Mart ayına girdiğimiz şu günlerde gardıroplarda biraz yeniliğe gitmeye ne dersiniz?

2017 ilkbahar sezonunun öne çıkan trendlerini keşfedin ve gardıroplarınızda en moda parçalara yer açın. İşte rengarenk çizgilerden trençkota, gömlek elbiselerden sezonun öne çıkan rengi sarıya; 2017 bahar trendleri!

Rengarenk çizgiler

2017 İlkbahar Trendleri | 1

Fotoğraf: Rosie Assoulin / Bluz: Bonprix

Masmavi bir deniz, uçsuz bucaksız bir kumsal ve kumların üzerinde rengarenk çizgili plaj şemsiyeleri! İşte bu iç açıcı görüntüyü yaratan çizgiler 2017 ilkbahar yaz sezonunda gardıroplara da taşınıyor. Hemen hemen her sezon trend olan çizgiler bu baharda karşımıza kırmızıdan turuncuya, maviden pembeye birbirinden canlı tonlarda çıkıyor. Çizgili giyerken aklınızda bulunması gereken birkaç ipucunu verelim. Yatay çizgiler derinlik verdiğinden ve vücudu daha biçimli gösterdiğinden, minyonlar için idealdir. Dikey çizgiler ise vücuda daha ince ve uzun bir görünüm verecektir.

Sarının 50 tonu

2017 İlkbahar Trendleri | 2

Fotoğraf: Kate Spade New York / Elbise: BCBG

Yazı anımsatan en güzel renklerin başında hiç şüphesiz sarı gelir. Güneşin rengi, 2017 ilkbahar modası ile de karşımızda; üstelik birbirinden farklı tonlarıyla. Ten renginize en çok uyacak sarıyı bulmak ve onu en doğru renklerle kombinlemek üzere birkaç tüyo verelim. Eğer teniniz buğday tonlarındaysa limon sarısı ve neon sarı sizin için idealdir. Eğer açık tenliyseniz koyu sarı ve hardal tonlarını tercih etmenizde fayda var. Sarı giyerken kombin yapmanız da son derece kolay. Bu canlı renk, maviden siyaha, kırmızıdan beje; hemen her renk ile şaşırtıcı sonuçlar verecek!

Tek omuz fora

2017 İlkbahar Trendleri | 3

Fotoğraf: Tibi / Tulum: Bonprix

Havalar da ısınacak, omuzları neden açmayalım? Bu ilkbahar/yaz sezonunda tek omuz modası geri dönüyor. İster gündüz şıklığınızı tek omuzlu bluzlar ile tamamlayın, ister geceleri katılacağınız düğün ve davetlerde tek omuz elbise modelleri ile kusursuz bir stil yaratın. Tek omzu açık kıyafetler giydiğinizde saçınızı atkuyruğu ya da topuz yapmayı unutmayın.

Trençkot mevsimi

2017 İlkbahar Trendleri | 4

Fotoğraf: Creatures of the Wind / Trençkot: Bonprix

Gardıropların en klasik, en zamansız parçası bu sezon da sahnede! Her kadında mutlaka bulunması gereken trençkot 2017 ilkbahar modasında da farklı kullanımlarla karşımızda. Klasik bir gömlek ve kot pantolonla giydiğinizde günlük bir şıklık yaratabilir ya da elbise ve eteklerle kombinleyerek ofis şıklığınızı destekleyebilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken, trençkotu spor bir tarzda kullanacağınızda, düğmeleri açık şekilde giymeniz!

2017 İlkbahar Modası: Beyaz gömlek elbiseler

2017 İlkbahar Trendleri | 5

Fotoğraf: DKNY / Gömlek elbise: Vintage Harem

Özellikle ara sıcakların olmazsa olmaz parçası gömlek elbise ilkbahar aylarında her kadının gardırobunda olmalı. 2017 İlkbahar/Yaz trendlerini podyumlarda sergileyen dünyaca ünlü moda tasarımcıları da koleksiyonlarında bu kurtarıcı parçaya bolca yer verdi. Klasik beyaz rengiyle karşımıza çıkan gömlek elbiseler düz ve dantelli modelleriyle bu sezon çok moda olacak!

 

Kaynak: blog.gittigidiyor.com