Güzel bir gelin olmayı hangi kadın istemez? Düğün hayallerini kuranların da düğün yapmaya çok hevesli olmayanların da en büyük hayallerinden biri düğünlerinde güzel bir gelin olmaktır…  Her kadın, özellikle düğünlerinde herkesin kendisine hayranlıkla bakmasını arzular…

Düğün yapmaya hevesli olmayan birçok kadın dahi gelinlikçilerin önünden geçerken vitrinlerden gözünü alamaz. Göz ucuyla da olsa bakar : )

Her kadının düğününde güzel bir gelin olmayı istemesi hakkıdır aslında. Kadınlar, onları rahatsız eden bazı ufak kusurlarından bu özel günde nasıl kurtulabileceklerini de düşünürler. Aslında günümüz imkanları ile bu hiç de zor değil! Düğün öncesi ameliyatsız estetik uygulamalarından haberdar mısınız? Ameliyatsız estetik uygulamaları ile hayal ettiğiniz gibi bir gelin olabilirsiniz…

Düğün günü için kusursuz bir görünüm için birçok ameliyatsız estetik uygulaması var; baby botoks, ışık dolgusu, kaş kaldırma, dudak dolgusu ve saç bakımı… Saçlarınız daha canlı olsun istiyorsanız saç canlandırmayı deneyin! Bakışlarınızı daha belirgin hale getirmek için parlak göz altları ile kaş kaldırma uygulamalarına ne dersiniz? Mimik kırışığı tedavisi, dudak dolgunlaştırmanın yanı sıra burun estetiği, göğüs ve kalça dolgunlaştırma dahi ameliyatsız teknikler ile yapılabiliyor!

Kadınlar Kulübü ekibi olarak Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk’ün bilgilerini sizler için derledik!

Baby botoks ile daha dinç bir yüz mümkün!

Baby botoks nedir en çok sorulan sorulardan bir tanesi. Minimal dozda uygulanan botoks enjeksiyonu ile mimik kırışıklıklarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. Baby botoks enjeksiyonu ile kaş arası, kaz ayakları, gülümseme çizgileri ve boyun kırışıklıkları 15 dakikalık bir operasyonla tedavi edilebilir.

Botoks enjeksiyonunu düğünden birkaç gün önce yaptırmanız yeterli. Çünkü botoks enjeksiyonunun etkisi tam olarak birkaç gün sonra ortaya çıkıyor.

Merak etmeyin! Minimal dozlarda uygulandığı için kimse tarafından fark edilmez. Düğününüzde doğal ve dinç bir görünüme baby botoks ile kavuşabilirsiniz.

baby_botoks

Işık dolgusu ile göz altı estetiği

Göz altı morluğu ve torbaları çok erken yaşlarda ortaya çıkabiliyor. Bir de üzerine düğün stresi eklenince ile bu morluk ve torbalanmalar daha da görünür hale gelebiliyor! Oysaki ışık dolgusu ile göz altı kusurları yine birkaç dakika içinde ameliyatsız teknikler ile tedavi edilebiliyor.

Işıl ışıl bir yüzle gelinliğinizi giyebilir, evliliğe mutlu bir adım atabilirsiniz : )

isik_dolgusu

Venüs tipi dudak dolgusu ile daha dolgun dudaklar

Gelin adaylarının en çok talep ettiği estetik operasyonların başında dudak dolgusu geliyormuş! Düğünden birkaç gün önce Venüs tipi dudak dolgusu ile dudaklarınızı dolgunlaştırabilir, dudak konturunuzu düzelttirebilirsiniz.

Yapacağınız ufak bir makyajla dudaklarınızı ön plana çıkarabilir, daha enerjik ve çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz.

venus_tipi

Kaş kaldırma estetiği ile göz makyajınız daha hoş görünecek

Kaşın konumu ve şekli yüz güzelliğinin belirleyici öğelerinden birisi olduğunu biliyoruz. Yüzünüze uygun kaş şeklinin belirlenmesi ve uygulanması, daha genç bir görünüm sağlanmasının yanı sıra gözlerinizin de daha fazla ön plana çıkmasını sağlar. Kaş kaldırma estetiği için botoks enjeksiyonu kullanılıyor.

kas_kaldirma

Ameliyatsız burun estetiği

Botoks ve dolgu enjeksiyonları ile yalnızca burun küçültme gerçekleştirilemez. Ancak burun küçültme hariç burundaki diğer estetik sorunlar ameliyata gerek olmaksızın düzeltilebilir.

Burnunuzdaki kemer, asimetri ya da burun ucu düşüklüğü gibi sorunlardan rahatsızsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz. Saydığımız sorunlar ile birkaç dakika içinde tedavi edilebiliyor.

burun-estetigi

Ameliyatsız göğüs dolgunlaştırma ile istediğiniz model gelinliği giyebilirsiniz!

Gelinlik seçerken vücut proporsiyonumuza dikkat ederek seçmeye gayret gösteririz. Birçok gelinlik modeli var. Elbet size uyacak, üzerinizde güzel duracak bir model bulacaksınız! Telaş yok : )

Ama biz kadınlar hep imkansızı istiyoruz. Ufak göğüslerimiz varsa straplez gelinlik giymek istiyoruz, sırtımız etli ise de sırt dekoltesi olan bir gelinliği beğeniyoruz!

gogus_dolgunlastirma

Ameliyatsız göğüs dolgunlaştırma ile en azından ufak göğüslere çözüm bulduk! Düğün gecesinden önce hyalüronik dolgu teknikleri ile göğsünüzü özellikle ile dekolte bölgenizi birkaç dakika içinde dolgunlaştırabilirsiniz. Üstelik dolgu enjeksiyonlarının sonuçları hemen görünür hale gelir.

Ve müjde! Balık gelinlik modelleri için daha dolgun bir vücut isterseniz; aynı teknikler ile popo ve kalça estetiği de yaptırılabilirsiniz : )

3D simülasyon cihazı ile içiniz rahat olsun!              

Yapılacak bütün estetik müdahaleleri 3D simülasyon cihazı ile gerçeğe en yakın görüntünüz üzerinden operasyonlardan önce görebilir, hiçbir endişe duymaksızın istediğiniz operasyona güven içinde karar verebilirsiniz.

Kısacası botoks ve dolgu enjeksiyonu ile ameliyata gerek kalmaksızın harika bir gelin olabilir, hayatınızın en önemli gecesinin peri masalı gibi geçmesini sağlayabilirsiniz…

3d_simulasyon_cihazi

Güzel gelinlerimize mükemmel düğünler diliyoruz : )