nar_ozuFormülünde güçlü antioksidan etkisi ile NAR ÖZÜ bulunan Murad Vitalic Serisinin iki mükemmel ürünü ile hep genç kalın…

Pomphenol Pomegranate Extract
% 100 Saf Nar Özü Gıda Takviyesi

Dr.Murad’ın patentli %100 Saf Nar Özü Tableti, serbest radikalleri etkisiz hale getirerek hücrelerdeki DNA’nın korunmasında, hem cilt hem de vücut sağlığında önemli rol oynar. Ayrıca her gün 1 tablet alınan nar özünün, cildin güneşe karşı savunmasını %25’e varan oranda artırdığı klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır. Daha berrak, pürüzsüz, dış etkilere karşı güçlü ve ışıldayan bir cilt için nar tabletinizi almayı unutmayın!

Yetkili Eczanelerde Fiyat: 98 TL

Moisture Silk Eye Gel SPF 15
Göz Çevresi Şişkinliklerine Karşı Nemlendirici Jel

Özellikle hassas ve nemsiz göz çevreleri ve gözaltı şişkinleri için geliştirilmiş bu ürün göz çevresindeki şişlikleri yatıştırmayı desteklerken göz çevrenize, etkisi gün boyu devam eden bir rahatlık ve nem sağlamaya yardımcı olur.

Algae özü içeren formülü ile gözaltı çizgilerinin görünümünü azaltmayı ve göz çevrenize ipeksi bir yumuşaklık kazandırmayı destekler. Jel ve krem karışımlı formül buzdolabında bekletilip kullanılırsa gözaltı şişkinliklerine karşı daha etkili olur. Nemsiz göz çevreleri birkaç pompa ürünü sürüp 10 dakika bekleterek nem maskesi olarak da kullanabilir.

Yetkili Eczanelerde Fiyat: 169 TL