Meme kanseri her kadının korkulu rüyasıdır. Bu ciddi hastalık gelmeden önce meme kanserini önlemek için bitkisel çözüm uygulayabilirsiniz. Meme kanseri olmamak için bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Meme kanserini önlemek için bitkisel çözüm

Meme kanseri günümüzde en çok rastlanan bir yandan da tedaviye cevap verme ihtimali en yüksek olan kanser türlerinden biridir. Bu hastalığı önlemek amacıyla ilk olarak yaşam tarzınızda değişiklikler yapmalısınız Yemek alışkanlıklarında değişiklik, sigara ve alkolden uzak durma, stresten arınmayı başarma başlıcalarıdır.

Meme kanserinde erken teşhisin önemini unutmayın. Düzenli aralıklarla el muayenesiyle kendiniz kontrol yapabilirsiniz. Özellikle aile geçmişinizde meme kanseri vakası varsa mutlaka memografi çektirin. Bu konuda en doğru bilgiyi uzmanlardan alabileceğinizi unutmayın.

Meme kanseri olma ihtimalinizi düşürebilmek için uygulayabileceğiniz bazı doğal yöntemlerde mevcuttur. Bunlardan biri ise meme kanserini önleyici detokstur. Bu detoksun yapılma nedeni ise kullanılan kremler, parfümler ve deodorantlar cildinizde kimyasallar bırakır ve bu kimyasallar doğrudan cildiniz tarafından emilir. Cildiniz bu toksik maddeleri doğal yollardan uzun sürede çıkarır. Bazı maddeleri ise çıkarması mümkün değildir.

Bu toksik maddelerden arınabilmek için her duşta mutlaka koltuk altınızı keseleyin.

Kullandığınız deodarantların içeriklerinde yoğun kimyasallar olmamasına dikkat edin.

Bakteri ve mantar ürememesi için özellikle yazın sık sık duş alın.

Vücudunuza olabildiğince doğal içerikli ürünler ile yıkayın.

Meme kanserini önlemek için bitkisel çözüm | 1

Meme Kanserini Önlemeye Yönelik Detoks

1 yemek kaşığı organik elma sirkesi

3 damla biberiye yağı

5 damla kişniş yağı

1 yemek kaşığı doğal kil

Küçük bir kapta sirke ve kili karıştırın. Pürüzsüz bir karışım olduğunda ise yağları ilave edin. Bu tarifteki malzemelerin tamamen özdeşleşmesi için maskeyi birkaç saat dinlenirin.

Bu uygulamayı temiz cildinize yapın. Uygulamayı yaptıktan sonra 5 dakika kadar bekletin ve ılık su ile yıkayın.

İçerisindeki kil ölü derileri alırken elma sirkeside bakterilerle savaşır. Bakteri oluşumu azaldığı için kötü koku sorunu da büyük oranda ortadan kalkacaktır. Böylece çok daha az deodorant kullanmış olacaksınız.