Tesettür giyim konseptleri, kadife kumaşların parlak ve göz alıcı şıklığıyla hazırlanıyor. Kumaştan çiçekler, simli ipliklerden dizayn edilen desenlerle, tesettür giyim kombinleri, zarafetle sunuluyor.

2023 sonbahar ve kış kreasyonlarında tek parça elbise ve ikili kombinler, parlak renklerle sunuluyor.

Eşarp Bağlama Stillerinde Yenilik

Tesettür kombinleri eşarp bağlama stilleriyle yepyeni moda stilleri sunuyor. Bone tarzında arkada bombeli yapılan eşarplar, önde topuz modelleriyle hazırlanıyor. Fransız şapkaları niteliğinde hazırlanan bonelerde, topuz modeli, çiçek modeli ve farklı aksesuarlar ile yeni eşarp trendleri, şık elbiselerle kombin ediliyor.

Şapka tarzında dizayn edilen eşarp bonelerde aksesuarlar ön plana çıkıyor. Saç aksesuarları olarak tasarlanan ürünler, bonelere renk ve ışıltı katıyor.

Tesettür Abiyelerde Parlaklık

Kadife kumaşların yanı sıra tafta ve ipek kumaşlar tüm parlaklığıyla tesettür abiye elbiseleri süslüyor. Bordo, kırmızı, lacivert, siyah, kahve, yeşil ve mavi tonları sezonun trendleri arasında yer alıyor.

Özellikle gold işlemeler ve bel formunu ön plana çıkaran etekler oldukça zarif görsellik katıyor. Pul payet işlemeleri 2023 sezonu modası olarak, tesettür abiye elbiselerde de sıklıkla kullanılıyor.

Payet işlemeler yerine üzeri pullu ve direkt baskılı olan kadife kumaşlar, daha parlak ve ışıltılı olarak dizayn ediliyor. Uzun kuyruklu elbise modası yeni sezonda da devem ediyor. Ekstra olarak kollara uzun form kazandıran tül kumaş detayları, abiyelerde yer alıyor.