Güneş gözlükleri 2016 trendleri.. Güneş gözlüğü koleksiyonlarının en iyi tarafı; trendler ne kadar değişirse değişsin, her zaman herkesin zevkine uyacak bir model mutlaka oluyor. Ancak 2016 yazında durum biraz farklı, zira bu kez adeta cesaret sınavına davet ediliyoruz. Elbette klasik modeller hiçbir yere gitmiş değil ve dilediğinizi seçmekte özgürsünüz fakat bize öyle geliyor ki, davete icabet edip sınava girersek çok eğleneceğiz…

Güneş gözlükleri 2016 trendleri

2016 güneş gözlükleri

Swatch

Renkli Çerçeve

Turuncu, turkuaz, fuşya gibi canlı tonların yanı sıra yavruağzından bebe mavisine uzanan uçuk pasteller de seçenekler arasında.

Miu Miu

Miu Miu

Kare Çerçeve

Sadece kare değil, aynı zamanda büyük çerçeveler söz konusu. Pek çok sade modele ek olarak bunun gibi iddialı versiyonlar da var.

Swatch

Swatch

Retro Kedigözü

Birkaç sezondur trend listelerinde sürekli karşımıza çıkan 50’li yılların kedigözü modellerine belki bu kez bir şans verirsiniz. Üstelik artık eskisi kadar büyük de değiller.

Balmain

Balmain

Retro Oversize

50’lerden bir trend daha. Zamanında Audrey Hepburn, Grace Kelly, Marilyn Monroe gibi isimlerin gözünden çıkarmadığı büyük çerçeveli güneş gözlükleri havalı ve gizemli bir görünüm yaratıyorlar.

Levi’s

Levi’s

Retro Yuvarlak

Evet, John Lennon’unkiler gibi ince, küçük yuvarlak çerçevelerden bahsediyoruz. Hemen hemen her yüz şekline ve stile yakışıyor.

Hermossa Eyewear

Hermossa Eyewear

Sarı Cam

Sezonun en iddialı, ilginç ve eğlenceli trendlerinden biri. Açıktan koyuya farklı sarı tonları mevcut.

Emporio Armani

Emporio Armani

Klasik Aviator

30’lu yıllarda havacılar için tasarlanan Aviator modeli, bunca yıllık popülerliğini stil ile konforu birleştirmesine borçlu. Şimdi envai çeşit cam ve çerçeve alternatifine sahip.

Balmain

Balmain

Ombre Cam

Koyudan açığa doğru renk geçişi olan bu cam, trendler arasında ilk sıralarda olmamakla birlikte hâlâ moda dünyasındaki yerini koruyor.

Aloha Eyes

Aloha Eyes

Zifiri Siyah Cam

Sezonun dikkat çeken cam renklerinden biri. Güneş ışınlarından ve meraklı bakışlardan korunmak için birebir.

Wanelo

Wanelo

Aynalı Cam

Yansıtma özelliği sayesinde bir bakıma ayna işlevi de gören bu lensin renkli versiyonları ve çok sayıda çerçeve seçeneği var.

Fotoğraf: Vogue Eyewear

Kaynak: blog.gittigidiyor.com/moda/