Müthiş salata tarifi lezzetli mi lezzetli bir tariftir. En güzel salata tarifi için resimlerden yararlanabilirsiniz.

Malzemeler
haşlanmış tavuk fileto – 300 gr.
haşlanmış patates – 3 adet
haşlanmış yumurta – 3 adet
havuç – 1-2 adet
ceviz – 1 bardak
Hollanda peyniri – 150g.
nar, mayonez, tuz zevke göre
domates – süs için

Hazırlanışı:
Haşlanmış patatesin kabuğunu soyup rendeden geçiriyoruz.
Narın ve cevizin kabuklarını temizliyoruz.
Cevizi eziyoruz.
Haşlanmış tavuk filesini şekildeki gibi bölümlere ayırıyoruz. Haşlanmış yumurtanın kabuklarını temizleyip rendeden geçiriyoruz. Holland peynirini de rendeden geçiriyoruz.
Önce salata için düşündüğümüz kaseye rendelenmiş patatesi ekleyip, üzerine mayonez, sonra yumurta, ceviz, yine mayonez, tavuk fileto, mayonez, havuç, mayonez, peyniri de ekleyip salata görüntü veriyoruz (katları düzelttikçe zevkinize göre tuz ilave etmeyi unutmayın), salatanın kenarlarını yumurta sarısı ile süsleyin.Salatanın üzerine nar taneleri ilave ediyoruz ve en merkeze taç şeklinde kesilmiş domatesi koyuyoruz.
En az 2 saat buzdolabında bıraktıktan sonra salatayı servis edebilirsiniz.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

En Güzel Salata Tarifi

En Güzel Salata Tarifi

en_guzel_salata_tarifi (2) en_guzel_salata_tarifi (3) en_guzel_salata_tarifi (4) en_guzel_salata_tarifi (5) en_guzel_salata_tarifi (6) en_guzel_salata_tarifi (7) en_guzel_salata_tarifi (8) en_guzel_salata_tarifi (9) en_guzel_salata_tarifi (10) en_guzel_salata_tarifi (11)