%50 Daha Az Yağ İle Gerçek Kızartma Mucizesi De’longhi Rotofry’da | 1Ramazan ayının bereketli sofraları De’longhi ile şenleniyor. %50 daha az yağ ile kızartma yapabilen “Rotofry Fritöz” ile dilediğiniz yemeği çok daha az yağlı pişirebilir ve sağlıklı sofralar hazırlayabilirsiniz.

İtalya’nın dünyaca ünlü markası De’Longhi, sağlıklı bir yaşam için %100 sağlıklı pişirme olanağı sunan ‘Rotofry Fritöz’ ü sağlığına önem verenler için yarattı. Hem sağlığınızdan ödün vermeden, hem de %50 daha az yağ ile gerçek kızartma lezzeti sağlayarak Rotofry’da pişirdiğiniz kızartmaların tadına doyum olmayacak!

Rotofry ile Kızartmalar hafifliyor!

Türkiye’de ilk kez fritöz özellikli iç tabanı ve döner haznesi ile %50 daha az kullanarak kızartma yapabilen Rotofry, De’Longhi’nin en yeni ürünleri arasında. Fritöz içerisinde 360 derece dönen haznesi ile yağ kullanım miktarını azaltan Rotofry, komple sökülüp yıkanabilen iç yüzeyi ve yapışmaz kaplama haznesiyle de kullanım kolaylığı sağlıyor. De’Longhi’nin yepyeni ürünü Rotofry Fritöz, ayarlanan termostatı, el yakmayan cook-touch gövdesi, gösterge ışığı ve kızartma işlemini görmeniz için tasarlanmış gözleme penceresi ile benzerleri arasında fark yaratıyor.

Rotofry %50 daha az yağ ile kızartma mucizesi için daha ayrıntılı bilgiyi dilerseniz www.rotofry.com internet adresinden de alabilirsiniz.

De’Longhi Rotofry Fritöz’ün Tavsiye edilen Satış fiyatı; 349TL’dir