2019- 2020 sonbahar kış modası, leopar desenleriyle canlılık kazanıyor. En seksi hayvan desenleri arasında yer alan ve pek çok sezon kullanılan leopar deseni bu sezon bambaşka bir konseptte sunuluyor.

Vahşi duyguları dizginleyen nitelikteki renk güdümleriyle süslenen leopar motifleri, kahverenginin en asil tonuyla sunuluyor.

Leopar Şıklığı

Daha minimal desenler, daha parlak yüzey ve koyu kahve faktörü ile gizemli bir dişilikle sunuluyor. Özellikle çantalarda kullanılan leopar kumaşlara, incecik çekilen kement görünümdeki askılar ve kapak aksesuarları, desenin daha dizgin sunulmasını sağlıyor.

Zarif, estetik ve dişil nitelikte sunulan leopar desenleri, günlük giyim trendleri arasında da dış giyim ürünlerinde oldukça sık kullanılıyor. Yağmurluk, rüzgarlık, parka ve paltolarda, salaş montlar ve sweatshirtlerde görmek mümkündür.

Leopar Mont Kreasyonları

Yarım boy denilen ve kalça altına gelen uzunlukları ile kadın şıklığını öne çıkarak mantolar, omuzların zarafetini en nitelikle sunan kesim konseptidir. Bacak boylarını ön plana çıkaran geçtiğimiz sezon ardından sırt alanını daha uzun gösteren ve omuzlardan inen rahat kumaşların şıklığını yansıtan mantolar, uzun ceket görünümünde hazırlanıyor.