Duyular üzerindeki etkinin, cilt üzerindeki etki kadar önemli olduğuna inanan Rare Blossom, Sevgililer Günü için özel bir hediye seçeneği sunuyor. Antioksidan Banyo Yağı ve Banyo Tuzu’ndan oluşan hediye paketi, sevgilisini şımartmak isteyenlere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Türkiye’nin ilk sertifikalı organik kozmetik markası Rare Blossom’ın sunduğu banyo keyfi, romantik bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenlere hitap ediyor.

Rare Blossom Antioksidan Banyo Yağı; “çiçeklerin çiçeği” anlamına gelen, hem kadın hem de erkekler için mükemmel bir afrodizyak olan ylang ylang içeriğiyle duyuları harekete geçiriyor. Bileşimindeki bergamot yağıyla rahatlık ve mutluluk hissi veren ürün; üzüm çekirdeği ve ayçiçek yağlarıyla, cildin koruyucu tabakasını ve doğal fonksiyonlarını destekliyor.

Rare Blossom Banyo Tuzu; mineral bakımından zengin deniz tuzu, toksinlerden arındırıcı üzüm çekirdeği tozu ve saf uçucu yağlar içeren özel formülüyle, vücudu ve duyuları canlandırıcı ve arındırıcı bir banyo terapisi sunuyor. Cildi ölü deri hücrelerinden arındıran ve yumuşamasına yardımcı olan ürün, yorgun kasları da rahatlatıyor.

Rare Blossom ürünleri Nişantaşı, Akmerkez, İstinye Park ve Erenköy Beymen mağazalarının yanı sıra; İstinye Park ve Şaşkınbakkal Boyner mağazalarında satışa sunuluyor.

Fiyat:
Rare Blossom Antioksidan Banyo Yağı 50 ml: 45 TL
Rare Blossom Banyo Tuzu 340 gr: 45 TL
Set olarak: 85 TL