2016 baştan çıkarıcı parfümler

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
Taze açmış çiçekler, ferah yeşillikler, sulu meyveler, ışıl ışıl parlayan güneş… İlkbaharla birlikte ruh halimiz, kıyafetlerimiz, hatta yaşam tarzımız bile değişiyor. Şimdi yeni ve daha hafif bir parfüm edinmenin de tam zamanı. Peki, karakterinize ve stilinize en uygun olanı hangisi? Bazıları baharla özdeşleşen, bazıları artık klasiğe dönüşen, bazılarını ise yeni tanıdığımız ilkbahar kadar iç açıcı ve baştan çıkarıcı parfümleri bir araya getirdik.

Untitled1-min-11.jpg


Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Blush, meyve ve çiçek notalarıyla sıcak ve neşeli bir karaktere sahip.Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa, gül özleri içeren tatlı ve cesur bir parfüm. Valentino Valentina,bergamot, beyaz çiçeksi buketler ve yaban çileğiyle asil ve özgür bir kimliğe sahip.
Untitled2-min-13.jpg


Aerin Lilac Path, ferah yeşillikleri, narin taçyaprakları ve çiçekleriyle tam bir bahar kokusu. Salvatore Ferragamo Emozione, pudramsı iris, şakayık ve beyaz şeftali notalarıyla sıcak ve feminen. Prada Candy Florale, şakayık buketi, karamel ve misk karışımıyla hassas ve duygusal.
Untitled3-min-10.jpg


Yves Saint Laurent Black Opium, tatlı vanilya ve çiçek notalarının yoğun kahve ve paçuli ile bir araya geldiği tutkulu ve enerjik bir koku. Burberry Brit Rhythm for Her Floral, lotus, leylak ve yasemin gibi pudramsı çiçekleri, limon ve portakal gibi meyveleriyle güçlü ve feminen. Estée Lauder Pleasures Florals, taze hanımeli, yasemin ve nilüfer ile bahar çiçeklerinin neşesini taşıyor.
Untitled4-min-9.jpg


Giorgio Armani Sì, şehvetli vanilya, meyvemsi frenk üzümü ve sıcak misk ile yoğun ve yumuşak. Viktor & Rolf Flowerbomb, narenciyeleri ile ferah ve lezzetli, çiçekleriyle feminen, kaşmir ve amber notalarıyla oryantal bir etkiye sahip. Paco Rabanne Olympèa, çiçek, yeşil mandalina, sandal ağacı, kaşmir ve vanilya notalarıyla kadının gücüne ve güzelliğine adanmış bir parfüm.

Fotoğraf: Paco Rabanne Olympèa reklam kampanyası
kaynak: blog.gittigidiyor.com/
 
X