2016 mayo trendi sizlerle… Yine yılın o zamanı yaklaşıyor. Yaz tatili hayalleri kurmaya çoktan başladık. Sıcacık kumlar, serin sular… Ve tabii ki hepsinden önce plaj alışverişi. 2016 Sezonun mayo trendlerine ve vücut tipinize en çok yakışacak modellere alıcı gözüyle bakmaya hazır mısınız?

2016 mayo trendi

Victoria’s Secret

Victoria’s Secret

Her Yazın Üç Vazgeçilmezi

Üçgen, straplez ve spor büstiyer tarzı bikini üstleri plaj koleksiyonlarındaki daimi yerlerini koruyorlar. Özellikle ilk ikisi küçük göğüsler için ideal. Ayrıca, kalçalarınız genişse dikkati vücudunuzun üst kısmına çekmek için neon renkli, desenli ya da süslemeli bikini üstlerini kullanabilirsiniz.

Vakkorama

Vakkorama

Spor Şık

Geçtiğimiz sezonun başlıca trendlerinden olan sportif mayolar yeni sezonda da popülerliklerini koruyorlar. Bu modern ve atletik stil, daha fit görünmek ve karın bölgesindeki fazlalıkları kamufle etmek için iyi bir seçenek.

Gottex

Gottex

 

Çiçek Desenleri

Bir yaz klasiği. Romantik ve feminen stilin olmazsa olmazı, mayolar kadar bikinilere de çok yakışıyor. Özellikle büyük ve çarpıcı floral desenler dikkati fazlalıklardan ya da vücudunuzda öne çıkarmak istemediğiniz bölgelerden uzaklaştırmak için birebir.

Bonesta

Bonesta

 

Egzotik Desenler

Desenlerin neredeyse her çeşidi güzel ancak belki de en cazibeli olanları egzotik ve etnik motifler.  Tek parça mayolarda da, bikinilerde de etkileyici görünüyorlar. Seksi monokiniler, nam-ı diğer tek parça bikiniler ile olan uyumları ise tartışılmaz. Bu arada, eğer atletik bir vücuda sahipseniz ve biraz kıvrımlı görünmek istiyorsanız, tasarımıyla ‘kıvrım efekti’ yaratan monokini giyin deriz.

Victoria’s Secret

Victoria’s Secret

Tığ İşi

Bazı tasarımlarda detay olarak yer verilen tığ işi (kroşe diyenler de var), kimi zaman da tek parça mayo ya da bikini olarak karşımıza çıkıyor. Bohem, eğlenceli ve sıradış bir alternatif. Her hali güzel fakat giymesi cesaret gerektiriyor.

Koton Beachwear

Koton Beachwear

 

Fırfırlar Her Yerde

Sezonun önde gelen kadın giyim trendi, elbise ve bluzlara kattığı romantik ve flörtöz görünümle takdir topluyor. Plaj giyimi söz konusu olduğunda ise bu özellikleri ikiye katanıyor. Eğlence faktörünü de unutmayalım tabii. Küçük göğüsleri dolgun göstermek, dikkati geniş kalçalardan uzaklaştırmak ya da düz vücut hatlarına kıvrım katmak için biçilmiş kaftan.

klasik_mayo_2016_trendleri

2016 mayo

Kurtarıcı Klasikler

“Tek parça olsun, siyah olsun, rahat olsun yeter” diyenlerdenseniz, bu sezon çok memnun olacaksınız zira koleksiyonlarda drapeliden korseliye, bol bol siyah mayo mevcut. Üstelik karnı gizleyen yüksek belli bikini altları da ihtimaller dahilinde.

Fotoğraf: Koton Beachwear

Kaynak: blog.gittigidiyor.com