Tüm dünyayı kasıp kavuran Brezilyalı renkli lens markası Solotica artık Türkiye’de. Gözlere en doğal rengi veren renkli lens markası Solotica, Optik Dünyası güvencesiyle ülkemizde satışa sunuldu.

Renkli lens kullanıcılarının bir numarası olan Solotica hem medikal hem kozmetik alandaki doğal renkleriyle oldukça ilgi görüyor.

Optik Dünyası aracılığıyla satışa sunulan Solotica renkli lensleri zengin renk seçeneğiyle göz dolduruyor. 1949 yılından beri göz ürünleri alanında üretim yapan Solotica firması Brezilya’nın en büyük kontakt lens üreticisi. Solotica, kozmetik renkli lenslerin yanında şeffaf lensler ve lens bakım ürünleri de üretiyor. Solotica renkli lenslerinin aylık ve yıllık olmak üzere farklı sürelerde kullanım seçenekleri bulunuyor. Göz yapınıza uygun olarak seçebileceğiniz Solotica renkli lenslerinin aynı zamanda hareli, haresiz ve çift hareli gibi seçenekleri de var.

Göze mükemmel bir uyum sağlayarak göz rengiyle birleşen renkleriyle Solotica renkli lensleri, bu alanda en doğal sonucu ortaya çıkarıyor. Doğallığı sayesinde kimse kontak lens kullandığınızın farkına bile varmıyor. Solotica’nın en çok tercih edilen renkleri ise Mel, Topazio ve Quartzo…

Renkli lens alanında dünyanın öncü markalarından olan Solotica, Türkiye’nin alanında öncü firmalarından Optik Dünyası ile güçlerini birleştirerek, Optik Dünyası’nı yetkili satış bayiisi olarak seçti. Ünlülerin de tercih ettiği Solotica renkli lensler hakkında merak ettiğiniz her şeyi www.solotica.com.tr adresinden öğrenebilir, sizin için en uygun rengi tüm renklerin ve yorumların bulunduğu Facebook hesabı www.facebook.com/SoloticaLensTurkiye adresinden inceleyebilirsiniz.

Optik Dünyası güvencesiyle satışa sunulan Solotica renkli lenslerini ister perakende ister toptan şekilde almak için www.solotica.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Keyifli alışverişler dileriz!