İnanılmaz Ama Gerçek: 6.30TL’ye Düdüklü Tencere! | 1Nasıl oluyor demeyin, Emsan’ın yeni evlenen çiftlere ya da mutfağını yenileyenlere özel sunduğu kampanya paketinde düdüklü tencereniz sadece 6.30TL!

Kalite ve şıklıktan ödün vermeden oluşturduğu kaliteli setleriyle mutfakların vazgeçilmezi Emsan, hem sofranızın hem de mutfağınızın ihtiyacı olan tüm parçaları bir araya getirerek size eksiksiz ve muhteşem bir set sunuyor. 22 parça tombo tencere çeyiz seti, 86 parça ekstra beyaz porselen yemek takımı, 91 parça sandıklı çatal-kaşık-bıçak setinin oluşturduğu toplam 199 parçalık bu özel set şimdi 1635TL yerine sadece 1249TL’den satışla sunuluyor. Üstelik sadece set içerisindeki belirlenmiş ürünleri satın almak zorunda kalmadan!

Emsan, mutfaklarınızda kendi modanızı yaratmanıza olanak sağlıyor ve kampanya dâhilindeki setlerden dilediğinizi seçebilme imkânını da sunuyor. Porselen ve çatal- kaşık- bıçak setlerinde kampanya dâhilindeki desenlerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Ekstra beyaz porselen grubundan; Hanedan Sultan, Sude, Ece Moon Platino, Linea, Şahmaran, Fun Lunet Serap, Flair, Nazenin Bahar, Mimoza, Spring, Şehrazat Isolet Rayo, Sereno, Kante’yi tercih edebileceğiniz gibi; çatal kaşık bıçak setlerinden de, Twist, Meridyen, Sahra, Helin ve Çisem seçenekleri setinize ekleyebilirsiniz.

Emsan’ın sunduğu bu özel kampanyada hem kendi setinizi hazırlayın hem de uygun fiyat seçeneklerinden yararlanın. Ürün ve model seçenekleri için www.emsan.com.tr adresine bakabilirsiniz.

199 Parçalık Set;
22 Parça Tombo Çeyiz Seti (siyah ve lila renk seçenekleri)
86 Parça Ekstra Beyaz Porselen Takımı
91 Parça Sandıklı Çatal-Kaşık-Bıçak Setinden oluşmaktadır. Kampanya, sözü edilen 199 parçanın bir arada satın alınması durumunda geçerlidir.