Desenlerin Hakimiyeti: Ekose | 1

Dekorasyonda desen kullanımında ekosenin yeri ayrıdır. Özellikle sonbahar ve kış mevsiminde kullandığımız ev tekstili ürünlerinde, battaniyelerde ve mutfakta en sık kullanılan desenlerden biri! Ekosenin sevimli havası eve samimiyet sağladığından her evin vazgeçilmezlerinden biri oluyor.

Desenlerin Hakimiyeti: Ekose | 2

Modada, dekorasyonda, ev ürünlerinde her sezon yeni koleksiyonlarda yerini alan bu desen en çok battaniye ve masa örtülerinde karşımıza çıkıyor. Sonbaharda, tatilin bitip eve geri dönüş yaptığımız, yağmurlu havalarda bir fincan kahveyle film keyfi yaptığımız dönemlerde bize eşlik eden ekoseli battaniyemizden vazgeçebilir miyiz?

Desenlerin Hakimiyeti: Ekose | 3

Yastık kılıflarında da vazgeçilmez desenlerden biridir. Bahçe mobilyalarında renkli ekose kılıflarla masa örtüleri ve yastıklar kullanmak sıcak ve samimi bir atmosfere yardımcı olur. Romantik bir piknik içinde ekoseli örtüler vazgeçilmezlerdendir. Romantik komedilerde ekose kullanılan sahnelere rastlamadınız mı?

Desenlerin Hakimiyeti: Ekose | 4

Desenler artık o kadar fonksiyonel ki evin her yerinde kullanılabiliyor. Önce ev tekstil ürünlerinde ve modada karşılaştığımız bu desenler tüm tasarımlarda, duvar kağıtlarında, herhangi bir ev ürününde karşımıza çıkabiliyor. Ekose deseniyle her şeyi giydirmek mümkün.

Desenlerin Hakimiyeti: Ekose | 5

Mumluk, tabak, fincan, duvar kağıdı, mobilya, perde, masa örtüsü ve yaşam alanlarımızda kullandığımız her üründe ekose bulmak mümkün. Özellikle ekose deseninin tutkunları için bu üürnlerden bulmak hiç de zor değil. Modanın öncüsü Burberry’s bu deseni en iyi kullanan markalardan. Retro tasarımlarda da görmeniz mümkün. Ekose deseninin mobilyada hayat bulan hallerini seviyoruz.

Desenlerin Hakimiyeti: Ekose | 6

Kanyank : Desenlerin Hakimiyeti: Ekose | Evmanya Magazin