- Konu Sahibi ffestinalente
- #61.061
Yakın olsak seve seve bende yemege destek vermeye gelirdim şuan kilo alma yönünde ilerlediğim için ne bulursam yiyorumBn yeme kısmında oldukca hıc sorun yok gerısını onlar dusunsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakın olsak seve seve bende yemege destek vermeye gelirdim şuan kilo alma yönünde ilerlediğim için ne bulursam yiyorumBn yeme kısmında oldukca hıc sorun yok gerısını onlar dusunsun
Benim de çok belli olmuyor hatta bugüne kadar dikkatli bakıp da farketmemiştim, şaşırdım hala durmasınaTam geçmemiş ama bayağı açıldı canım uzaktan görünmüyor ama yakından belli
Supurge acıyorum ustune cıkıyo, vıleda tutamıyorum uyuması laızm, camaır katlarken bn katlıyorum o bozuyor, camasır asarken yerlerı sılıyır, yemek yaparken tencerem e el koyuyor.. İş guc yapılmıyor ama canı sagolsunAynen böyle yapıyorum ben de sürekli bi şey yapmak istiyo ama kendi kendine biraz oyalansın iş yapayım istiyorum
Hazır olsa yıcezde hazrlamak suan cok zor gelıyoYakın olsak seve seve bende yemege destek vermeye gelirdim şuan kilo alma yönünde ilerlediğim için ne bulursam yiyorum
Her işte varmış senin ufaklık maşallah doğuştan eğitimli..Supurge acıyorum ustune cıkıyo, vıleda tutamıyorum uyuması laızm, camaır katlarken bn katlıyorum o bozuyor, camasır asarken yerlerı sılıyır, yemek yaparken tencerem e el koyuyor.. İş guc yapılmıyor ama canı sagolsun
Hazır olsa yıcezde hazrlamak suan cok zor gelıyo
Şefika cnm kaç kilo da çok mu zayıf dediler takviye mi ver dediler yoksa sen mi takıyorsunYakın olsak seve seve bende yemege destek vermeye gelirdim şuan kilo alma yönünde ilerlediğim için ne bulursam yiyorum
Rumuz aynı resim farklıydı 4 yapraklı yonca vardı sağol amin hepimizinkiniÖnceki rumuzun neydi canım. Hayırlı olsun Allah'ım evladıni sana bağışlasın
Kızlar bebeğim hala çok kusuyor kafayı yemek üzereyim 3 kez acile gittik verdikleri ilaçlar hiç fayda etmiyor serum için de damar yolu bulamıyorlar takamadılar. Öyle halsiz öyle bitkin ki onu öyle gördükçe ben ağlamaktan helak oldum dua edin bize
Panorama Overview V5
Panorama is a blood-based genetic, prenatal screening test of the pregnant mom that screens for common chromosomal conditions that affect a baby’s health. Panorama uses unique SNP*-based technology to deliver the most accurate NIPT on the market. Learn more.www.natera.com
Canım şu linkte isimleri yazıyor. Senin listeye göre plus olan panaromanın plusı ve panaromada onun daha kapsamlısı bir test daha var. Sendeki isimlerin panaromadaki karşılıkları var burda.
Bebek mi ben miŞefika cnm kaç kilo da çok mu zayıf dediler takviye mi ver dediler yoksa sen mi takıyorsun
Bebekse altı ayken 7.400 du 7.700 ciktit bu ay ebe de kilo almamış hiç bi dr a sor kan tahlili sonucunu öğrenmeye gidince dedi belki birşey ler der dediŞefika cnm kaç kilo da çok mu zayıf dediler takviye mi ver dediler yoksa sen mi takıyorsun
Demir damlasını veriyormusun hergün cnmBebekse altı ayken 7.400 du 7.700 ciktit bu ay ebe de kilo almamış hiç bi dr a sor kan tahlili sonucunu öğrenmeye gidince dedi belki birşey ler der dedi
Gittin mi dr sonuçları göstermeye ne dedi?Bebekse altı ayken 7.400 du 7.700 ciktit bu ay ebe de kilo almamış hiç bi dr a sor kan tahlili sonucunu öğrenmeye gidince dedi belki birşey ler der dedi
Teşekkür ederim canım.. bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş hastanedeyiz 2 gündür. Yarın çıkacağız inşallah. Şu 4 gündür ömrümden bir 10 yıl gitti desem yalan olmazNasıl oldunuz? Çok geçmiş olsun
Hasta olan bebiş lerimize gelmil gecmiş olsun..
Kızlar bana haftaiçi mısafır gelıcek ve çay saatı gıbı döşemem lazım
Malum bebekte masllhlık durmuyor.
Menum nasıl fıkır verebilen ekleme cıkarma yapabılen olursa sevnırım
Patatesli bazlama
Mantılı tavuklı salata veya etımeklı pattes salatası (karar veremedım)
Tahınlı açma
Çilekli turta
Bn sarma sarınca buzluga atamadam ciğ miğ bıtıyıMaşallah bunları yapabileceksen
Ben olsam basit ama lezzetlilerden giderdim.
Sen lezzetli ama zorlardan gitmişsin
Cevizli kabak tarator
Patates Salatası
Buzlukta varsa sarma
Gül böreği
Birde tatlıyı hazır alırdım
Komşularım geliyorda kahveyi zor yapıyorum. Bazen yapamıyorum onlar yapıyor içiyoruz..Maşallah bunları yapabileceksen
Ben olsam basit ama lezzetlilerden giderdim.
Sen lezzetli ama zorlardan gitmişsin
Cevizli kabak tarator
Patates Salatası
Buzlukta varsa sarma
Gül böreği
Birde tatlıyı hazır alırdım
Komşularım geliyorda kahveyi zor yapıyorum. Bazen yapamıyorum onlar yapıyor içiyoruz..
Yani ben mümkün değil böyle menü hazırlayayım. wc gidiyorum çıktığımda gözlerden boncuk boncuk akıyor yaş..