Düğününüz yaklaştı ve saçınızı ne yapmanız konusunda kararsızsanız modacı Ann McKavney tarafından tasarlanan modern gelin saçı aksesuarları resim galerimiz bu konuda size fikir verecektir. Swarovski kristaller, parlak inciller kullanarak müthiş bir el yeteneği ile bunları şekillendiren modacı sonuçta harikulade gelin saçı aksesuarları ortaya çıkarmış.
Gelin saçlarının topuz olması klişesinden vazgeçin! saçınıza uygulayacağınız aksesuarlarla yeni bir akım başlatın!

Düğün günü her detayın eksiksiz ve kusursuz olması gelinlerin en büyük arzusudur. Saç ve makyaj da bu özenilen konuların başında geliyor. Modern ve alışagelmişin dışında bir saç modeli arayışında olan gelinler, bu resimli makalemiz tam sizler için ! Size önerdiğimiz ve örneklerini paylaştığımız gelin saçı aksesuarları bugüne kadar gördüklerinizden çok farklı. İçinizde bu modelleri beğenmeyenler de olacaktır, elbette karar sizin:)

gelin_saci_aksesuarlari (1)

 

 

 

gelin_saci_aksesuarlari (5)

 

gelin_saci_aksesuarlari (7)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.