Son yıllarda modanın her alanında hissetmeye başladığımız online alışveriş artık o kadar yaygın hale geldi ki, internet kullanıcıları için tüm fırsatları takip etmek giderek zorlaşmaya başladı! Dünya modasını yaratan en ünlü markalar sürekli gelişen e-ticaret sayesinde internet ortamında kendilerini daha da çok göstermeye başladılar. Dünyada sınırların kalktığı, müşterilerin moda markalarıyla daha da yakınlaştığı internet dünyasında, en ünlü markaların son kreasyonları artık alıcılara tek-tık kadar uzak. Zizigo, Zidaya, Pabbuc gibi kendi online mağazalarında ayakkabıdan, elbiseye; en güzel moda ürünlerini satan sitelerin yanında, Markafoni ve Trendyol gibi alışveriş kulüpleri de ünlü markaların ürünlerini indirim ve kampanyalı fiyatlarla satışa sunmakta. Bu durumda, bunca fırsat arasından en kolay seçimi yapmak için tüm bunları bir arada görebileceğiniz bir sisteme sahip olan indirimlr.com iyi bir başlangıç olabilir. Tüm bu kampanya ve fırsatları tek sayfada topladığından kullanımı oldukça basit. (http://www.indirimlr.com/saticilar/moda-2/). Ayrıca site, bağlantılı olduğu online mağazalar için indirim kuponları ve hediye çekleri de sunuyor.

Tüm Fırsatları Tek Sayfada Toplamanın Avantajı

Online Fırsatları Nasıl Daha Kolay Takip Edebilirsiniz? | 1

Sayısı binlerin üzerinde olan online mağaza, şehir fırsatı ve alışveriş kulüplerinde tüm moda kampanyalarını tek tek araştırmak ve karşılaştırmak müşteriler açısından gerçekten çok zorlaşmış durumda. Bu yüzden tüm fırsatların ve kampanyaların tek sayfada toplanması fikri, tüketiciler açısından oldukça önemli. Moda markalarında online alışverişi tercih eden tüketicilerin aklındaki birinci soru, bu ürünleri daha ekonomik olarak nereden alabilecekleridir. Dolayısıyla, artık fiyat karşılaştırması yapmak ve en uygun fırsatı bulmak, mağaza mağaza dolaşmak kadar zorlaşmış durumda. Ancak, bu durum yeni bir iş modelini de gündeme getirmiş bulunuyor. Tüm fırsatların tek sayfada toplandığı bu modelde, ayakkabıdan giyime; kozmetikten ev dekorasyonuna kadar tüm fırsatlara ulaşmak mümkün hale geliyor. Böylece tüketiciler online alışverişte zamanlarını daha verimli kullanabiliyorlar.

Fiyat karşılaştırma siteleri aslında yeni bir sistem değil; yıllardır bu hizmeti veren birçok site bulunuyor. Ancak bu siteler, günlük fırsatları veya geçici kampanyaları takip etme potansiyeline sahip değillerdi. Dolayısıyla, online alışveriş fırsatlarının tek sayfada bulunduğu sitelerde alışveriş kulüplerinin kısa süreli sunduğu kampanyaları takip etmek artık daha kolay ve avantajlı. Bu tarz sitelerin de sayısı her geçen gün artarken, aralarından güvenilir ve sürekli güncel olanını bulmak gerçekten önemli. İndirimlr.com bu model için iyi bir örnek. Sunduğu indirim kuponları ve hediye çekleri de kullanıcılara ekstra avantaj sağlamakta.