Katarakt Nedir? Katarakt gözdeki doğal merceğin netliğini kaybetmesiyle oluşan bir durumdur. Katarakt için doğal tedavi yöntemleri makalemizde katarakt için bitkisel çözümlere yer verdik. Kataraktta kişinin gözünde buğulanmış camın arkasından bakıyormuş gibi bir bozulma olur..

Katarakt Belirtileri
Bulanık görme
Nesnelere odaklanamama
Çift görme koyu noktalar
Kademeli görmek kaybı
Göz bebeğinin grimsi beyaz renk olarak solması

Katarakt Hastalığı Nedir? Makalemiz İçin Tıklayınız

Katarakt Nedenleri
Yaşlanma
Aşırı UV ışınlarına maruz kalma
Sigara
Diyabet

Katarakt İçin Doğal Kürler 1 1 bardak ılık suya 7-8 tane ezdiğiniz bademi atın, içine bir tutam karabiber ekleyin ve 1 tatlı kaşığı bal ekleyin her gün günde 1 kez bunu için.

Katarakt İçin Doğal Kürler 2 Ispanak katarakt tedavisi için çok yararlı beta-karoten içerir. 500 gram ıspanağı doğrayıp, 1 bardak suya atın 10-15 dakika kaynatın. Ispanak yapraklarını çıkarıp ezin macun kıvamına getirin. Elekten geçirin suyun çıkarın. Bu sudan günde 3 kez için. 1 Ay buna devam edin.

Katarakt İçin Doğal Kürler 3 2 yemek kaşığı anason tozu, 2 yemek kaşığı kişniş ve 1 yemek kaşığı kahverengi toz şekeri güzelce karıştırın. Sabah akşam günde 2 kez bundan için.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.