Göğüs büyütme ameliyatıyla ilgiliyseniz, büyük ihtimalle bu operasyon ne kadar tutar diye merak ediyorsunuzdur. Göğüs büyütme ameliyatı için fiyat, genişçe bir faktör yelpazesine bağlı olarak değişir. Yaşadığınız yer, ameliyatla alakalı masraflar (anestezi gibi) ve cerrahınızın ücreti göğüs ameliyatı fiyatına etki eden faktörlerin önde gelenleridir.

Göğüs büyütme ameliyatının fiyatı uygulanacak tekniğe ve implanta bağlıdır. Örneğin, hastanın silikon damla protez mi ya da sonradan bir solüsyon yardımıyla içerideyken şişirilen silikonlardan mı istediği fiyat aralığını değiştirir.

Ameliyatın tutarı yapıldığı yere göre de değişir. Yurtdışında ameliyat olmayı tercih edecek hastalar için yapılan ülkeye, yurtiçini tercih edecekler için de yapılan şehre göre fiyat değişkenlik gösterir. Ayrıca ameliyatın yapılacağı hastane de önemlidir. Seçilen hastanenin kalitesi ve tecrübesi bu ameliyatın fiyatını etkiler.

Ameliyat sırasında anestezi kullanılması kaçınılmazdır. İmplantların, uygulanan tekniğin ve verilen hizmetin kalitesi doktordan doktora değişir. Unutmayın ki hiçbir doktor bir diğerine benzemez ve bu sebeple sonuçlar (ve fiyatlar) hepsinde farklılık gösterecektir.

Kesin fiyat doktorunuzla görüştükten sonra ihtiyaçlarınız ve isteklerinize göre belirlenir. Ancak unutmamak gerekir ki kötü yapılmış bir meme implantının düzeltilmeye çalışılması, operasyonun ilk kez yapılmasından çok daha pahalıya patlar. Bu yüzden karar aşamanızda uygun fiyatlı olanlara öncelik verseniz de en önemli kriterin ameliyatın kalitesi olduğunu unutmayın.

Sevgiyle kalınız,

Göğüs Büyütme Operasyonuna Dair Önyargıları Kırma Vakti Tıklayız!

Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

instagram takip: guncelozturk

facebook:guncelestetik