Saç yaşlandıkça donuk, cansız ve hacimsiz görünebilir. Saçlarınız kuru ve dışarıdan gelebilecek zararlara karşı savunmasız kalır. Bunu önlemek sizin elinizde…

Rejuvatherapie ile saç bakım pazarında ilk defa 3 etken madde anti-aging bir üründe bir arada kullanıldı.

Biolage rejuvatherapie, saç tellerini hava, su, güneş gibi dış etkenlere karşı koruyan Likopen, saç derisini nemlendiren Omega-3 deposu ketencik yağı ve 10.000 yıldır insanlığın besin kaynağı olan pirinç proteini içeren formülü ile sizi çok daha genç ve dinamik gösterecek.

matrix_biolageSaç Gençleştirici, Besleyici Bakım Şampuanı (250ml)
Donuk ve cansız saçları anti-aging özelliği ile besler. Saçı kuvvetlendirir ve saçlara parlaklık kazandırır. Boyalı saçlar içindir. Sadece Kuaförlerde satılır.

Saç Gençleştirici Bakım Kremi (250 ml)
Besleyici yumuşatıcılarla saçı nemlendirir ve yumuşatır. Saça canlılık ve parlaklık kazandırır. Saçın erken yaşlanmasına neden olabilecek etkenlere karşı saçı korur. Boyalı saçlar içindir. Sadece Kuaförlerde satılır.

Saç Gençleştirici Bakım Maskesi (150ml)
Saç yüzeyindeki zarar görmüş alanları onararak saçı pürüzsüzleştirir. Saça esneklik kazandırır. Saçı ağırlaştırmadan derinlemesine nemlendirir. Boyalı saçlar içindir. Sadece Kuaförlerde satılır.