Prof. Dr. Mehmet Öz Amerika’da tıbbi konularda sözü otorite kabul edilen en ünlü doktorlar arasında yer alıyor. Dr. Mehmet Öz geçtiğimiz günlerde kendi show programında kanserden koruyan içecek tarifi verdi. Antioksidan deposu olan bu içecek zehirli atıklardan, toksinlerden bedeninizi arındırıyor, ve kanserli hücrelerle savaşıp, kanseri önlüyor. Şifalı bitkilerden oluşan bu formül sayesinde kansere yakalanmamak için tedbir almış olacaksınız.

Malzemeler
2 orta boy elma
3 sap kereviz
1 adet turşu
2,5 cm rendelenmiş taze kök zencefil.
Yarım limon( kabuğu rendelenmiş, suyu sıkılmış)
1 misket limonu suyu sıkılmış kabuğu rendelenmiş
150 gram maydanoz
60 gram ıspanak

Yapılışı
Bir kaba tüm malzemeyi koyup blenderdan geçirin.
Suyunu süzgeçle süzüp, günde 1 bardak için.
Sebzelerden hazırladığınız muhteşem karışım kan basını düzenler, sindirim sorunlarını rahatlatır, astım için ve diğer pek çok hastalığa şifadır.
Üstelik bu içecek, meme kanseri, akciğer, karaciğer ve kolon kanserini önler, kötü kolesterolü düşürür ve hızlı kilo vermenize yardımcı olur. Günde 1 bardak içebilirsiniz.

İlgili Konular;

Bu ürünler kanser yapıyor! Tıklayınız

Kanser Riskini Artıran Faktörler Tıklayınız

Kanser Yapan Yiyecekler Ve Kanserden Korunma Yolları Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.