Karnınız hızla büyüme yolunda ve siz hamilelikte rahat giyinmenin yollarını arıyorsanız bu yazımız tam size göre.

Hamilelikte Rahat Giyimin Önemi

Hamileyken kıyafet bulmakta en çok zorlananlar maalesef çalışan kadınlar. Değişen vücut hatlarına uygun pantolon, kazak, gömlek, etek gibi kıyafetler bulmak büyük dert. Bir de bu kıyafetlerin içinde kendinizi rahat hissedip hissetmeyeceğiniz düşüncesi sarınca işin içinden hiç çıkılamaz.

Hamilelik döneminde seçtiğiniz her kıyafeti aslında bebeğinize göre seçmiş oluyorsunuz. Hem kendiniz hem de bebeğiniz için en rahat ve sağlıklı kıyafete karar vermek durumundasınız.

Hamilelikte rahat giyinmek sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmek için son derece önemli.

Hamilelikte kıyafet seçerken dikkat edilmesi gerekenler:

-Hamilelik döneminde giydiğiniz kıyafetin içinde kendinizi rahat hissetmek istiyorsanız çok fazla naylon ve sentetik olmamasına dikkat edin. Mümkünse tercihiniz pamuk oranı çok olandan yana olsun. Çünkü pamuklu kıyafetler hem vücudunuzu daha sıcak tutar hem de vücudunuzun rahat hava almasını sağlayarak terlemenizi önler.

-Hamileler için özel üretilen beli lastikli rahat pantolonlar tercih edin. Hatta mümkünse genişleyen, karına göre ayarlanabilen modellerden almaya çalışın.

-Hamilelikte rahat giyinmenin kriterlerinden biri de pamuklu iç çamaşırları. Bol olmalı ve sizi sıkmamalı.

İşte hamilelikte rahat giyinmenin öneminden kısaca bahsettik.  Peki ya hem şık, hem rahat, hem de sağlıklı kıyafet kombinlerini nereden bulacağım diye kara kara düşünürken, neyse ki DeFacto hamile kadınları düşünüp her kriterin bir arada toplandığı bu ürünleri yapmışlar.

Haydi bakalım o halde inceleyelim!

Hamile kadınların her dönemde karşılaştığı kıyafet bulma problemi DeFacto’nun süper tasarımlarıyla son bulacak.

Sizi şıklığa kavuşturacak bebeğinizi de rahat ettirecek en konforlu ve en moda hamile kıyafetlerinin adresi DeFacto Hamile Giyim Koleksiyonu sizleri bekliyor.

Hamilelikte Rahat Giyimin Önemi | 1

DeFacto’nun hamileler için hazırladığı en renkli ve cıvıl cıvıl hamile body tasarımı olan üst giyim koleksiyonunu çok seveceksiniz. İster iş yerinde ister evde rahatça giyebileceğiniz şıklıkta.

Hamilelikte Rahat Giyimin Önemi | 2

DeFacto hamile alt giyim koleksiyonu için hazırladığı hamile pantolonu ne kadar rahat görünüyor değil mi? :) Bizce de öyle. Rahatlığı, şıklığı, kombin imkanları ve kullanım alanlarıyla (günlük, spor, ev giyim, özel anlar, iş giyim vb.)  sizi çok memnun edecek.

Hamilelikte Rahat Giyimin Önemi | 3

DeFacto hamile giyimde modaya uygun ve çok şık parçalar bulabileceğiniz gibi uygun fiyatları ve kapıda ödeme seçenekleriyle hamileliğin keyfini çıkaracaksınız.

Hamilelikte Rahat Giyimin Önemi | 4