Merhaba

Ürün incelemelerini okuyun, kararsız kalmayın
Alışverişte son kararı vermeden önce, ürün incelemelerine ve puanlarına bakabilir; satın aldığınız ürünlerle ilgili kendi incelemenizi yazabilirsiniz.

Ürün incelemesi / ürün deneyimi yorumları nedir ?

Kadınlar Kulübü kullanıcılarının satın aldıkları ürünler hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaştığı, bu ürünlerin avantaj ve dezavantajlarını belirttikleri “ürün değerlendirme, inceleme” yazısıdır.

Yazacağınız deneyimler Kadınlar Kulübü üyeleri tarafından doğru ürün tercih edilmesi için iyi bir fırsat olacaktır. Unutmayın binlerce kadın Kadınlar Kulübü yorumlarını takip etmektedir.

Ürün incelemesi / ürün deneyimi yorumları nasıl yazılır ?

Editor kullanıcısı tarafından önceden belirleyip açtığı başlıkta kullandığınız ürün hakkındaki görüşlerinizi, geliştirilmesi gereken olumlu veya olumsuz özellikleri belirtebilirsiniz. Olumlu özelliklerini belirtirken reklamdan çok gerçek deneyimlerinizi yazmanız, olumsuz özellikleri yazarken de marka kötüleme şeklinde değil ürünün olumsuz ve/veya kullanışsız yönlerini üyelerimiz ile paylaşmanızdır.

Kullanıcılar tarafından yorumlarının tarafsızlığı ve gerçekten yararlı inceleme yazan üyelerimiz bu paylaşımlarını bizim tarafımızdan kendisine hediye edeceğimiz farklı bir ürün için yapması avantajına dönecektir.

Yazmış olduğunuz yorumun tamamen kendi deneyimlerinizden oluşmalı ve herhangi bir başka kaynaktan alıntı olmamalıdır. Yazmış olduğunuz inceleme, ürün incelemesi & Ürün Deneyimleri Kuralları’na uygun bulunduğu takdirde yayınlanacak ve arama sonuçlarında gözükecektir.

Ürün incelemesi / ürün deneyimi yorumları yazmanın ipuçları :

* Açıklayıcı olun.

Ürün incelemenizde, o ürüne yazdığınız yorumun nedenlerini, ürünle ilgili değerlendirmelerinizi ayrıntılı bir şekilde açıklayın.

* Yazınızda üslubunuz anlaşılır olsun.

Açık ve net bir üslup, yazım ve imla kurallarına gösterilen özen sizi ayrıcalıklı kılacaktır.

* Ürünün artılarını ve eksilerini belirtin.

İncelemesini yaptığınız ürünle ilgili beğendiğiniz veya eksik bulduğunuz noktaları belirtebilirsiniz. Unutmayın, incelemeniz genel bir değerlendirme içermelidir.

Ürün incelemesi yazın, bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmak için tıklayın