Sephora Express, tatile gidenlerin her an yanında bulundurmak istediği, yer kaplamayan pratik ve faydalı ürünler sunuyor.

Sephora Express Airport Kit

Seyahatlerin olmazsa olmazı uçuş setinde; kağıt deodorant, antibakteriyel el yıkama jeli, diş fırçası, saç fırçası ve bir boş krem kutusu yer alıyor. Çantada yer kaplamayan ürünler, havaalanının koyduğu kurallara da uyuyor.
Fiyatı: 38,90 TL

Sephora Express Çok Amaçlı Fırça Seti

Gün içinde makyajını tazelemek isteyenler için tasarlanan pratik set, tüm makyaj fırçalarını bir arada sunuyor. 1 far, 1 dudak, 1 eye-liner fırçası ve 1 süngerli aplikatörden oluşan set, küçük ambalajı ve pratikliliğiyle çantada kolayca taşınıyor.
Fiyatı: 13,50 TL


Sephora Express Sprey Kuru Şampuan

Saçtaki yağlanmayı ve kötü kokuları ortadan kaldıran ürün, suyun olmadığı yerlerde bile saçı temizliyor. Sık seyahat eden ve hayatı hızlı yaşayanlar için ideal olan şampuan, peruk takanların da ilk tercihi oluyor, küçük ambalajıyla çantalarda kolayca yer buluyor.
Fiyatı: 13,90 TL

Sephora Express “Save my Lips!” Dudak Balmı

Kuru dudakları besliyor ve yumuşatıyor. İçeriğindeki mango yağı, E vitamini ve güneş koruma faktörüyle, hem kurumayı hem de güneşin zararlı etkilerini önlüyor.
Fiyatı: 10,50 TL

Sephora Express Pop Up Saç Fırçası

Aynasıyla birlikte sunulan pratik saç fırçası, çantada kolayca taşınabiliyor. Kapaklı ambalajıyla, fırçanın tozlanmasını engelliyor ve hijyen sağlıyor.
Fiyatı: 9,90TL

Sephora Express Kağıt Deodorant

Gün boyu ferahlık ve rahatlık sağlayan deodorant mendiller, özellikle uzun günlerin ve seyahatlerin vazgeçilmezi oluyor. Kredi kartı büyüklüğünde olan ürün, cüzdanda bile rahatça taşınabiliyor. Petekli yapısıyla kullanım kolaylığı sağlayan, terleme önleyici deodorant mendiller, yaz günlerinin kurtarıcısı oluyor.
Fiyatı: 6,90 TL

sephora_save_my_lipssephora_pop-up_sac_fircasisephora_express_kagit_deodorantsephora_express_beauty_kitsephora_expresssephora_dry_cleaning