Hollywood’da estetiksiz bir ünlüyü kırmızı halı üzerinde görmek artık zor. Tüm ünlüler mutlaka küçük bir operasyon geçirmiş oluyor. Bazıları baştan aşağı değişiyor, bazılarına ise bakınca sadece “güzelleşmiş” diye düşünüyor, bu güzelliğin tam olarak neyden kaynaklığını anlamıyoruz. Bu da tamamen profesyonel ellerde yapılmış burun estetiği operasyonları sayesinde gerçekleşiyor.

yeniburun
Peki kim bu burun estetiği olan ve yüzüne bir güzellik gelen ünlüler?

Bu listenin başında Jeniffer Aniston geliyor. Burnunu yaptırdığını neredeyse kimse fark etmedi. Son derece doğal ve orjinal duruyor. Yeni burnu kesinlikle yüzüne bir incelik katmış.

Brad Pitt de burun estetiği yaptıran yıldızlardan biri. Onun gibi biri neden estetik yaptırma ihtiyacı duysun diye düşünmeyin, Çok dikkatli baktığınızda eski burnuyla yeni burnu arasındaki farkı görebilirsiniz. Uzun yıllar önce yaptirdiği burnu belki de onu star yapan özelliklerinden biri oldu.

Burun estetiği yaptıran ünlülerden biri de Renee Zellweger. İnsanların dış görünüşüyle ilgili yaptığı yorumlara zaten alışkın olan biri diyebiliriz onun için. Sonuçta bir film için 30 kilo almış bir kadın. Ama son zamanlarda herkes onun yüzündeki güzelliği konuşuyor. Yüz yapısı yeni burnuyla ince ve zarif bir görünüm almış.

Doğru ellerde yapılan doğru burun estetiği operasyonu size gençleştirir, yüzünüze yeni ve zarif bir görünüm katar.

Sevgiyle kalınız

Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

instagram takip: guncelozturk

facebook: guncelestetik