Solvent_icermez_logoUHU’nun ‘Yeşil Nokta’ lı ürünleri, özellikle çocukların daha güvenli ve rahat kullanabilmesi için geliştirildi…

Yapıştırıcı sektörünün lider ve yenilikçi markası UHU, yaklaşan okul sezonuna özel birbirinden değişik solvent içermeyen, su bazlı yapıştırıcı serisini tüketicilerin kullanımına sunuyor. Su bazlı ürünlerin üzerinde yer alan ‘yeşil nokta’ ise ürünün insan ve çevreyle dost olduğunun işareti.

Okuldan ofise, hobiden endüstriyel uygulamalara kadar yapıştırıcıya ihtiyaç duyulan her alanda zengin bir ürün gamına sahip UHU’nun insan ve çevre dostu ‘yeşil noktalı’ ürünleriyle ilgili bilgi veren UHU Ürün Müdürü Ceren TurnaUHU olarak yaratıcılıklarını geliştirmeye çalıştığımız çocuklar, özel önem verdiğimiz bir grubu oluşturuyor. Çocukların daha güvenli ve rahat bir ortamda yaratıcılıklarını geliştirebilmeleri için gerek formülü gerekse ambalajları açısından güvenli bir seri geliştirdik. Su bazlı olan serinin, bu özelliğini vurgulamak için de ‘yeşil nokta’ uygulamasını başlattık. Bu şekilde tüketiciler, güvenli formüllü su bazlı bu seriyi daha kolay algılayabilecekler. Anne-babalar son derece güvenli olan ‘yeşil noktalı’ ürünlerimizi gönül rahatlığıyla çocuklarına alabilirler” dedi.

UHU’nun “yeşil nokta”lı ürün gamında; UHU stic, UHU stic MAGIC, UHU Office Pen, UHU twist&glue, UHU FLEX+CLEAN, UHU Glue Pen, UHU patafix, UHU Young&CreativGlitter Glue, UHU Young&CreativTextil Colors ve UHU Young&CreativWindow Deco yer alıyor.

UHU Türkiye’de, 1994 yılından bu yana, uluslararası lider kırtasiye markalarının temsilciliğini yapan Umur Basım ve Kırtasiye A.Ş. tarafından tüketiciye sunuluyor.