Üç Hecha ürününü bir araya getirdik, üstelik çok uygun fiyata ! Döküm demirin ocağınızın üzerinde yaratacağı harikalara hazır olun.

Özellikle kare tava tercih edenler için ürettiğimiz Square Pan, tamamen döküm demirden üretilen, tırtıklı taban yapısına sahip. Yüksek sıcaklıklara kadar çıkabiliyor, ısıyı yüzeyine eşit yayıyor ve uzun süre bünyesinde muhafaza ediyor. Square Pan ocaktan fırına, fırından sofranıza her alanda kolaylıkla kullanılabiliyor. Tüm bu eşsiz özellikler et, tavuk, balık, sebze ve aklınıza gelebilecek birçok yemeği mükemmel pişirmenize olanak sağlıyor.

Essential Set’in olmazsa olmaz elemanı: Mini Cook. Hecha’nın tenceresi Mini Cook da diğer tüm Hecha ürünleri gibi döküm olma özelliği ile ısıyı tüm yüzeye eşit yayar ve sıcaklığı uzun süre muhafaza eder. Böylelikle, kısık ateşte uzun pişirme ve fırın kullanımı gerektiren yemeklerde mükemmel sonuçlar elde eder. Yahni, rosto, zeytinyağlı yemekler, hatta ekmek bile pişirebilen Mini Cook ocaktan fırına, fırından sofraya rahatlıkla taşınabiliyor.

Setin en küçük elemanı Pan Paella, sofranıza sıcak servis etmek istediğiniz özel yemekler için birebir.. Harika omletler, yumurtalar, risottolar, sebzeler Pan Paella’da pişiyor. Hecha’nın Cook&Serve serisinin bir üyesi olan Pan Paella, yemeklerinizi fırınınızdan ve ya ocağınızdan masanıza getirip, hoş bir sunumla sıcak sıcak servis etmenize olanak sağlıyor.

Hecha Essential Set | 1

Dökme demirin lezzet ile hayat buluşu…

Dökme demir, yüzlerce yıldır kullanılan ayrıcalıklı yemek pişirme tekniklerinden biri. Pişirme gerecini eşsiz kılan bu özel malzeme, her şeyden önce daha çabuk ısınıyor. Daha yüksek ısıyı, ürünün bütününe kusursuz bir sekilde dağıtıyor.

En ideal pişirme yöntemi!

ışte bu nedenle dökme demir ile pişen hiç bir yemekte lezzet kaybı yaşanmıyor. Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor.

Evde, ofiste, restoranda ya da otelde… HECHA gerçek damak tadının sunulduğu her yerde, yaşamak için yiyenlere değil; yemek için yaşayanlara sesleniyor.

Hecha Essential Set | 2