- 13 Eylül 2013
- 55.628
- 2.767
11 Aralık – 17 Aralık KOÇ BURCU
Koçlar bu ara tatlı dilinizi kullanın. Tam olarak yapmanız gereken bu güzel konuşun. Koçlar çok tatlısınız. Yaşam enerjiniz her zaman çok yüksek. Hiçbir zaman kötü niyetle kimseye sataşmazsınız. Biz çünkü duygularını saklayamayan bir yapıları var.Çocuk gibi neşeli çocuk gibi şen bir yapıları var ama bu aralar birazcık, çok azıcık. Böyle bir dikkat ederseniz böyle tatlı dilli olursanız çok faydasını göreceğinize inanıyorum.
Yeni yollar ve yeni yöntemler deneme zamanı gelecek karşınıza bu hafta itibariyle aralık boyunca çok farklı fırsatlar çıkabilir.
Yurt dışına gitmeye, uzaklara gitmeye, farklı şehirleri gezme fırsatları, hukuki olarak içinde bulunduğunuz süreçlerle alakalı önemli gelişmeler olabilir.
Eğitimle alakalı önemli gelişmeler olabilir, iletişim reklam basınla alakalı önemli gelişmeler olabilir. Geçmişte elinizden kaçan fırsatlar teklifler iş fırsatları.
Özellikle benim şu tavsiyem olacak, koçlara ve bütün burçlara belki Retro’su boyunca kısa vadeli işleri kabul edebilirsiniz. 2 günlük işler, 3 günlük işler çok güzel de gelir getirir. Merkür Retro’sunun böyle bir avantajı vardır.
Kısa vadeli işlerden çok güzel hayırlar görürsünüz, kaybettiklerinizi bulursunuz. Kaçan fırsatlar tekrar önünüze gelir. Yıllardır sonuçlanmayan davalarınız sonuçlanabilir. Yıllardır çıkmayan vizeniz çıkıverebilir, pasaportunuzu alıverebilirsiniz.
Bunların hepsiyle alakalı bir hızlanma söz konusu. Böyle aradan çıktı diye ben Merkür Retro’sunun böyle hediyeleri de oluyor. Gerçekten gideni geri getirme bu kaçanı geri getirme, kaybolanı buldurma merak ettiğin yıllardır. Acaba bu niye böyle deyip parçaları birleştiremediğin soruların cevabını alabilirsin.
Böyle bir durumdan geçiyorsun. Yeni ay sana hukuk eğitim, iletişim, seyahatler konusunda gündemler getirebilir. Bu gündemleri incelerken fanatik olmamaya mesela arkadaşım için ölüme giderim. Senin için onu yaparım. Bir kere kimi savunduğumuza dikkat etmeliyiz.
Sadece koçlar değil, hepimiz kimi savunuyorsun, ölümüne kimin arkasında duruyorsun ölümüne buna bir dikkat et. Gerçekten savunduğun insanlar masum mu emin olmaya çalış fanatik olma. Kraldan çok kralcı olma, fanatik olma kesin bu böyledir deme ve ben bilirim tavrında olma.
Bu hafta ben bilirim bu hafta dediğim aslında bir 10 15 gün kadar ben bilirim siz karışmayın yapmaması gereken bursların başında sen geliyorsun. Tatlı dilli ol, tatlı tatlı, rica et mesela bir hata mı yaptın, haklısınız burada hata yapmış olabilirim deyiver.
Böylelikle birçok şeyi kurtarırsın demeli öğrenmek için burada bunu öğrenmek için burada inşallah başarırsa da çok faydasını görür.
Dezavantajın otorite, aile, patron, aile içi sorunlar tekrar gün yüzüne çıkabilir, üstü örtülmüş ailede iş hayatında kamuda çalışıyorsan, devletle alakalı konularda üstü örtülmüş unutulmuş problemler tekrar önüne gelebilir.
Lütfen resmi konularda kariyerin ve işinle alakalı konularda ailenle ilgili konularda ihmalkâr olma. Bu süreç senin kendini keşfetme sürecin.
Sonsuz farklı olasılıkları keşfedip kafamda bir sürü ampul bir anda yanabilir ve vizyonunu inanılmaz geliştirebilirsin. Bu ayın en çok gelişen kişisi sen olabilirsin.
Tavsiyem sakın resmi işleri ihmal etme, askerliktir, başvurudur, imzadır, bir şeydir sakın ihmal etme, iletişim dilini geliştirmeye, bak eksiklerini tamamlamaya bak sınava çalışıyorsan tam zaman otur aç kitapları çalış.
Ya Samet senin için bu hafta hatta bir 10 gün kadar hatta eğer gelecek hafta değiştirsem bile sen bir 10 gün kadar bu isme devam et ilaç gibi düşün.
11 Aralık – 17 Aralık BOĞA BURCU
Bir kere huzurunu bozmayacaksın. Zorunu bozacaksın mesela keyifli ayağını uzattı. Gelip felaket tellalla yapmayacaksın. Aşkına, hayatına karışmayacaksın.Yani boğaya karışmayacaksın. Boğa ne istiyorsa çünkü birisi ona karıştığında bunu yeme işte mesela diyet yapmakmış kurallar, bunlar boğayı çok rahatsız ediyor.
Boğa kendine göre yaşamalı. Kendini göre böyle olduğu için diyeti ne zaman isterse dayatmayacaksın, dayanmayacaksın yani ben şöyle bir şey denedim filan mesela bu arkadaşınız veya eşiniz diyet yapması gerekiyor.
Ay şu denediğim şey bana çok iyi geldi ya yanında konuşun, sadece o isterse yapsın boğanın huzurunu bozmayacaksın. Huzurunu bozarsan senden nefret eder ve hayatından çıkartır boğa.
Aralık boyunca boğa burcu için para konuları çok önemli olacak. Maddi anlamda kendini güvenceye alması gereken burçların başında boğa geliyor. Bu ay eğer aylardır yıllardır alamadığınız bir nafakanız tazminatınız uğruna çok çaba sarf ettiğiniz bir miras işiniz varsa inanılmaz şekilde bu ay sonuçlanabilir.
Bu Merkür Retro’sunun size avantajı aynı zamanda siz de pasaport bekliyorsunuz, vize bekliyorsunuz, bir okula kabul bekliyorsunuz, bir belge bekliyorsunuz, bir anda bunlar hızlanabilir. Bunlar avantajınız.
Ama birde dezavantajınız var unuttuğunuz borçlar, cezalar, ödemeler, çatır çatır arka arkaya gelebilir, birden bire bu ay çok fazla masrafınız çıktığı için 3 oraya 5 oraya Allah’ım ne oldu bu ay ben böyle masraftan duramadım diyebilirsiniz.
Bunun sebebi özellikle bozulan eşyalar veya işte trafikle alakalı sorunlar, trafik cezaları olabilir. Lütfen ihmal ettiğiniz ceza borç var mı? Hemen bugünden itibaren incelemeye başlayın ya benim bir kredi borcum var mı, bir şeyim var mı?
Girin e-devletinize bakın orada benim bir borcum bir var mı diye boğalar. Çünkü çok masraflı bir ay olabilir. Fakat iyi tarafı da şu ki, bu masrafın içinde kazanç gelir kapıları da olacak.
Mesela boğalar bu ay şükür, düzenli bir işiniz yoksa hatta varsa da size böyle 2 günlük 3 günlük gel şunu yap işte şu kadar para al bu işi yap, bu kadar para al gibi yasal güzel teklifler gelebilir, iş teklifleri alabilirsiniz.
Mesela işte bir iş yapıyorsunuz ek iş geldi, hadi bunu da yapalım, bunu da değerlendirelim gibi bunlar karşınıza çıkabilir. Reklam, medya, basın yayın işleri, efendim, ticaretle alakalı işler ayağınıza gelebilir.
O konularda da ya düzenli bir işim yok ki falan diye moralinizi bozmak yerine gelen fırsatı değerlendirmeye çalışın. Yani para ve masraflarla ilgili konular bu ay siz için çok önemli olacak. Bu haftadan bu etki hissetmeye başlayacaksınız.
Akrabalarla ilgili yanlış anlaşılmalar. Özellikle evliyseniz eşinizin akrabalarıyla ilgili önemli gelişmeler. Mesela tanışacaksınız lütfen aralık ayına denk getirmeyin. 2 Ocak’tan sonra tanışın.
Eşinizin annesiyle sevgilinizin ailesiyle çocuğuyla evlenmiştir. Ayrılmıştır çocuğu vardır akrabalarıyla Aralık ayı tanışmayın. Olumlu bir süreç değil. 2 Ocak’tan sonra istediğiniz gibi tanışabilirsiniz, görüşebilirsiniz. Bununla alakalı bir de iletişim yanlış anlaşılabilirsiniz.
Sevmediğiniz sözler duyup ilişkiniz iyi yiyecekken ilişkiniz bozulabilir, siz de konuşmalarınıza ve düşüncelerinize dikkat edin ve benim boğalara tavsiyem şu olacak. Çok önemli bir tavsiye vereceğim.
Bu aralara içinden çıkamadığınız sorunları düşünmeyin ve Allah’a bırakın. Bu ay size bunu tavsiye ediyor. Sen bırak o su akacak ve yolunu bulacak ve ocak ayında diyeceksin ki iyi ki bunun düşünüp de kendimi üzmemişim zaten böyle olacakmış diyeceksin.
Kafanızı kurcalayan çok şey var. Kafanızı karıştıran çok şey var. Hepsi ocak ayında neticelenecek. O yüzden kafanızı hiç canınızı sıkmadan bu ay keyfinize bakın, kendinizi yenilemeye bakın.
Birçok boğa doğum yapabilir, yeniden doğabilir, bazı beklemiş operasyonları. Varsa, sağlık ve tedavi şeyleri varsa süreçleri varsa onlarla da şifalanma yoluna gidebilir. Evet, yanlış kararlar vermek gibi bir dezavantajın var. Yanlış karar vermemek için iyi düşün.
Ya Mümin, Ya Hafiz esmaları.
Güvensizlikten kaynaklı yanlış karar verebilir. Ya ben bu riske girmem ben bunu yapamam deyip veya işte Allah’ım ben bunun ucunu kestiremiyorum. Nereye gidiyor acaba bu iş deyip birden panikle karar vermeye çalışabilir.
Ben akışta kalmasını tavsiye ediyorum. Kontrolcü bir burçtur akışta kalamaz pek ama bu ara akışta kalmanı tavsiye ediyorum.
11 Aralık – 17 Aralık İKİZLER BURCU
İkizlerin nezdinde herkese söyleyeyim, arkadaşlar seven üzmez. Beni üzüyor ama ben onu seviyorum. O beni sevmese de ben onu seviyorum. Benim sevgim ikimize de eder, yetmez kardeşim tükendiğinle kalırsın.Neden bir yerde daha mutlu olma ihtimalin varken seni sevmeyenin peşinden gidesin. Bu aralar ikizler ve yükselen ikizler, kafanız ilişkilerinizle ilgili çorba olmuş olabilir. Korkularınız risk almakla ilgili kaygılarınız olabilir.
Nereye gidiyor, bu ilişki ne olacak, beni bırakacak mı, sanki aldatıyor gibi ve ayrılacak mıyız acaba çok mu hızlı gittik acaba çok mu yavaş gidiyoruz? Bir sürü kaygı içerisinde olabilir, yükselen ikizler ve ikizler.
İlişki hayatınızdan bir mücadeleye dönüşebilir. Partnerinizin, eşinizin veya ortağınızın veya çok yakın olduğunuz, kardeş gibi olduğunuz, arkadaşlarınızın bu aralar önemli, telaşlar olabilir.
Bunlar askerlik, vatani görev, iş hayatı, sağlık sorunları, taşınma hayatında ve ailesindeki mücadeleler olabilir. Siz de partnerinizin bu mücadelelerine şahit olup ona destek olmak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizin zorlanan bir zorlayıcı bir dönemden geçtiğine şahit olabilirsiniz.
Sizin de onun bu zorlayıcı hayatı ve karmaşası kafanızı iyice karıştırabilir. Ben bunun ailesi nasıl baş edeceğim? Ben bunun işte akrabalarla nasıl baş edeceğim? Bunun iş hayatı çok zor. Ben bunu nasıl bekleyeceğim gibi ikizler burcunun aralık ayı var ya muhakemeyle ve muhasebeyle geçecek.
Sevgili ikizler sana tavsiyem, 12, 13, 14 Aralık bak şimdiden söylüyorum, sana bir dostluk benden 17 Aralık 28,29 Aralık bugünlerde dilini tut ve çok sakin bir şekilde hareket et. Bugünler senin sevmediğin şeylerin, istemediğin şeylerin Aslında vesile olmasın diye bugünlerde sakinliğini koru.
Özellikle 12 13 Aralık lütfen sakin ol hemen acele karar verme, fanatik olma ben tutku istiyorum, sevgi istiyorum. Bana bunu veremiyorsan git falan fevri olma ayrılmak eğer yıllardır ayrılmayı düşünmüyorsan yıllardır çektiğin çile içinde olduğun bir ilişkin yoksa 1-2 haftadır yaşanan sorunlar yüzünden ilişkini sakın kaybetme.
Çünkü ocak ayında fikrin değişecektir. Boşu boşuna huzursuzluk yaratmaya hiç gerek yok. Boşu boşuna diyorum ama altı doluysa bir şey diyemem.
Bunun dışında sorumlulukların çok artabilir. Bu ara sende masraflarına, para kayıplarına, borçlarına, cezalarına özellikle resmi olarak ödeme yapman gereken durumlara dikkat etmelisin.
Senin de Merkür’ün oğlaktaki Retro’su ve yaya geri dönmesi sebebiyle ortak iş ve resmi işlerle ilgili kaybettiklerin tekrar önüne gelebilir. Kaçan fırsatlar da unuttuğun cezalar ve borçlar da tekrar önüne gelebilir ama maddi konularda da hak edişlerini alabilirsin.
Bunun dışında Venüs akrepte. Cinsel organlar genital bölge bu bölgelerle alakalı rahatsızlıklara dikkat etmen gereken diyet yapman gereken biraz yediğine içtiğine dikkat etmen gereken zamandasın. Tatlı ihtiyacın aşırı artabilir. Özellikle ay sonuna kadar çok tatlı ihtiyacı yeme ihtiyacı, karbonhidrat ihtiyacı hissedebilirsin.
Bunu dengelemeni tavsiye edelim ederim. Rahim, yumurtalıklar ve genital bölge ihmal edilmesin. İş hayatında sinsi insanlara ve manipülatif kişilere lütfen dikkat et.
Ya Hak, Ya Vekil Allah’ım sen benim vekilimsin sana sığınıyorum sana bırakıyorum de ve rahatla.
11 Aralık – 17 Aralık YENGEÇ BURCU
Yengeç neşeli ol ki genç kalasın de sağlık olsun demeyi bilmelisin. Bak, bu çok önemli. Şu anda senin hastalıklar alanın iş alanın sağlık alanın oldukça sıkıntılar belki içini düştüğün bir telaş olabilir. Bir sağlık sorunun olabilir, iş hayatında aşırı yoruluyor, aşırı bir karmaşa içine düşmüş olabilirsin.Evcil hayvanın hastalanmış olabilir, çalışanların seni manipüle ediyor olabilir. Bir kere dikkat etmen gereken şeyler, çalışanların, evcil hayvanların çalışma hayatını, çalışma hayatında birlikte çalıştığını, hareket ettiğin insanlarla kavga etmemek ve sağlığına dikkat etmek.
Gerçekten bazen sağlık olsun demeyi bilmelisin ve sevgili yengeç benim sana tavsiyem, Aralık ayı boyunca bedenin ve vücudunla alakalı ve ruhunla alakalı seni yaralayan bir sorunun mu var seni rahatsız eden bir hastalığın mı var? Olmasa da gerek yok. Checkup yaptırmak için sağlam gidin ama doğru bir şekilde ilerleyin.
Çünkü Merkür Retro’sunda yanlış tahliller yanlış sonuçlar da olabiliyor. O yüzden dikkatli gitmeniz lazım. Checkup yaptırmak için değerlerinize baktırmak için sağlığınızı kontrol altında tutmak için çok önemli bir aydasınız lütfen öncelik sağlığınız olsun.
Bunun dışında çalışanlarınız iş hayatınız. Bunlar birazcık birbirine girebilir. Bütün rutin işler mesela çalışanınız hastalanır, işler size kalabilir. Ya da ne bileyim çalışma arkadaşlarınız bir şekilde rahatsızlanır, işler size kalabilir.
Birlikte çalıştığınız insanlarla kavga ve tartışmalara çok açık olabilirsiniz. Bu anlamda lütfen dikkatli olun. Eğer haklı ve iyi kalpli bir yengeçseniz korkmayın. Çünkü ilahi adaletin yerini bulduğu zamanlardan geçiyoruz.
Ama eğer bugüne kadar herkesin hakkını yemiş, zarar vermiş bir yengeçseniz. O zaman bazı şeylerin bedenini ödeme zamanı gelmiş olabilir. Ya her zaman söylüyorum, her insanın iyisi kötüsü var, harita bir bütündür, sadece burçlar üzerinden insanlara iyi ya da kötü diyemediğimiz için üstünüze alınmayın, alınması gerekenler alınsın.
Bunun dışında Merkür oğlak’ta Retro yapacak ve 12,13 Aralık hatta 14 Aralık’ta eşinizle ortağınızla iş hayatınızla alakalı bilmediğiniz bir gerçekle yüzleşebilirsiniz.
Bugünler eşin ortağın, patronun, çalışma arkadaşlarının üstüne gitmek için iyi zamanlar değil, çalışanlarınızla ilgili de önemli gelişmeler, haberler olabilir arka arkaya lütfen şunu unutmayın, ay boyunca özellikle ay sonuna kadar özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde de çok sağlam gitmeniz gerekiyor.
Bir anda ayrılık bir anda evlilik bir anda nişan. Hadi bir anda evlenelim. Böyle şeylere girmemeniz gerekiyor. Bunun için uygun ay kesinlikle ocak ayı 2 Ocak, hatta 6 Ocak’tan sonra harekete geçerseniz çok daha faydalı bir şey yapmış olursunuz.
Bu ay lütfen ikili ilişkilerde acele iyi ya da kötü kararlar vermemeye çalışın. Bu ay sizin için özellikle ay sonuna doğru çok önemli gelişmelere olumlu anlamda özellikle gebe, sağlığa ve iş hayatına da dikkat etmeniz önemli.
Dinlen kendini yormamaya çalış sevdiğin aktivitelere zaman ayır.
Ya Murid, Ya Şafi bunlar da senin dirilmene canlanmanı ve sağlıklı olmana vesile olabilir.
11 Aralık – 17 Aralık ASLAN BURCU
En başta uyardığım burçlardan birisiydi. Her işi tadında bırakmayı bilmeli Aslan. Bu aralar aslanlar ya ama ben onu çok seviyorum, beni aldattı ama devam edeceğim veya ya beni onu çok seviyorum. Onunla çok eğleniyorum ama ben çok mutluyum filan.Bu sevgili de olabilir, arkadaş da olabilir gerçekten bile bile etrafınızda birilerine zarar veren veya sizin gururunuzla oynayan sizi küçük düşürmeye çalışan insanlara sırf onunla eğlendiğiniz veya sırf onu bir millet hissettiğiniz için bir arada olmamaya çalışın.
Bazı şeyleri tadında bırakmayı bilsin. Aslanlar yemek mi yiyorsun? Tadında bırak tatlı mı yiyorsun? Tadında bırak lütfen her şeyi tadında bırak buna çok dikkat et. Çok şen kahkahaların neşenin, eğlencenin aynı zamanda problemlerle karıştığı bir zaman dilimine giriyor.
Mesela bazı aslanlar doğum yapabilir, bunun sevincini yaşayabilir, hamilelik haberi alabilir. Bunun sevincini baba olduğunun haberini alabilir, bunun sevincini yaşayabilir.
Bazı aslanlarsa çocuk sahibi olanlar çocuklarının fark etmedikleri problemlerini fark etmeye başlayabilirler. Çocuklarıyla böyle bu ay mütemadiyen uğraşacak burçların başında aslanlar geliyor.
O ne yaptı? Hastam oldu işte çok mutsuz psikolojisi nasıl filan çocuklarınızın üstüne gitmemenizi, onlara sevginizi, şefkatinizi koşulsuz olarak vermenizi ve yanlarında olduğunuzu hissettirmenizi tavsiye ediyorum.
Aşk hayatınızda ilişkilerinize de yaş grubuna göre düşünün işler biraz çığrından çıkabilir özellikle. Aşk hayatınızda kıskançlık krizleri, kavgalar, flörtöz durumlar, yalanlar böyle bir ortada dönebilir.
Ben çok böyle kötü şeyler kodlamayayım size ama bazı şeyleri ortaya çıkması canınızı sıkabilir, yalnızsınız. Aşk hayatınız vasat geçiyor, monoton geçiyor. 13 Aralık’la beraber birdenbire karşınızda birileri çıkmaya başlayabilir.
Fırsatlar çok artabilir ama unutmayın ki Merkür Retro’sundayız. Biraz frene basarak gidin yani kimseyi sevmeyin, kimseyle beraber olmayın demeyeceğim ama frene basarak gitmenizde karşınızdaki insanı doğru tanımızda fayda var.
Şu tarihe kadar çok güzel bir ilişkiniz vardı. Her şey yolundaydı. Birkaç gün içinde ya da önümüzdeki haftayla beraber birdenbire partnerinizden soğumaya veya o size kötü davranmaya başladı. Hemen ilişkin kötüye gidiyor diye tehlike sinyallerini çaldığını düşünmeyin.
Bu bir Retro süreci. Birbirinizin olumlu olumsuz taraflarını keşfettiğiniz bir süreç. Lütfen ocak ayına kadar acele karar vermeyin ve bu Retro etkisi de yaşanan kötü sözleri, kavgaları ve tartışmaları büyütmemeye çalışın.
Aşk hayatları çocuklarıyla ilgili konular birazcık sıkıntı oluşturabilir. Bazı aslan ve yükselen aslanlar, skandalla ilişkilerle ve skandallarla anılabilirler. Bazı skandallı durumlar, sansasyonel durumlar hayatınızda cereyan edebilir.
Size tavsiyem şu olacak, birlikte olduğunuzda gurur duymayacağınız insanların size yazık sen bununla mı berabersin veya böyle bir ilişki mi yaşıyorsun diyeceği hareketler sakın yapmayın.
Sizi küçük düşürecek ilişkilerin içine girmemeye çalışın ve evlatlarınız varsa onlara sıkı sıkı sarılmaya gayret edin.
Dişler, kemikler, cilt sorunları önümüzdeki günlerde artış gösterebilir. İş hayatınızda sizinle bir takım karışıklıklar olabilir. Resmi iş ve resmi işlemlerle ilgili de dikkatli olmanız da yarar var.
Hobilerine varsa çocuklarını zaman ayır sakın içindeki çocuğu öldürme ihtiyacın olan tek şey, kendi içinde sevgili aslan. Bak bunu öyleyse söylemiyorum böyle hani beylik laflar etmek için söylemiyorum. Aslanın yaşam enerjisi kendi içinde saklı bu aralar.
Ya Muhyi, Ya Nur isimlerini zikredebilirsin ve bol tüketmeni susuz kalmaman da tavsiye ediyorum.
11 Aralık – 17 Aralık BAŞAK BURCU
Huzurlu bir yuva arayışında olabilir. Başaklar gerçekten yuvada huzur bulamadığı anne ve bayramlaşamıyor olabilir. Anne babanın bütün sorumluluğu hastalığı yükü onun üstünde olabilir.Eşinin ailesi ile anlaşamıyor olabilir. Bulunduğu lokasyondan mutsuz olabilir, ev sahibi çık diyor olabilir, kiracısı problem çıkarıyor olabilir. Kısacası başakların ev yuva aile hane hayatıyla alakalı bazı sorunlar yaşanıyor olabilir.
Evde huzuru bir türlü bulamıyor olabilirler. Taşınmalar, yer değişiklikleri, şehir değişiklikleri hayatınızda gün cereyan edebilir.
Güzel çok da uzatmayın. Bu işleri çünkü Retro’ya giriyoruz. Bütün Aralık boyunca ya anne babasıyla uğraşacak ya eviyle uğraşacak ya taşınmayla uğraşacak ya bu evini, hayatını düzenini kurmakla uğraşacak.
Lütfen bilmediğiniz emin olmadığınız alt yapısından emin olmadığınız tesisat sisteminden emin olmadığınız alım satım işlerine girmeyin. Başaklara tavsiyem şu, eğer ev almayı emlak, mülk edilmeyi düşünüyorlarsa lütfen aslını, astlarını, belgesini, bilgisini çok iyi araştırsınlar.
Ve mümkünse uzatabiliyorlarsa ocak ayına uzatmalarını bu işi tavsiye ederim. Ama ev yuva aile, annem, babam, hanem benim başak olarak birinci planda geliyor. Gerçekten bu ara aile büyüklerinin çok hastalanması, aile içinde bir takım sorunların yaşanması, kendi ev düzeninizi sağlamak, evde bir şeyleri derlemek, toplamak hep bunlarla geçebilir.
Benim tavsiyem şu olacak, yo benim hiç öyle bir durumum yok diyen başaklar, evinizden eski kullanılmayan işinize yaramayan, size hizmet etmeyen her şeyi toplayın. Kullanılabilecek durumda olanlara ihtiyaç sahiplerine kullanılamayacak durumlarda artık hayatınızdan çıkartın.
Evinizde bir arınma çalışması yapmanızı tavsiye ederim. Şöyle gül sularıyla mis gibi silin, her tarafı sabun kokularıyla.
Ev düzenini sağlamanın evine bir düzen oturtmanın güzel yollarını bulabilirsin. Bu fırsatlarla karşılaşabilirsin ama özellikle bugünlerde çocukların varsa çocuklarınla alakalı sen de bazı şeyleri öğrenebilirsin.
Çocuklarının üzerine titremem gereken, onları koruyup kollaman gereken bir süreç olabilir. Senden gizlenen bir şeyler varsa ortaya çıkabilir. Aşk hayatında partnerini soğuk olmamaya, partnerine karşı bıkkın olmamaya, çocuğuna karşı bıkkın olmamaya özen göster.
Eski unuttuğu hobilere geri dönebilir. Eskiden nakış yapıyordu, resim yapıyordu, müzikle uğraşıyordu. Bu aralar eski hobilerine geri dönebilir başaklar ve bununla çok faydasını görürler.
Azıcık şöyle bir aşk hayatınız, çocuklar ev düzeni falan aralık boyunca sizi yorsa da ocak ayında hepsini mis gibi yapacaksınız. Çünkü bu sefer Venüs yay’a geçecek Merkür oğlak da düzelecek falan mükemmel çok güzel şeyler olacak.
Yani şu anda bu çektiğiniz zahmetlerin rahmeti yakındır sakin olun ve sevdiklerinizin üzerinden elinizi çekmeyin, onları sevdiğinizi hissettirin sevgili başaklar. Yuvada huzur sevdiğin bir evde mutlu olmak en önemli ihtiyacın olabilir. Yaşam alanını iyileştirmeye bak.
Ya Malikel mülk, Ya Hay, Ya Kayyum neden Ya Malikel mülk mülkün sahibi yaratan Hay ve ayakta tutan Kayyum bu isimlere tam ihtiyacın olan zamanlardasın. Temellerin ve köklerinin sağlam olması için zikredebilirsin. Güzel bir yuva hayatı için zikredebilirsin.
11 Aralık – 17 Aralık TERAZİ BURCU
14 Ekim’de ilk tutulma alevini aldı. Güney Ay düğüm terazi de. Terazilere şunu söylemek istiyorum, bazen yanlış yapmak istemeden de yanlış yapabilirsin.Mesela çok büyük bir hata yapabilirsin. Mesela atıyorum evlisindir, başkasına aşık olabilirsin. Ya da ne bileyim bu bir yasak değil mi? Toplumumuzda hoş olmayan bir şey orada şunu düşüneceksin, adaleti nasıl sağlayıp kimse yüzmeden bu işler nasıl sıyrılabilirim?
Ama sen hata üstüne hata yaparsan bu hatalar güney Ay düğüm dönemi önüne gelir. Bu sadece teraziler için geçerli dinliyor. Hangi burca Güney Ay düğüm geçişi olursa o burcun mensupları ayaklarının denk almalı, ağzından çıkanı kulağa duymalı.
Peki şu aynı nereden geçiyor? Güney ay düğüm. Terazi ve yükselen terazileri etkilediği terazi burcundan geçiyor dolayısıyla. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun, sevgili teraziler konuştuklarınla ya da hakkında konuşulanlarla gündem olabilirsin.
Mesela bu aralar bir iftiranın dedikodunun haklı ya da haksız bakın kuru iftira olur, dolu iftira olur onu Allah bilir biz bilemeyiz. Hakkında konuşulanlarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Densiz insanlara cevap vermeden önce gerçekten kendinle bir yüzleşme yap ve oturup uzmanlarla hakikati sana gösterebilecek insanlarla görüş.
Mesela benim en büyük tavsiyem bir olur, ben de böyle yaparım, sen de böyle yapıyorsundur, başıma bir fenalık Allah korusun geldiğinde hemen güvendiğim bana doğru yolu gösterecek arkadaşlarıma danışırım.
Bu birkaç kişidir ya da uzman alanında uzmanlara danışırım, sen de öyle yap alanında uzman olan insanlara danışarak bu süreci yönetmeye çalış. Herkes bu kadar kötü bir şey yaşamak sorunda değil.
Bazı teraziler bu ara çok patavatsız olabilir, yani öyle bir ağızlarından söz çıkar, öyle yanlış cümlelere cümleler kullanırlar ki bunlarla kendilerini maalesef eksiye düşürebilirler.
Bu arada gerçekten suçluysanız hatalıysanız ihanet ettiyseniz kötü bir şey yaptıysanız bunlar ortaya çıkacaktır. Maalesef bu ay hep hukuki konularla iletişim çatışmalarıyla uğraşabilirsiniz sevgili teraziler bu arada en basiti şu olabilir, komşu kavgaları, yakın çevre kavgaları, kardeş kavgaları, hukuk mücadeleleri, eğitim mücadeleleri.
Mesela öğrenci teraziler ders çalışmaktan helak olabilirler, sürekli ders çalışıyor olabilirler, sınav yetiştirmeye çalışıyor olabilirler.
Bu ara terazinin kafası o kadar meşgul ki yanlış konuşmaya ve yanlış ifade etmeye açıklar. En yakınlarınız kardeşleriniz ve akrabalarınızla da problemler yaşayabilirsiniz.
O yüzden ağzımızdan çıkana kulağımız duysun. Bak sakin konuş iyi düşünerek konuş dikkatli konuş altı dolu olarak konuş mantıklı konuş, sevgili terazi.
Bunun dışında Merkür oğlaklar Retro yapıyor, ev yuva aile emlak haneyle alakalı konularda yanlış hesaplar tekrar önüne gelebilir. Hak ettiğin bir ev varsa miras varsa mal varsa buna edinme şansı bulabilirsin. Bu aralar annen baban ve aile büyüklerinle alakalı problemler de yaşayabilirsin.
Konuşmalarınla yanlış anlaşılmak gibi bir dezavantajın olduğunu yine söylüyorum. Hatasız konuşmalar yapma, terazi patavatsız mıdır? Asla ama bu ara hem Mars hem Güneş hem Merkür hepsi buralarda Merkür Retro’ya gidiyor gerçi şu an oğlak da.
Yani yanlış bir konuşması, hiç yapmadığı bir şey haklıyken onu haksız duruma düşürebilir. Bu konuda terazileri uyarmak isterim. Aşktan yana ilişkilerden yana, paradan yana şansınız devam ediyor ama bu sözler var ya sözler işte bunlar çok önemli konuşulanlar, konuşulmayanlar bunlara dikkat edelim.
Ya Fettah, Ya Rezzak Allah’tan maddi konularda kalıcı gelir elde etme şansımız var.
Boş insanların tartışmalara girmeyin. Sizi birilerinin, polemiklerin içine çekmesine müsaade etmeyin. Kraldan çok kralcı olmayın ve aynı zamanda ben bilirim. Siz hususunda yapmayın, bu tavırda da olmayın lütfen.
11 Aralık – 17 Aralık AKREP BURCU
Bu ara paraya ihtiyacı var. Bu ara hiç yapmadığınız son 2 yıldır yapmadığınız kadar çok masrafınız olabilir. Bu masraflar ev harcaması, taşınma harcaması, çocuk masrafı her şey olabilir. Bu ay hiç harcamadığınız kadar çok para harcayabilirsiniz. Çok eksiye düşebilirsiniz, paralarınıza dikkat ediyorsunuz.Para gidiyor, oraya gidecek, buraya gidecek su gibi para harcayacaksınız gibi görünüyor. Üzülmeyin çünkü ne olacak biliyor musunuz? Ay sonunda Venüs’te yay burcuna geçecek işte o zaman da kazanma sırası dengelenme sırası size gelecek.
Ama Aralık boyunca maalesef gariplerim çok fazla para harcayacaksınız. Lütfen paranıza dikkat edin. Para konuları bu aralar merkezinizde. Çünkü harcama alım satım bir şeyler böyle hayatınızda aktifleştiği için para konuları gündeminizde.
Ama sadece bu değil 9 Aralık’la beraber akrepler size tavsiyem, 9 Aralık günü öyle güzel bir açı altındasınız ki burnunuza yerleşmiş olan Venüs, ayla kavuşum yapacak.
Bu ay Venüs kavuşumu size bolluk, bereket, güzellik, aşk, sevgi, ne zamandır söylenmeyen sözlerin o içinizde uhde kalan şeylerin gelişini de sevincimi de beraberinde getirebilir.
Çok önemli bir söylemek istediğiniz içinizde uhde olan kavga etmeyin tabi de ancak da kavga edebilirsiniz. En çok bak teşvik etmiş olmayayım da ben sevmem çünkü kavga güzel bir şey değil ama böyle içimde kaldı. Şuna ben bir döküleceğim dediğiniz bir gün işte o gün 9 Aralık o gün.
Söyleyin içinizi dökün. 9 Aralık’ta bu arada sadece akrepler değil herkes içini dökebilir. Böyle bir daha önce size gelen bir şeyi böyle yapılan bir hamleyi iade etmek isteyebilirsiniz. iadeyi ziyaret yapmak isteyebilirsiniz.
Akreplerin nezdinde bütün burçların böyle bir şansı var ama akrepler içinde kaldı. Söyleyemedim, sevdiğimi söyleyemedim işte. Nefret ettiğimi söyleyemedim. Söyleyin açılım dökülün tam zamanı.
Bu aralar sezgileri çok güçlü güzellikleri, en damları yakışırlıkları yerinde. Çok parlaklar, Venüs’ün ışığı onlar.
Seni çok sevdim ama söyleyemedim veya hayatta şu kadar insan geldi geçti en çok seni sevdim tam bunların zamanı itiraf itiraflarda gelebilir. Bu arada inşallah 9 Aralık sevdiklerinizi toplayın.
Benim size tavsiyem çok sevdiğiniz insanları şöyle toplayın, ben sevginin bereketine çok inanırım. Güzel bir masa etrafında sevdiklerinizle toplanın ve o gün şarkılar söyleyin. Duygularınızı ifade edin. Şöyle duygusal güzel bir gece geçirmeye çalışın.
Ay Venüs akrepte sabit bir burçta intikamcı duygulara da girebilirler. Kıskançlık krizlerine de girebilirler. Tamam, bu güzel enerjiyi böyle heba etmeyin, tam romantik ve duygusal anlar yaşamak için güzel bir gün.
9 Aralık’ta çok güçlü bir kavuşum var. Ben geldim diye bir kavuşum var, ben geldim ötesi yok yani doğal afet gibi mi geldin yoksa aşkla mı geldin işte ona senin karakterin, kişiliğin karar veriyor.
O yüzden bugüne es geçmesinler, akrepler bunun dışında çok para harcayacaklar dedik Merkür Retro’su konuşulmayanları konuşturabilir, araba arızalarına, trafik sorunlarına dikkat etsinler.
Yakın çevrede bir takım dedikodular duyulabilir ya da yakın çevreyle yakın lokasyonla alakalı bazı sıkıntılar yaşanabilir. O yüzden onlar da biraz konuştuklarında kontrollü olsunlar. Kardeş akraba ve komşu ilişkilerinde önemli gelişmeler olabilir aralık ayı boyunca.
Ya Latif tam ihtiyacı olan şey, Allah’ım bana lütfet bana nezaketinle yaklaş para, sevgi aşk senden talep ediyorum.
11 Aralık – 17 Aralık YAY BURCU
Mars onların burcunda Merkür, oğlak da Retro, sonra yaya geri dönecek. 13 Aralık çok gerilimli bir gün yaylar sizi çok seviyorum lütfen 12, 13, 14 Aralık kendinizi şöyle bir korumaya alın.Geri çekilin, kavgacı, fesat insanlardan uzak durun. Hep şu soruyu sorsunlar, kendilerini haklı olmak mı mutlu olmak mı? Ya ben haklıyım işte sende haksızsın diye böyle mücadelelere girmeyin.
Hukuk, eğitim, iletişim, konuşmanın her türlü ile ilgili dikkat etmeniz gerekiyor. Kazalardan, belalardan, kavgalardan kendinizi korumanız gerekiyor. Özellikle ağır spor yapan yaylar bu ara ağır sporlara ara vermelerini tavsiye ediyorum.
At binenler işte düşme, yaralanma, çarpma gibi şeylere dikkat etmelerini tavsiye edeceğim. Bu ara fanatiklik yapan. Ben bilirim ben hallederim, ben yaparım diyen yayların zor günler geçireceğini söyleyebilirim.
Dış fikirlere açık olan, neşeli uyumlu yayların daha kolay atlatacağını söyleyebilirim. Lütfen kavgadan, kazadan beladan kaçının ve kendinizi koruyun. Ne zamandır bu kadar yorulmamışsınızdır.
Bu arada bu şey olabilir. Askerlik olabilir, devletle alakalı ihmal ettiği bir görevi yerine getirmek olabilir. Ne bileyim, ben eğitim hayatında bir sınavı vardır, bir sorumluluğu vardır. Bu olabilir illa ki çok kötü bir şey yaşayacaksınız anlamına gelmiyor.
Sadece bir telaşınız olabilir. Bu telaş yönetmekte zorlanabilirsiniz ve para meseleleriyle alakalı sizler de Merkür Retro’su para alanlarınızda olacağı için şu anda bir lira bir liradır deyip köşeye atmanızı tavsiye ediyorum.
Hakkınız olan almanız gereken paraları da alabileceğinizi bildirmek istiyorum. Yay burçları sakin olmalı, dikkatli olmalı, nazik olmalı avantajları var mı? Tabi ki var ne mesela iletişim yakın çevre desteği, dost desteği, arkadaş desteği, bununla alakalı avantajınız var ama genel olarak bir telaşın, bir krizin içerisinde olabilirsiniz.
O yüzden sizi uyaracağım günlerde 12, 13, 14 Aralık, 17 Aralık 28, 29 Aralık sakın fena bir hareket yapmayın, sakın ihmalkâr olmayın mesela uykusuz yola çıkmak uykulu yolculuk yapmak bunlara sakın girmeyin, kavga etmeyin.
Bu tarihlerde özellikle ama bu ay onları çok sevindirecek güzel gelişmeler de var tabi ki. Eğer bir zorluğunuz varsa bilin ki yeni yılla beraber o zorluklar maşallah diyeyim. Uçup gidecek sakın negatif enerjiye kapılmayın.
Venüs yay’a geçtikten sonra ve bu Merkür Retro’su düzeldikten sonra bozulan dağlan sizi üzen ne varsa ya da hastalık ne varsa hepsinin maşallah iyileştiğini göreceksiniz. Sadece biraz sakin olun, elinizde bir alev topu var, kendinizi ısıtın.
Dikkatli olun, sakin olun, aceleci olmayın ve ben bilirim fanatik tavırlar sergilemeyin, kibirden özellikle uzak dursunlar. Kibirli hareketler yapmayın, hak ettiyse bile yapmayın, hak etmiştir, sizi çok üzmüştür, kibir yapmayın, kibirden uzak durun, sevgili yaylar, kriz içeren durumları fırsata çevirebilirsin.
Ya Selam, Allah sana esenlik versin, Allah sana huzur ve sağlık versin.
11 Aralık – 17 Aralık OĞLAK BURCU
Oğlak, bu ara anlamayacak olanlara söyleme sakın. Bilebileceğin en güzel şeyleri vefasıza hayırsıza sen hayırsızsın sen vefasızsın desen ne yararı var? Merkür senin burcunda 13 Aralık’la beraber Retro yap yaşayacak.Herkes için geçerli değil ama bazı oğlaklar şok olacağı şeylerle yüzleşebilir. Üstünden geçtiği görmediği ben 3 ay önce şüphelenmiştim. Zaten filan böyle ama ben buna kondurmamıştım. Bilmediğiniz, görmediğiniz görüp dikkatinizden kaçan şeylerle yüzleşmeye başlayabilirsiniz.
Bazılarınız hepiniz değil, bazılarınızda bu süreçte neler yapabilir? Bir hastalığını keşfedebilir benim o yüzden yengeçler gibi oğlaklara da tavsiyem bir Check-up yaptırın, vücudumuza bir baktırın, ruhsal olarak bir baktırın kendinize neyiniz var, neyiniz yok? Bir görün kendinizi bir tahlilden bir tedaviden geçirmenizi tavsiye ederim.
Bir probleminiz varsa geçer ama kulağım ağrıyor ama olsun böyle yapmayın. Bir sorununuz varsa bunu çözmeye çalışın. Bu aralar bazı odaklar hasta bakıyor olabilir. Bazı olarak ameliyat olmuş iyileşmeyi bekliyor olabilir. Bazı ulaklar bir diş yaptırma, ne bileyim tedavi sürecine giriyor olabilir.
Yani sizi oyalayan ve angarya gelen bir sürü işle uğraşıyor olabilirsiniz. Bunu nasıl fırsata çevirirsiniz? Kimseye anlamayacağı şeyleri söylemeyin, değerli cümlelerinizi, değerli vaktinizi boş insanlara harcamayın, bir sessizlik dönemine geçin.
Çünkü ocak ayında alacağınız çok şansınız çok yüksek hem Jüpiter desteği hem Merkür’ün düzelmesi hem güneşin Satürn’ün desteğiyle ocak ayında hayatınızda çok radikal kararlarla güneş gibi doğabilirsiniz ve gidene sakın üzülmeyin. Bu ara her şeyi en netliğiyle ve açıklığıyla göreceksiniz.
Çünkü olan her şey kaderinize ve hayrınızda olacak. Var olan ilişkinizi vesveseler ve kuruntularla bozmamanızı. Özellikle sizde 12, 13, 14 Aralık’ta ağzınızdan çıkana kulağınız duysun. Her düşündüğünüzü hemen söylemeyin. Her gördüğünüzü de hemen gerçek sanıp harekete geçmeyin ya da birazcık plan yapmak için kendinize zaman ayırın.
Araştırmacı kişiliğinizi konuşturun, okumadığınız kitapları okuyun, yapmadığınız şeyleri yapın, aktiviteleri yarım bıraktığınız hobilerinize dönün. Bu aralar kendinizi çek etmek, kendinizi anlamak için çok fazla zamanınız olacak lütfen.
Şu an annenizin karnında bir bebek gibi düşünün. Kendinizi ocak ayında doğumdasınız, hayata doğuyorsunuz gibi düşünün ve lütfen ona göre kendinizi planlayın. Pırıl pırıl parlatın ve sahneye çıkın, sahneye de çıkacaksınız.
Azıcık şu ay oğlaklar yani yanlış hesaplarım Bağdat’tan döndüğü görülmeyenlerin görüldüğü, duyulmayanların duyulduğu ve halam niye beni bunlarla ısınıyorsun diye insanlarla sınandığı bir süreçten geçecek.
Ocak sonu ocak başına kadar ocak başına kadar aralık birazcık temizlenme arınma açıkçası bir dökülme zamanı. Yani yanlışların döküldüğü hastalıkların ortaya çıktığı, kötülerin ortaya çıktığı bir zaman arınma diyelim.
Özellikle. Bölge olarak belirtmek hani ne kadar doğru bilmem ama dişler, kemikler, cilt başta olmak üzere karaciğer problemi var. Mesela çok alkol alıyor, çok ilaç içiyor. Bunlar bir dikkat etsin.
Uyluklar, kalça, bel bölgesi başta bunlar ama tabii ki özel de durum çok farklı olabilir. Şüphelendiğiniz bir şey varsa sağlığınıza özen gösterin ve sinsi, nazarcı, kötü enerjili insanlara da dikkat edin.
Ya Hafiz, Ya Mümin. Allah’ım sen beni koru Allah’ım, sen bizi koru Allah’ım sen sevdiklerimi koru sen beni eminlik içerisinde koruma altına al amin.
11 Aralık – 17 Aralık KOVA BURCU
Kova kadar arkadaşına düşkün, dostuna düşkün. Dost canlısı başka bir burç yok. Zodyağın en dost canlısı en iyimser en herkesi iyilikte buluşturmak isteyen kovası. Özellikle yükselen kovalar, bu aralar böyle birazcık sinsi kalitesi düşük insanlarla sınanıyor olabilirler.Yani tamamen iyi niyetinizin suistimal edildiği durumlarla karşılaşıyor olabilirsiniz. Kafanızda bir şeyleri büyütüp indirip kaldırıp eritip çoğaltıp böyle hatalar yapmamaya özen göstermenizi tavsiye ediyorum.
Düşmanlarınız olabilir. Bu düşmanlarınız size çok zekiymiş, çok akıllıymış, çok şey biliyormuş gibi yaklaşabilir. Bilmiş bilmiş insanlarla sınanabilirsiniz. Çok biliyor bu ya diye böyle bilmişlerle sınanabilirsiniz.
Arkanızda işi gücü bırakmış gibi dedikodu yapan insanlar olabilir. Bazı insanlara şöyle dikkat etsinler, birileri size olan fesatlıkları ve düşmanlıklarından nüfuzunu ya da insanların ona duyduğu güveni bile kullanmaya kalkabilir.
Lütfen bu aralar arkamızı bir kollayın dedikodulara bulaşmak zorunda değilsiniz ama haberdar olun. Bunun dışında planlarınızı gizli yapmanız gereken sırlarınızı hiç kimseye ifşa etmemeniz gereken daha çok mesela projeniz var.
Kimseyle paylaşmayın, daha çok dua etmeniz gereken. İç aleminize odaklanıp hayatınızda neyin düzelmesi, neyin değişmesi gerektiğine çok iyi karar vermeniz gereken bir dönem bu. Her alanda böyle sağlık iş ilişkiler, kariyer gelecek planları, oturun deyin ki ben bunların hangilerini bırakmalıyım, nelerden vazgeçmeliyim?
Ve bu arada dost görünen düşmanları gerçekten düşman olanları, sosyal çevrede bazı insanların gerçek yüzlerini görecekler. Bazı dostlarına da destek olmak zorunda kalabilirler.
Eğrinin doğrudan ayrıldığı, insanların hayatınızdan ayıklandığı bir buçuk aylık süreç geçireceksiniz. Yaklaşık ama bu bir buçuk ay Ocak başıyla beraber çok iyileşmeye doğru giderek gelişecek ve çok lehinize dönecek.
Sakin olun ve düşmanlıklarla ilgili de dostluklarla ilgili de bu işin galibinin iyi niyetiniz olacağını, bilin iyi niyet çizgisinden asla şaşmayın. Onlar da diş kemik, cilt ve benzeri problemleri varsa bu aralar harekete geçsinler.
Bunun dışında maddi konularda şansları çok yüksek. Kariyer konularında şansları çok yüksek. Özellikle 9 Aralık istediğiniz bir terfi bir zam hak ettiğiniz bir şey varsa kibarca patronlarınıza bildirebilirsiniz, başvuru yapabilirsiniz. Ben işte ihtiyacım var, bana bunu sağlar mısınız diye çünkü bu size kariyer anlamında güzel bir enerji sağlayacak.
Toplumda kendinizi iyi göstermek, güzel göstermek bir projeyle ya da bir markayla ya da bir sunumla insanların karşısına çıkmak için destekleniyor olacaksınız. 13 Aralık’taki yeni ay dostlarınız ve arkadaşlarınızla ilgili önemli gelişmelere işaret ediyor olabilir.
Hiç ummadığınız birinin arkanızdan çok kötü konusunda duyabilirsiniz. Ve birtakım sarsıntılar yaşayabilirsiniz. Hiç üzülmeyin çünkü gerçek dostlarınız var. Kardeşiniz gibi olan onlar yine sizin yanınızda olacaklar.
Düşmanlık ve dedikodulara dikkat etmeniz ve kendi kendini yaptıklarını ve yaşadıklarını olduğu gibi kabul ediyor. Gideni de geleni de kalanı da yanlış yapanı da miladı dolmuş hayatımdan gitmesi gerekiyor diye düşün.
Ya Muri, Ya Hafiz kariyer de çok şanslılar, iş hayatında çok şanslılar ve parlayıp toplum önünde güzel gözükmekle ilgili de çok şanslılar.
11 Aralık – 17 Aralık BALIK BURCU
Evet, bütün dikkatini kendine ver. Bütün dikkatini dış sesleri sustur deki ben bundan sonra nasıl yol alacağım ben nereye ilerleyeceğim? Bütün dikkatini kendine ver derken kendine kafayı takıp kendini aşağı çekmede eleştiri yapma çok fazla.Ama şöyle ben de istiyorum. Ben nereye gitmek istiyorum. Ben ne yapmak istiyorum buna karar ver. Birçok insan biliyorsunuz. Bunlardan birisi de balıktır ve terazi de böyledir. Yalnız kalma korkusuyla yanlış insanlara taviz veriyor olabilirsiniz.
Yalnız kalma korkusuyla ya da konfor alanınızın değişmesi korkusuyla yanlış bir şeylere tahammül ediyor olabilirsiniz. Bir şeyi normalden çok yapıp bağımlılık haline getirmiş olabilirsiniz.
Bu aşk da olabilir, yiyecek de olabilir, uyku da olabilir. Balıklar kendinize şunu söylemeniz lazım, kimse konfor alanında mükemmel olmuyor.
Lütfen sevgili balıklar bazı şeylerden taviz vermeden iyi olacağını düşünmeyi bu aralar yorulabilirsiniz. Çok çalışabilirsiniz, çok bunulabilirsiniz. Bu bunu almalarınızın hepsine size yol, su, elektrik olarak geri döneceğini bilin.
Şu anda kariyer hayatınızda, patronlarınızla, iş hayatınızda büyük çekişmeler yaşıyor olabilirsiniz. Eşinizin ailesi veya kendi aileniz üstünüzde çok fazla geliyor olabilir. Üstünüzde normalden çok sorumluluk hissediyor olabilirsiniz.
Yapılacak çok iş vardır da bazen hiçbir şey yapmazsın ya yapmak istersin, elin gitmez öyle bir şey yaşıyor olabilirsiniz. Her şeyi bir yana bırakın, hayatınızın kontrolünü elinize alın, dikkatinizi kendinize verin.
Ben gelecekte kendimi nerede görmek istiyorum, balıklar kendinize bu soruyu sorun 10 yıl sonra kendimi nasıl görmek istiyorum 5 yıl sonra kendimi nasıl görmek istiyorum, eğer kendinizi görmek istediğiniz haliniz şu halinizle örtüşmüyorsa ben bu aileye yapamam, ben bu eşle yapamam, ben bu şekilde yok oluyorum.
Hemen hayatınızda bir çeki düzen veririm ve bir b planı hazırlayın çünkü Ocak ayı ile beraber müthiş avantajlısınız hiç abartmıyorum. Arkadaşlıklar, dostluklar, ilişkiler, kariyer, her şey Ocak’la beraber düzene girecek ve Mayıs sonuna kadar çok güçlü bir şans içinde olacaksınız.
Şu anda ayıklama sizde kariyerde işte ailede size hizmet etmeyen her şeyi hayatınızdan ayıklamaya bakın. Arkadaşlıklar, dostluklar birazcık karışabilir. Hiç görmediğiniz çok özlediğiniz dostlarınıza da bir araya gelmeye başlayabilirsiniz.
Aklınıza çok parlak fikirler gelebilir lütfen fikirlerinizi her r boyunca bir yere not edin, bir defter oluşturun ve bunu yapılacak bu yapılacak şunu değiştireceğim, bunu yapacağım gibi bir plan defteri hazırlamanızı tavsiye ediyorum. Çözüm odaklı olmaya gayret et ne kadar önüne ve işine bakarsan o kadar başarılı olacaksın.
Ya Muktedir, Ya Melik iktidarınız yerine gelsin, kudretiniz yerine gelsin.
Yapmak istediklerinizi daha hevesle yapın diye bu isimleri zikredebilirsiniz. Özel hayatınız ve ilişkilerden yana da dış görünüşünüzden yana da şanslı bir süreçtesiniz çok gezeceğiniz çok şey öğreneceğiniz manevi konularda derinleşeceğiniz bir süreçtesiniz.
Kaynak: Nur Viral ile Hayatta Her Şey Var Programındaki Astrolog Mine Ölmez'in konuşmaları haberleştirilmiştir.