Elbiseler neşeleniyor!

Mavi’nin rengarenk ve neşeli elbiseleri, feminen siluetleri ve romantik desenleriyle sıcak yaz günlerinin favorisi olmaya hazırlanıyor. Kırmızı, mavi, turuncu, sarı ve yeşilin en canlı tonlarının kullanıldığı elbiselerde, emprime baskılar, çizgili ve geometrik desenler ile yerel ve etnik detaylar ön plana çıkıyor.  Kızlar en mini elbiselerle plaj partilerinin gözdesi olurken, uzun ve uçuşan elbiseleriyle rahatlığın keyfini çıkarıyor. Mavi’nin Amazon-Brezilya ve Samba temalı yaz koleksiyonunun en havalı ve renkli ürünleri arasında yer alan elbiseler, denim, penye ve dokuma kumaşlarının yanı sıra, büzgü, nakış ve kroşe gibi kızsı detaylarıyla da fark yaratıyor.

rengarenk_elbiseler_mavi_jeansrengarenk_elbiseler_mavi

Bodrum sandaletleri şehre iniyor…

Yazın vazgeçilmezi Bodrum sandaletleri, Mavi’nin yeni sezon koleksiyonunda birbirinden farklı modellerle kızların beğenisine sunuluyor. Günün her saati, kumsalda ya da şehirde giyilebilecek bu sandaletler taba ve kahverengi gibi natürel renklerinin yanı sıra, nar çiçeği, zümrüt, mor ve beyaz renkleriyle hem çok sade, hem de çok şık görünüyor. 5 farklı modelde tasarlanan sandaletler, uçuşan elbiseler ve romantik desenlerle doğal ve sade bir görünüm kazanırken, canlı renkler, hareketli desenler ve dökümlü giysilerle kombinlendiğinde bohem bir havaya bürünüyor.

rengarenk_sandaletler_mavi_jeans_kahvetonlar_derirengarenk_sandaletler_mavi_jeans_kahvetonlar

rengarenk_sandaletler_mavi_jeans_derirengarenk_sandaletler_mavi_jeansrengarenk_sandaletler_mavirengarenk_sandaletler_derirengarenk_sandaletlerrengarenk_deri_sandaletler