Sigara bırakmak isteyenlerin tereddüt ettiği konu sigara isteği ile baş etmekte yaşayacağı zorluklar olmaktadır. Daha önce bırakmayı deneyenler dayanamayıp yeniden başladıklarını, eksikliğinde yaşanan yoksunluk açısından cesaret edemediklerini ifade ederler.
Biorezonans yöntemi ile sigara bırakma terapisinde hastanın son sigarasını içip 1 saatlik seans uygulandığı andan itibaren hastaların tamamı sigara isteğinin bittiğini, içmek için istek duymadıklarını belirtmektedirler. Baş ağrısı, konsantrasyon güçlüğü ve sinirlilik gibi nikotin yoksunluğu belirtileri ortaya çıkmamaktadır.
Bu yöntemle hastanın son içtiği sigaranın mevcut frekansları üzerinden vücutta tüm bu frekansların etkilerinin yok edilmesi hedeflenmekte, aynı zamanda toksin atılımı başlatılmaktadır. Bu terapi sonrası vücut sigarayı yabancı madde gibi algılamaya başlamakta ve sanki daha önce içilmemiş ilk kez içiliyormuş gibi davranmaktadır. Seans sonrası sigaraya ilgisizlik ve hatta dumanından rahatsız olma durumu gerçekleşmektedir.
Nikotinin ve sigara içindeki 4.000 kadar zehirli maddenin frekanslarının ters çevrilmiş şekilde elektrotlar yardımı ile vücuda geri verilmesi prensibine dayanır. Terapi sonunda nikotinin ve diğer toksinlerin vücuttaki elektromanyetik karşılığının yok edilmesi nedeni ile sigaraya olan tolerans ortadan kalkmış, İçilmediğinde hissedilen yoksunluk ve içme isteğinin önüne geçilmiş olur. vücuda zararlı bu kimyasalların detoksifikasyonu ve vücuttan atılımı hızlandırılır. Toksinlerin hızla uzaklaştırılması açısından hastaya 2-3 lt su içmesi önerilir.
Uzm. Dr. Sibel ÜNLÜ
Kadınlar Kulübü Son Yorumlar