Vera Wang Gelinlik 2012 Bahar 2012 Yaz | 1ABD’li gelinlik tasarımcısı Vera Wang, ışığı yansıtan, hafif gelinliklerle yepyeni gelin siluetleri yaratıyor.

Gelinlikte modern dokunuşlar arayanlar bu özel elbisenin ardındaki detaylara bakmalı.

Bu yazıda Vera Wang’ın hem hafif hem modern peri kızlarını nasıl ortaya çıkardığına bakacağız. İnceleyeceğimiz gelinlik Vera Wang’ın Amelia isimli modeli. Sofistike katlardan oluşmuş, değerli taşlarla süslenmiş ve gelinlik modasının yeni modern dokunuşuyla renklendirilmiş bir peri kızı gelinliği. Vera bize bu gelinliğin ardındaki tasarım fikrini ve ilhamını anlatıyor:

Amelia benim tasarım felsefemdeki iki önemli öğeyi yansıtıyor: Hafiflik ve drapeler. Bu koleksiyonda bir peri masalı prensesinin ilahi güzelliğinden ilham aldım. Işıkta süzülür gibi görünen hafifliği ve köpük yumuşaklığındaki etekleri gelinliklerime katmak istedim. Tarlatanın kaldırılmasıyla, gelinlikler akışkanlık ve hareket kazandı. Sonuç, modern ve romantik bir peri kızı duyarlılığı.

Sadece süs olsun diye işleme ve taş eklemem. Amelia’nın kalça bölümündeki kristal korsaj, elbiseyi kendi içinde tutarlı hale getiriyor. Kristaller elbiseye organik ve büyülü bir dokunuş ekliyor. Gelinliği süslerken sade olmasına özen gösterdim. Asıl, gelinliğe hacim katacak olan tasarım, elemanlarının birleşimi olacaktır. Biraz fazlasına her zaman ihtiyaç duyabilirsiniz ama gelinliğini güzelliğini abartılı süslemelerle kapatmamaya dikkat edin.

Süslemeler

Duygusal bir görüntü yaratmak için gelinliğe kristal detaylar ekledim. Felsefe olarak, gelinlikteki süslemeler, gelinlik modeli kadar, o günün kutlama coşkusunu da yansıtmalıdır. Gelinliğin özellikle bir yerine eklenen süslemeler, dikkati direkt o bölgeye çeker.

Süsleme eklemek genellikle etkilidir ancak, açık hava ve gündüz düğünlerinde abartılı ve uygunsuz kaçabilir.

Renk

Önceki koleksiyonlarımdaki gelinliklere eklediğim renkli dokunuşlar, modern zamanlara taze bir yorum getiriyordu. Renklerin, kadınsılık, romantizm ve sanatsallık eklediğine inanıyorum. Bu özel koleksiyonda, yumuşak renklere yer verdim. Amelia hem uçuk ten rengiyle donatılmış hem de fildişi ve beyaz renklerle. Renk her gelinde kendini farklı şekilde ifade eder. Siz de kendi stilinizi ve biricikliğinizi yansıtmak için renk eklemelerinden faydalanabilirsiniz.


Vera Wang 2012 yaz gelinlikleri , bej ve bejin tonlarından oluşuyor. Dantel, fiyonk ve gül detaylı gelinlikler hem bedene oturan tarzda hem de kabarık tasarlanmış. Gelinlik dediğin kabarık olur diyenleri hatırlar gibiyim. Vera Wang sesinizi duymuş ve 2012 Yaz Koleksiyonu’na kabarık modeller eklemiş

Vera Wang Gelinlik 2012 Bahar 2012 Yaz | 28

Vera Wang Gelinlik 2012 Bahar 2012 Yaz | 29

Vera Wang Gelinlik 2012 Bahar 2012 Yaz | 30

Vera Wang Gelinlik 2012 Bahar 2012 Yaz | 31

Vera Wang Gelinlik 2012 Bahar 2012 Yaz | 32

Vera Wang Gelinlik 2012 Bahar 2012 Yaz | 33

Vera Wang Gelinlik 2012 Bahar 2012 Yaz | 34

Vera Wang Gelinlik 2012 Bahar 2012 Yaz | 35

Vera Wang Gelinlik 2012 Bahar 2012 Yaz | 36

Vera Wang Gelinlik 2012 Bahar 2012 Yaz | 37