Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu’nun düzenlediği ve b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi ana sponsorluğunda 150’nin üzerinde kadının katılımıyla gerçekleştirileşen b-TROPHY Kadın Yürüyüş Yarışı, 23 Ekim 2011 Pazar günü Caddebostan ile Maltepe arasında yapıldı.

Gazeteci, yazar ve sunucu Ece Vahapoğlu’nun açılışını yaptığı b-TROPHY kadın yürüyüş yarışı, tüm kadınların katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirildi. Yarışmada ilk üç finalistin yanı sıra her katılımcı sürpriz hediyeler kazanma şansı elde etti. İlki 2008 yılında, ikincisi ise 2010 yılında gerçekleştirilen b-TROPHY Kadın Yürüyüş Yarışması bu yıl üçüncü kez gerçekleştirildi.

Spor yapamayan kentli kadınlara yönelik olarak düzenlenen etkinlik; spor ve sağlıklı yaşam bilincini oluşturmak, kadın sağlığı için sporun vazgeçilmezliğini vurgulamak amacıyla düzenlendi. Yarışa destek veren markalar arasında; ana sponsor b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi’nin dışında tatilsepeti.com, kadinlarkulubu.com, Arzum, Saka Su, Reebok ve Doğadan yer alıyor.

Kadınlar sağlıklı yaşam için yürüdü | 1

Kadınlar sağlıklı yaşam için yürüdü | 2