Düğün sezonunun açılmasıyla beraber 2018’in en gözde abiyeleri de görücüye çıktı. Balık abiye elbise modelleri, kabartmalı modeller, dantel detaylar ve daha birçok model mağazalarda camekanları süslüyor. Düğünün en şık kadını olmak istiyorsanız siz de 2018 abiye modellerine mutlaka göz gezdirmelisiniz.

Vücut Hatlarınızla Uygun Abiye Nasıl Seçilir?

Güzel abiye modelleri arasında seçim yaparken en önemlisi doğru vücut tipine uygun elbise seçmektir. Ne kadar gösterişli bir elbise giyseniz de önemli olan kendi şıklığınızı yakalamanız olacaktır. Herkesin vücut ölçüleri birbirinden farklıdır ve önemli olan vücut tipinizi doğru belirlemek, sonrasında da 2018 abiye modelleri içerisinden doğru seçimi yapmaktır. Vücut tiplerini şu şekilde ayırabiliriz:

  • Elma vücut tipi
  • Ayva vücut tipi
  • Dikdörtgen vücut tipi
  • Kum saati vücut tipi

2018 Düğün Sezonu Açıldı, Yeni Abiye Elbiseler Görücüye Çıktı | 1

Elma tipi vücuda sahip olanlar bacak dekoltesini öne çıkaran abiyeler seçmelidir. Kısa mini abiye modelleri bu vücut tipi için uygundur. Kum saati dediğimiz vücut tipine sahip olanlar orantılı bir fiziğe sahip olduğu için her abiyeyi güzel taşıyabilir. Ancak balık model bu vücut tiplerine daha çok yakışır. Dikdörtgen vücuda sahip olanlar sırt dekoltelerini kullanabilir. Ayva vücut tipine sahip kadınlar da V yakalı modelleri kullanabilir.

2018 Sezon Renklerini Yakalayın

Değişik abiye modelleri arasında sezon renklerini de tercih etmeye dikkat edebilirsiniz. Sezonun trendlerini yakalamak istiyorsanız ışıl ışıl parlayan sarılar, gri tonları kullanabilirsiniz. Ten renginizle uyumlu olan elbiseleri tercih etmeli ve buna uygun makyaj yapmalısınız. Saç ve makyajın abiye için tamamlayıcı olduğunu unutmamalısınız.

2018 Düğün Sezonu Açıldı, Yeni Abiye Elbiseler Görücüye Çıktı | 2

2018 Düğün Sezonu Açıldı, Yeni Abiye Elbiseler Görücüye Çıktı | 3

2018 Abiye Modelleri İçin Tıklayın !

Abiye Modelleri 2018 için Tıklayın !

Mezuniyet Elbiseleri 2018 Modelleri Tıklayın !