan kişilerden beklediğiniz desteklerin geleceğini göreceksiniz. Kendinizi olumlu bir şekilde ifade edeceksiniz. Bu ay sağlığınız iyi olmasına rağmen, enerjik hissettiğiniz zamanlarda takıntılarınızı bir kenara bırakmaya çalışın ve kendinizi dinlendirebilecek ortamlara yönelin.

Diğer yandan çevrenizdekilerin yardımına da koşacaksınız.

Bu ay bol bol sosyalleşip dert dinleyeceğiniz ve kendinizi unutup başkalarına koşacağınız bir ay olacak. Aşk hayatınızda ise partnerinizin sizin anlayşınıza ihtiyacı olabilir.








Bu ay dolu dolu geçerken çok koşuşturacaksınız ve yorulacaksınız ancak değiyor Sevgili Oğlaklar.


Merkür'ün ileri hareketine geçiş yapması, kariyer ve iş yaşamınızı ön plana çıkaracak.

Tıpkı geçen ay yaşadığınız gibi, iş hayatınızda yoğun bir dönem sizleri bekliyor. Hırsınızı ve mesleki başarılarınızı destekleyen çabalarınız devam edecek.

İş hayatında atacağınız sağlam adımlar size bol kazanç ve mutluluk getirecek.

Bu ay dolu dolu geçerken çok koşuşturacaksınız ve yorulacaksınız ancak değiyor Sevgili Oğlaklar. Bol kazanç elde edeceğiniz işler ve başarılar anılacağınız topluluklar olacak.

Aynı düşünce yapısına sahip bireylerle birlikte olmanız, bu dönemde daha da önem kazanıyor. Farklı düşüncelere sahip kişilerden uzak durmanız ve hırslı yönlerinizi olumlu bir şekilde kullanmanız öneriliyor. Liderlik becerilerinizi ve öncü olma yeteneklerinizi kullanarak, topluluklarda dikkat çeken bir konumda olmayı hedefleyebilirsiniz.

Bu süreçte, kariyerinizi ilerletecek ve yeni fırsatlar yaratacak güçlü dostluklar kurma şansınız olacak. Merak ettiğiniz konulara yönelik ilginiz artacak ve popüler konularda istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz.

Aşk konularını bir süre askıya almış olabilirsiniz. Dengeli ve uyumlu ilerleyeceğiniz bir ilişkinin başlangıcında olabilirsiniz. Şans kapınızdan hiç eksik olmasın!

Ancak, fiziksel sağlığınıza dikkat etmeli ve ağır yük kaldırmaktan ya da iskelet sisteminizi zorlayacak hareketlerden kaçınmalısınız.









Kova burçları biraz karışık...


Merkür retrosunun sona erdiği bu ay, hala orijinal fikirlere ve paylaşımlara açık olacaksınız.

Yeni tanıştığınız insanlarla uygun konuşma ortamları bulacak ve uyumlu bir kişilik göstereceksiniz. Hayal ettiğiniz konuların gerçekliğe dönüşmesi için çabalayacaksınız.Daha önce hiç düşünmediğiniz konuların oluşturduğu pozitif etki, bakış açınızı değiştirecek.

Aşk ve ilişkiler konusunda belirsizliklere dikkat!

Bu dönemde, aniden başlayan geçici aşk ilişkilerine karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Bu ilişkilerden çok fazla beklenti içine girmemeli, sadece keyifli zaman geçirmeye odaklanmalısınız. Bazı kişilerin size yalan söylediğini görebilirsiniz. Ya da sizi kandırmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Neyse ki zarar görmeden kurtulacaksınız.

Gizli aşk yaşayanlar; durumlarını yeniden değerlendirmeli ve eksik olan özgüvenlerini yeniden kazanmak için kendilerini biraz geri çekmeli ve olayların akışına bırakmalıdırlar. İnatçı tutumlarınız nedeniyle, bağnaz bir görüntü çizebilirsiniz. Hayallerinize ısrarla bağlı kalmanız, riskli durumlarla karşı karşıya kalmanıza neden olabilir.

Parasal anlamda ve kariyer alanlarında emin adımlarla ilerleyin!

Her iş arkadaşınıza güvenmeyin ve farkında olmadan riskli yatırımlara hemen atlamayın.






Balık burçları bu ay paradan çekecek!


Merkür'ün ileri hareketine geçiş yaptığı bu ay, zekanız ve etkileyici konuşma yeteneğinizle ön plana çıkacaksınız.

Seçimlerinizi, düşüncelerinize paralel kişilerle gerçekleştirmeyi tercih edebilirsiniz. Yaşça sizden küçük ya da büyük biriyle romantik bir ilişki yaşama ihtimaliniz de var.

Yardımsever bir karaktere sahip olduğunuz için, çevrenizden hiçbir karşılık beklemeden yardım etmeyi seviyorsunuz. Bu durum, sizin çevrenizdeki insanlar tarafından sıklıkla aranan bir kişi olmanızı sağlayacak. Bu ay, arkadaşlık ve dostluk kavramları öne çıkıyor. İlişkilerinizde yoğun duygular yaşayacak ve fedakarlık sınırlarınızı zorlayacak davranışlarda bulunacaksınız.

Eğer evliyseniz, eşinizle olan bağlarınızın güçleneceği bir döneme giriyorsunuz.

Ancak romantik ilişkilerde bazı tartışmalar yaşanabilir, anlayacağınız krizlere açıksınız. İlişkinizde tamamlanmamış bir durum varsa, bu durum önemli bir sorun olarak karşınıza çıkabilir. Belki de işlerinizi hızlandırmak ve hızlı kararlar almak istiyorsunuz. Bu durum, özellikle dikkat etmeniz gereken bir nokta olabilir.

Parasal konularda sınavdan geçiyor olabilirsiniz.

Çok çalışmanıza rağmen az para kazandığınızı düşünebilirsiniz. Para bu ay yetmeyebilir, harcamalar çıkabilir ve kayıplar yaşanabilir. Tüm bunların yaşanması gereken olduğunu bilmelisiniz.

Yaşadığınız zorluklar hayatınızı sorgulamanıza neden olacak.

Daha iyi nasıl olabilirim, sorusunu çok düşüneceksiniz. Size ait olmayanı bırakıp yeni bir sayfa açabilirsiniz. İş ve aşk konuları üstünüze gelebilir. Yeni bir hayat düzeni için kolları sıvayacaksınız.





Astrolog Gizem - Onedio
 
ocakk2 (4).jpg

Koç & Yükselen Koç​

Retrosuz günler bizi bekler! 2 Ocak’ta Merkür retrosu bitiyor. Bu süre zarfında hayatın anlamını sorgulamış ve farklı şeyler araman gerektiğini düşünmüş, eğitim konularında gelgitler, zorluklar, seyahat ve belge işlerinde tekrarlar yaşamış olabilirsin. Tüm bu yaşananlarla birlikte hayatını daha doyumlu hale getirmek için yapman gerekenler artık daha net. Gerisi güzel bir plan ile harekete geçmek.
Mars’ın da Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte, kariyerini ve geleceğini nasıl inşa edeceğinle ilgili harekete geçmek isteyeceksin. 14 Ocak’ta Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesini bekledikten sonra harekete geçmek daha isabetli olacaktır. 11 Ocak’ta ise yine Oğlak burcunda bir yeni ay var. Adımlar atmak, yenilikler başlatmak, en azından konuyu odak noktana almak için şahane bir fırsat.
Güneş’in Kova burcuna geçişi ile birlikte, daha fazla sosyalleşmek, kalabalıklar önünde olmak, sosyal projeler içerisinde yer almak, belki topluluklarda aktif rol oynamak isteyebilirsin. İçinde bulunduğun grubun ruhunu rahatlıkla anlayabildiğin için kendi yönteminle yol göstericilik yapabilirsin. Akabinde Venüs de Kova burcuna geçecek. Sosyal çevren maddi imkanlarını arttırmak adına destekleyici ve aracı olabilir. Beklediğin bir para gelebilir. Hayatında biri yoksa sosyal ortamlarda yeni biriyle tanışabilirsin.

Boğa & Yükselen Boğa​

Retrosuz günler bizi bekler! 2 Ocak’ta Merkür retrosu bitiyor. Gelir-gider, para giriş-çıkışı, harcamalar ile ilgili bazı tökezlemeler, zorluklar yaşamış olabilirsin. Diğer taraftan ise öz değer konusunda bazı sınavlardan geçmiş olman muhtemel. Yaptığın ya da yapabilme potansiyelinde olduğun işlerde kendine neler dedin? Nasıl davrandın? Bu süreçte eleştirel ve gergin miydin yoksa kendine daha şefkatli mi yaklaştın? Bu soruların cevabı, öz değer ve öz saygının nasıl inşa edileceğini söyleyecektir.
Mars’ın Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte, hayallerini nasıl inşa edeceğinle ilgili harekete geçmek isteyebilirsin, seyahat planlarını gündemine taşıyabilirsin. Uzun vadeli planlar yapmak için ayın ikinci yarısını değerlendirmek daha isabetli olacaktır. 11 Ocak’ta yine Oğlak burcunda bir yeni ay var. Bu konuda adımlar atmak, yenilikler başlatmak için şahane bir fırsat.
Güneş’in 20 Ocak’ta Kova burcuna geçişi ile statü anlamında çok daha güçlü bir döneme giriyorsun. Terfi alabilir, işlerdeki inisiyatifini artırabilirsin. Evlilik gibi hayatını değiştirecek statü değişimleri söz konusu olabilir. Çok daha popüler ve göz önünde olacağın bir zamana giriyorsun. Akabinde Venüs de Kova burcuna geçecek. Evlenmek, işinde yükselmek, ebeveyn olmak adına değerlendirilebilir bir süreç. Aşk ve kariyer bu dönemde gayet keyifli olacaktır.

İkizler & Yükselen İkizler​

2 Ocak’ta Merkür retrosu bitiyor. Bu süreçte partnerine ya da ortağına karşı dile getirmediklerinle ilgili bazı pürüzler, yanlış anlaşılmalar yaşamış olman mümkün. Şimdi ise sadece kendi pencerenden değil, farklı pencerelerden de bakarak anlamaya çalışmak, empati yapmak adına güzel zamanlara giriyorsun. Bu arada, yavaşlayan hukuki süreçler hızlanabilir.
Mars’ın Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte, bütçeni nasıl değerlendireceğin ve nasıl kullanacağınla ilgili harekete geçmek isteyebilirsin. Bunu, 14’ünde Merkür Oğlak burcuna geçtikten sonra yapmak daha isabetli olacaktır. Ayın 11’inde yine Oğlak burcunda bir yeni ay var. Bu konuda adımlar atmak, yenilikler başlatmak, en azından konuyu odak noktana almak için şahane bir fırsat.
20 Ocak’ta Güneş’in Kova burcuna geçişi ile eğitimler, seyahatler, ticari faaliyetler gündeminde olacaktır. Eğitim alıp verebilir, kendini daha büyük kalabalıklara ifade edebilir, uluslararası işlerde yer alabilirsin. Akabinde Venüs de Kova burcuna geçecek. Yeni kişiler, yeni kültürler tanımak, yeni konuları hayatına almak için değerlendirilebilir. Hiç görmediğin yerlere gitmek, yeni bir dil öğrenmek için çok güzel zamanlar.

Yengeç & Yükselen Yengeç​

Retrosuz günler bizi bekler! 2 Ocak’ta Merkür retrosu bitiyor. Günlük koşturmacalarının ne için olduğunu sorguladığın zamanlardan geçmiş olabilirsin. Bu süreçte, çalışma hayatında bazı zorluklar, tartışmalar, hatalar ile karşılaşmış olman da mümkün. Şimdi tüm bunların ışığında aslında nasıl bir rutinin, düzenin içinde olmak istediğini keşfedebilirsin. Sonrasında ise programlamak iyi olacaktır.
Mars’ın Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte, aşk hayatın ile ilgili harekete geçmek isteyebilirsin. Uzun vadeli planlar, programlar, ciddi görüşmeler için ayın ikinci yarısını beklemek daha iyi olabilir. Ayın 11’inde yine Oğlak burcunda bir yeni ay var. Bu konuda adımlar atmak, yenilikler başlatmak, en azından konuyu odak noktana almak için şahane bir fırsat.
20 Ocak’ta Güneş’in Kova burcuna geçişi ile finansal anlamda toparlanma dönemi seni bekliyor. Ortaklıkla yapılan işlerde kendini gösterebilir, maddi ve manevi anlamda yükselebilirsin. Akabinde Venüs de Kova burcuna geçecek. Finansal anlamda toparlanma sürecindeyken, bir yandan da harcamalarının artmamasına dikkat. Keyfi harcamalar artabilir. Bu aralar kendinde, keyif aldığın konuların, durumların hatta kişilerin değiştiğini gözlemleyebilirsin.

Aslan & Yükselen Aslan​

Retrosuz günler bizi bekler! 2 Ocak’ta Merkür retrosu bitiyor. Son birkaç haftadır sanki kendinde değilmişsin gibi bir hissiyat içerisinde olabilirsin. Kısıtlanmış, özgürlüğüne ket vurulmuş gibi hissetmiş ya da kendini ortaya koyamıyor gibi düşünmüş olabilirsin. Varsa çocukların ile iletişim kurmakta zorluk yaşamış olman mümkün. Bu tecrübeler aslında özgürleşmek ve yaratıcılığını ortaya koymak için nasıl koşullar yaratman, nasıl davranman gerektiğini netleştirmek içindi. Ayrıca bu süreçte varsa partnerin veya flörtün ile daha sağlıklı iletişim kurmaya başlayacaksın. Kendini ifade etmek istiyorsan bu dönemi değerlendir.
Mars’ın Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte, yaşamını nasıl devam ettireceğinle ilgili harekete geçmek isteyebilirsin. Bunu, ayın 14’ünde Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesini bekledikten sonra yapmak daha isabetli olacaktır. Ayın 11’inde yine Oğlak burcunda bir yeni ay var. Bu konuda adımlar atmak, yenilikler başlatmak, en azından konuyu odak noktana almak için şahane bir fırsat.
Güneş’in 20 Ocak’ta Kova burcuna geçişi ile ilişkiler gündemini meşgul edebilir. Yeni bir ilişkiye başlama ya da ilişkinin daha güvenilir olması noktasında bazı gelişmeler yaşanabilir. Bu açı aynı zamanda, ortaklıklı işlerden kazanç ve itibar elde etme durumları için değerlendirilebilir. Akabinde Venüs de Kova burcuna geçecek. Aşk hayatının canlanacağının bir göstergesi daha! Bu süreci ortaklıklı işlerden para kazanma, ticaret yapma şeklinde de değerlendirebilirsin. İlişkiler ile ilgili destek alabilirsin. Evlilik konuları gündeme gelebilir.

Başak & Yükselen Başak​

Retrosuz günler bizi bekler! 2 Ocak’ta Merkür retrosu bitiyor. Ev ve aile ile ilgili değişimlere yeltenmiş; ancak kararsızlıklar ya da aksiliklerle karşılaşmış olabilirsin. İşler tam istediğin gibi gitmemiş olabilir. Aslında bu süreç, gerçekten ne tür bir değişim istediğini tam olarak anlaman ve netleştirmen içindi. Bundan sonraki iki hafta ne talep ettiğini bilir bir şekilde değişiklik yapmak için güzel zamanlar. İşte şimdi bu konularda değişimi başlatabilirsin.
Mars’ın Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte, aşk hayatını şekillendirmek, varsa çocuklarınla ilgili konularda harekete geçmek için gereken motivasyonu kendinde bulabilirsin. Ancak uzun vadeli kararlar için ayın ikinci yarısını beklemek iyi olacaktır. Üstelik ayın 11’inde yine Oğlak burcunda bir yeni ay var. Bu konuda adımlar atmak, yenilikler başlatmak için şahane bir fırsat.
20 Ocak’ta Güneş’in Kova burcuna geçişi, çalışma hayatında daha ön planda olacağını gösteriyor. Yaptığın işler görülebilir, büyük beğeni toplayabilir ve bununla ilgili güzel geri dönüşler alabilirsin. Sağlık problemlerin varsa iyileşme sürecine geçebilirsin. Akabinde Venüs de Kova burcuna geçecek. Bu açıyı kendine daha renkli, keyifli rutinler oluşturmak için değerlendir. Kendini hazır hissediyorsan patili dostlar edinebilir, bakımlarını üstlenebilirsin. Ay sonunda iştahın biraz açık olacak. Fazla abur cubur yememeye dikkat.

Terazi & Yükselen Terazi​

Retrosuz günler bizi bekler! 2 Ocak’ta Merkür retrosu bitiyor. Bu süreçte fazlaca kararsız an yaşamış, bakış açının gerçeği yansıtmadığı gerçeğiyle yüzleşmiş olabilirsin. Kardeşler veya yakın çevrendeki kişilerle iletişim kopukluğu yaşamış olman da mümkün. İletişim araçlarıyla başın bir hayli dertteydi. Ancak önümüzdeki iki hafta boyunca olaylara, kişilere ve durumlara daha farklı açıdan yaklaşacaksın. İletişim problemlerini düzeltmek için uygun bir döneme giriyorsun.
Mars’ın Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte, hayatını nasıl temellendireceğinle ilgili konular odağına düşüyor. Ev almak, evlenmek için harekete geçmek isteyebilirsin. Bunu, 14 Ocak’ta Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesini bekledikten sonra yapmak daha isabetli olacaktır. Üstelik ayın 11’inde yine Oğlak burcunda bir yeni ay var. Bu konuda adımlar atmak, yenilikler başlatmak için şahane bir fırsat!
Güneş’in Kova burcuna geçişi ile aşk hayatın renklenecek! Aynı zamanda oldukça üretken bir döneme giriyorsun. Bu açıyı yeni projeler, sanatsal ve yaratıcı faaliyetler içerisinde olarak, çocuklar ile daha çok vakit geçirerek değerlendirilebilirsin. Akabinde Venüs de Kova burcuna geçecek. Çocuk isteğin varsa değerlendirebilir, yeni bir hobiye başlayabilirsin ya da ne zamandır yapmadığın ama yapmaktan çok keyif aldığın konuları gündemine alabilirsin.

Akrep & Yükselen Akrep​

2 Ocak’ta Merkür retrosu bitiyor. Kendini tam olarak ortaya koymadığın zamanlarda, hak ettiğin karşılığı alamadığını keşfetmiş olabilirsin. Bundan sonraki süreçlerde, yaptıklarını gizlemek yerine sadece ifade etmenin bile ne büyük dönüşlere vesile olduğunu deneyimlemeye hazırsın.
Mars’ın Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte, aldığın veya alacağın kararlarla ilgili harekete geçmek isteyeceksin. Fakat planlarını ayın ikinci yarısında hayata geçirmekte fayda var. 11 Ocak’ta yine Oğlak burcunda bir yeni ay var. Bu konuda adımlar atmak, yenilikler başlatmak için şahane bir fırsat.
Güneş’in Kova burcuna geçişi ile ev yatırımları, aile kurmak, taşınmak gibi konular gündeme gelebilir. Baba veya baba figürü ile daha çok vakit geçirilebilir. Bu dönemde kendini evde daha çok güvende hissedeceğin için evde sosyalleşmek sana daha cazip gelecek. Akabinde Venüs de Kova burcuna geçecek. Dekoratif değişimler yapmak, bir şeyleri güzelleştirmek adına harekete geçebilirsin.

Yay & Yükselen Yay​

Retrosuz günler bizi bekler! 2 Ocak’ta Merkür retrosu bitiyor. Bu süreçte seni gerçekten heyecanladıranın, harekete geçirenin ne olduğunu anlamakta zorluk çekmiş olabilirsin. Bazı kararsızlıklar yaşamış ve adım atamamış, ilerleyememiş olman mümkün. İlişki yaşadığın kişinin, kendi içindeki problemleri seni de etkilemiş olabilir. Şimdi ise amacını tekrar hatırlayacaksın! Partnerinle ise yeniden açık ve sağlıklı bir iletişim kurma zamanı.
Mars’ın Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte, işinde yeteneklerini ne kadar kullandığınla ilgili yaşadığın sorgulama sürecinden sonra, nihayet harekete geçmek isteyeceksin. Özellikle ayın ikinci yarısı itibariyle bazı görüşmeler, kararlaştırmalar söz konusu olabilir. 11 Ocak’ta ise yine Oğlak burcunda bir yeni ay var. Bu konuda adımlar atmak, yenilikler başlatmak için şahane bir fırsat.
Güneş’in Kova burcuna geçişi ile kararlarının, düşüncelerinin, sözlerinin oldukça görülür olduğu bir zamana giriyorsun. Bu yüzden ne düşündüğün ve neler söylediğin son derece önemli olacaktır. Dikkatli olmakta fayda var. Aynı zamanda bunu, yakın çevreni bir konuda ikna etmek için değerlendirebilirsin. Akabinde Venüs de Kova burcuna geçecek. Taşınma ve yer değişikliği gibi fikirler kafanı kurcalayabilir. Yeni kişilerle tanışmak bu süreçte çok keyifli olacaktır. Eğitim ve seyahat harcamalarına dikkat et.

Oğlak & Yükselen Oğlak​

Retrosuz günler bizi bekler! 2 Ocak’ta Merkür retrosu bitiyor. Kendine bile itiraf etmekte güçlük çektiğin bazı konuları bu süreçte yeniden hatırlamış olabilirsin. Duygusal çalkantılar içinde hislerin ve mantığın çatışmış olabilir. Şimdi sular duruluyor. Artık kendini daha iyi çözümleyebilir, yolunu ve hedefini daha net görebilirsin
Mars’ın senin burcuna geçmesi ile ertelediğin ya da tam olarak cesaret edemediğin konularda harekete geçme dürtün yükselecektir. Motivasyonlarının peşinden gitmek için bu açıyı değerlendirebilirsin. Yarım kalan süreçleri tamamlamak, gerektiğinde “hayır” diyebilmek artık daha kolay olacaktır. 11 Ocak’ta yine Oğlak burcunda bir yeni ay var. Bu konuda adımlar atmak, yenilikler başlatmak için şahane bir fırsat.
Güneş’in Kova burcuna geçişi ile maddi anlamda ferah bir döneme giriyorsun. İş hayatında ve gelir konusunda güzel gelişmeler yaşanabilir. Bu süre zarfında, kendini ve yeteneklerini kullanma konusunda daha rahat olabilirsin. Bu durum ilişkilerine de olumlu şekilde yansıyacaktır. Akabinde Venüs de Kova burcuna geçecek. İşinden daha fazla keyif alabilir ya da daha mutlu olacağın bir işte olmak isteyebilirsin. Öz değer ve öz şefkat ışığında çalışmanın karşılığını alıp almadığını değerlendirebilirsin.

Kova & Yükselen Kova​

2 Ocak’ta Merkür retrosu bitiyor. Değer verdiğin kişinin bir arkadaştan daha fazlası olup olmadığını anlayamadığın zamanlar, sosyal çevrendekilerle problematik ilişkiler yaşamış olabilirsin. Gelecekten beklentilerin konusunda kafan karışmış olabilir. Şimdi ise arkadaşlarından ne beklediğin, kimler ile yoluna devam edeceğin ve bunu yaparken nereye doğru ilerlemek istediğin daha net.
Mars’ın Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte, içinde yaşadığın heyecanı, hızı, gerilimi tam olarak dışarıya yansıtamayabilirsin. Bu süreci, eyleme geçmek istediğin konuları belirleyerek, hangi konuları hayatının merkezine almak istediğine karar vererek geçirebilirsin. Ayın ikinci yarısı kendinle ilgili daha net adımlar atacaksın. 11 Ocak’ta yine Oğlak burcunda bir yeni ay var. Adım atmak, yenilikler başlatmak için şahane bir fırsat.
Güneş’in senin burcuna geçişi, oldukça popüler ve göz önünde olacağın zamanlara işaret ediyor. Bu açıyı, yapmak istediklerin konusunda destek alarak, yeteneklerini sergileyerek, kendin için harekete geçerek değerlendirmen mümkün. Eğer bir partnerin yoksa bu süreçte aşk kapını çalabilir! Akabinde Venüs de Kova burcuna geçecek. Hayatın artık daha keyifli olduğunu düşüneceğin zamanlar geliyor. Bu açı ile sevgi, aşk, ilişkiler daha fazla gündemine girecek. Aileyle vakit geçirmek ya da aile kurmak, ev almak gibi konular hayatının merkezine düşebilir.

Balık & Yükselen Balık​

Retrosuz günler bizi bekler! 2 Ocak’ta Merkür retrosu bitiyor. Bu süreçte geleceğinin belirsizliği canını sıkmış olabilir. İş hayatında iletişim problemleri, evrak sorunları yaşamış olabilirsin. Ev-iş dengesini yeniden kurabileceğin tam iki hafta var önünde. Dağılanları toparlarken bir yandan gelecek için planlar yapmak güzel olacaktır.
Mars’ın Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte, geleceğini nasıl inşa edeceğinle ilgili harekete geçmek isteyebilirsin. Bunu, 14 Ocak’ta Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesini bekledikten sonra yapmak daha isabetli olacaktır. Üstelik ayın 11’inde yine Oğlak burcunda bir yeni ay var. Bu konuda adımlar atmak, yenilikler başlatmak için şahane bir fırsat. Yalnız bu süreçte arkadaşlarınla birbirinize karşı iletişim dilinizin yumuşak olmasına özen göstermelisiniz.
Güneş’in Kova burcuna geçişi, seni kendine daha çok döndürebilir. Kendinle ilgili yapacağın keşiflere sen bile şaşırabilirsin. 2024’ün geri kalanını daha güçlü geçirmek için bu dönemi kendine sorular sorarak, kendini tanımaya çalışarak geçir. Akabinde Venüs de Kova burcuna geçecek. Öz değer ve öz şefkat çalışmaları yapmak için çok uygun zamanlar. Dişil enerji çalışmaları da yapabilirsin. Aşk hayatın bu dönemde sanki belirsiz gibi gelebilir ama önce kendini sevilmeye değer olduğuna ikna etmelisin. Sonrasında işler yoluna girecektir.




ASTROLOG DAMLA GÜLEÇ
 
X