Türkiye’ye sosyal moda anlayışını getirmek için Ekim 2012’de yola çıkan netmoda.com, bu ay 1. yaşını dolduruyor. Modayla ilgili herkesi yaratıcılığa teşvik eden sosyal moda platformu, hızlı başladığı dijital yayın hayatında kısa sürede büyük adımlar attı ve aynı hızla ilerlemeye devam ediyor.

netmoda

Farklılık yaratma fikriyle ziyaretçi ve kullanıcılarına hizmet veren netmoda.com’da içeriği yine kullanıcıların belirliyor oluşu, kullanıcılara kendi moda editörleri olma şansı tanıyor. Pek çok farklı zevkten bir araya gelen kullanıcılar ve moda bloggerları elbise, ayakkabı, çanta modelleri, aksesuar ve diğer ürünler ile kendi stillerini paylaşarak netmoda.com’un alanında özgün olmasını sağlıyor.

Yerli ve yabancı 200’den fazla marka ile çalışan ve 200.000’den fazla ürün bulunan netmoda.com, çok tercih edilen markalar ile kullanıcılarını buluşturuyor ve “Ne Giysem?” sorununu netmoda’nın moda sever üyeleri ile çözüme kavuşturuyor, sezonun en trend elbise modelleri, kombin önerileri, moda ve güzellik gibi konularda kullanıcıların soruları cevaplanıyor.

netmoda.com, açıldığı günden bu yana pek çok ünlü marka ile iş birliği yaparak, kullanıcılarını dünyaca ünlü markalarla buluşturdu. Dünya çapında ünlü markalar ile yapılan ödüllü yarışmalarda, dereceye giren yarışmacılara hediye çeki ya da kombinlerinde kullandıkları ürünler hediye edildi. Birbirinden şık ayakkabı modelleri ile ünlü Camper, şık tasarımlı gece elbiseleri ile Sagaza Madrid ve ışıltılı ürünleri ile Forever New, yarışma yapılan markalardan yalnızca birkaçı.

netmoda.com genç ve yaratıcı bir ekipten oluşuyor ve hedeflerini netmoda.com’u Türkiye’nin moda alanında en sevilen ve en çok ziyaret edilen sitesi haline getirmek olarak açıklıyor ve tüm ekip olarak çalışmalarını bu doğrultuda sürdürmeye devam ediyorlar.