Hemoroid en yaygın hastalıklardan biridir. İstatistiklere göre insan nüfusunun % 12’si hemoroidden muzdariptir. Size bildireceğimiz hemoroid için doğal krem sayesinde bu derdinize son verebilirsiniz. İşte çok etkili hemoroid için bitkisel krem tarifi
Malzemeler
1 yemek kaşığı bal
10 gram ince toz halinde propolis
Herhangi bir bitkisel yağ, 50 ml (tercihen zeytinyağ)
50 gram Kaliteli balmumu,

Hemoroid Doğal Tedavi Yöntemleri İçin Tıklayınız

Merhem hazırlanması:
İnce toz propolis ile 1 yemek kaşığı balı karıştırın.Karışım homojen hale gelene kadar küçük bir cam kavanozda karışımı ezin.
Fakat bu karışımı yapmadan önce, sertleşmesi için propolisi buzdolabı içinde bir kaç saat tutun.Böylece propolisi ezmek daha kolay olacaktır.
Bir cezvede balmumu ve bitkisel yağı karıştırın. Kaynamaya başlayıncaya kadar kısık ateşte bekletin. Karışım kaynamaya başladığında, ocaktan alın ve biraz soğumasını bekleyin.Balı propolisli karışıma ekleyin ve güzelce karıştırın.

Merhemin Uygulanışı
Her gece anüs içine bu merheme batırılmış gazlı bez parçası koyun. Bütün gece bekletin.Sabah çıkarın.
Ya da bu merhemden küçük fitiller yapın. Kullanmadan önce, sertleşmesi için yaklaşık yirmi dakika boyunca dondurucuya koyun. Uyumadan önce, anüs içine fitili yerleştirin. Tam iyileşinceye kadar, her gece bu işlemi yapın.
Her işlem önce anüs çevrenizi yıkanmış ve güzelce temizlenmiş olmalıdır.
Bu tedaviye başlamadan önce, hemoroid hastalığını teşhis için bir gastroenterologa görünün. Hemoroid tanısı konulduktan sonra merhemi uygulayabilirsiniz.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.