Kendi stilini bulma rehberi ile tarz belirme ve en çok yakşan kıyafetleri kolayca bulabilecek ve bir kendi tarzını yaratabileceksiniz. Kendi Stilini Bulma Rehberi sizlerle…

Her kadının kendisine ait bir tarzı olması gerekir. Bu tarzı belirlerken hem fiziksel özelliklerinizi göz önüne almanız gerekir hemde sevdiğiniz renkleri ve parçaların size yakışacağından emin olmanız gerekir. Peki stilinizi belirlerken nelere dikkat etmeniz gerekiyor. İşte sizin stilinizi belirleme rehberiniz.

Kendi Stilini Bulma Rehberi

Kendi Stilini Bulma Rehberi

Kendi Stilini Bulma Rehberi

Fiziksel Özellikler
Tarz yaratabilmek için ilk yapmanız gereken kendi vücut tipinizi bilmeniz gerekiyor. Boyunuzun uzun yada kısa olması giyeceğiniz kıyafetlerin şık durmasında önemlidir. Sizin için doğru parçaları seçmelisiniz. Kalçanızdan yada göğüslerinizden memnun değilseniz buna uygun kıyafetler seçmek önemli bir noktadır.

Doğru Kıyafetlere Yatırım Yapın
Her kadının dolabında çok beğenerek aldığı ama belki bir kez bile giymediği kıyafetler vardır. Bütçenizi doğru kullanarak sık sık giyeceğiniz kıyafetlerin kaliteli ürünler olmasına dikkat edin. Hiç giymediğiniz kıyafetleri almayı bıraktığınızda daha rahat bir alışveriş bütçesi yapmış olursunuz.

Stil İncelemeleri Yapın
Hoşlandığınız ünlülerin yada çevrenizdeki kişilerin kıyafet incelemelerini yapmak ile işe başlayabilirsiniz. Bu sayede kendi stilinizi ortaya çıkarırken zorlanmamış olursunuz.

Renginizi Bulun
Ten rengi, saç rengi ve göz renginizi dikkate alarak size en çok yakışan rengi bulmak ile başlayabilirsiniz. Açık renk ten rengine sahip kadınlara yakışan renkler esmerlere gitmeyebilirken esmerlere çok yakışan bazı renklerde açık renk tene yakışmayabilir.

Düzenli Dolap
Dolabınız karışık olursa hangi kıyafetlere sahip olduğunuzu unutabilirsiniz. Kıyafetlerinizin ütüsünün bozulmaması içinde bu önemli bir konudur. Eğer fazla yeriniz varsa renklere göre ayrım yapmayı deneyebilirsiniz.

Giymeyeceğiniz Parçalar
Her kadına çok yakışan kıyafetler olduğu gibi yakışmayanlarda vardır. Asla giymek istemeyeceğiniz kıyafetleri bilin ve onları dolabınızda tutmayın.