Son moda çift alyans modelleri 2019 yılında çok daha hareketli modellerle ve iki farklı materyalin birleşiminden yapılmış şekilde karşımıza çıkıyor. 2019 yılında çift alyans modelleri ağırlıklı olarak desenler, taşlar ve yazılar gibi yüzüğe hareket katan detaylarıyla dikkat çekiyor. Klasik bir kullanım olan taşın yüzüğün üst kısmında bulunması tasarımı 2019 yılında değişikliğe uğraşmıştır. Artık taşlar hem yüzüğün üst tarafında hem de yanlarında kullanılmaya başlandı.

2019 Çift Alyans Trendleri

2019 Çift Alyans Trendleri

2019 Çift Alyans Trendleri

2019 Yılında Farklı Alyans Tasarımlarına Sahip Olabilirsiniz

Sade tasarımlardan hoşlanan çiftler için 2019 yılında beyaz ve sarı renk ağırlıklı olacak şekilde tırtıl kenarlı modeller ya da mozaik yapılı modeller ideal olacak gibi gözüküyor. 2019 yılında sıkça karşılaşabileceğiniz bir diğer model seçeneği ise sarmal tasarımlara sahip olacak. Sarmal tasarımlara sahip olan yüzüklerde kadınlar için alyans seçeneklerinde tek taşlı tasarımlarda yer alıyor.

2019 Çift Alyans Trendleri | 1

Sade Tasarımları Sevenler İçin Alyans Modelleri

2019 alyans modelleri arasında ne çok dikkat çekecek olanlardan biri ise kenarları taşlı olan modeller olacaktır. Bu modeller hem şık hem sade hem de dikkat çekici tasarımlarıyla tercih ediliyor. Farklı birçok renk seçeneğine sahip olan bu modellerin yalnızca kenar kısımlarında taş kullanılmaktadır. Bu tasarım detayı alyanslara ışıltı katıyor fakat fazla da abartılı durmuyor. Bu sayede sade modelleri sevenler için güzel bir alternatif oluşturuyor. Alyans fiyatları 2019 yılında modellere ve sahip oldukları tasarımlara göre farklılık göstermektedir.

2019 Çift Alyans Trendleri | 2

Küçük ve Cam Alyans Modelleri 2018 Tıklayın !

Tektaş ve Alyans Seçimi İçin Önerileriniz? Tıklayın !