Beymen’in eşarp koleksiyonu tüm Beymen ve Beymen Club’larda! | 1Beymen ailesine yeni sezonda yepyeni bir ürün gamı ekleniyor. Beymen’in ilk eşarp koleksiyonu şehirli ve modern kadına, farklı tasarımlarıyla özel seçenekler sunuyor. 2010-2011 Sonbahar- Kış Eşarp Koleksiyonu’nda, “Kadın, şehir ve lüks” kavramlarından yola çıkılarak, saf ipek twill ve crepe de chine kumaşlar kullanılırken yenilikçi, yaratıcı desenler, özgün renk ve özel dokunuşlar Beymen farkını hissettiriyor. 50 farklı desen ve 60 varyant tan oluşan koleksiyon, tüm Beymen ve Beymen Club mağazalarında satışa sunuluyor.

Soylu Mücevherler

Soylu mücevherler temasında, siyah, beyaz, mor, kardinal kırmızısı, sarı, altın, platin ve gümüş tonlarla renklerin vurgusu ortaya çıkarken, soyluların kullandığı ve el işçiliğiyle yapılan mücevherlerin detayları, leopar, yılan ve krokodil dokularıyla birleşerek bu grubun dikkat çeken özelliğini oluşturuyor.

Doğa ve Lüks

Doğa ve lüks teması, grileşmiş renkler, böğürtlen, yeşil, ahududu, ve lacivert tonlarıyla, büyük lekelerin desenleştiği sade ve şık bir duruş yansıtıyor.

Art-Nouveau

1920’lerin sanat akımında görülen karakteristik geometrik ve organik mimari süslemeler, eşarpların hikayesini belirliyor. Siyah, beyaz, karamel sarısı, gün batımı turuncusu grubun göze çarpan renkleri arasında yer alıyor.

Barok Sanatı ve Gravürler

Parlak renklerin yan yana gelerek yeni bir duruş yarattığı grup, aynı zamanda tek renk kullanılarak gravür desenlerinden oluşan seçenekler de sunuyor.

Çiçekler ve Kadın

Koleksiyon, pastel Victorian pembeleri, mavi ve yeşillerle oluşturulan çiçek detaylarıyla, şehirli kadının giysilerinde kombinler yaratabileceği alternatifler sunuyuor. Kırmızı, oksijen mavisi, petrol mavisi, aliminyum renkleri, altın sarısı gibi tonlar gül ve çiçek desenleriyle kullanılıyor.

Harness Gruplar

Canlı renk geçişleri üzerinde fotoğraf tekniklerinin kullanılarak yorumlandığı eşarplar, yenilikçi tarzıyla Beymen farkını hissettiriyor.