Kadınlar 40’lı yaşlarda güzel ve çekicidir, fakat zamanla ciltlerinde gözle görülür etkiler belirir. Volumetri teknolojisinden esinlenen Lancôme, kozmetik liftingi yeni bir boyuta taşıdı… Cildin gençliğini ifade eden açıyı düzelten özel bakım kremi Lancôme Rénergie Lift Volumetry’yi yarattı.

40’lı yaşlardan itibaren zamana yenik düşen cilt dokusunda, hem kişinin genetik mirasına, hem de hormonal değişiklikler, stres, yorgunluk, güneş ve hava kirliliğinden kaynaklanan çevresel zararlar gibi birçok dış faktöre bağlı etkiler görülür.

Tüm bu etkiler sonucunda hücresel aktiviteler yavaşlar ve hücre dışında bulunan sıvı bozulur. Cildi destekleyen yapıda gevşeme oluşur ve genç ifadeyi ortaya çıkaran yüz ovali belirginliğini kaybeder. Özellikle yüzün alt kısmında sarkma; yüzde yorgun, ağır ve üzgün bir ifade gibi yüz hacminde değişimler görülür.

Lancôme, tüm bu etkileri, yüzün iki ayrı kısmında inceledi:

• Yüzün üst kısmında : Şakaklarda kırışıklıklar, gözaltında torbalar ve morluklar, burundan dudaklara inen çizgilerde belirginleşme, yanaklarda dolgunluk kaybı ve çökmeler gözlenir.
• Yüzün alt kısmında : Alt çene ve boyun bölgesinde sarkma gözlenir, gıdı oluşur, dudak yapısı incelir.

Çığır açan tüm bu bilgiler ışığında, Lancôme, kozmetik liftingi yeni bir boyuta taşıdı. “Volumetrik” tekniklerinden esinlenerek, hücresel iletişimi güçlendiren GF-VolumetryTM kompleksi geliştirdi ve bu teknolojiyi yeni Lancôme Rénergie Lift Volumetry bakım kremine taşıdı.

Lancôme Rénergie Lift Volumetry, cilt kalitesini ve sıkılığını sağlayan hücresel iletişim elementlerinin (büyüme faktörlerinin) sentezini, stoklanmasını ve dağıtılmasını düzenleyerek, GF Volumetry kompleksi sayesinde hücresel iletişimi güçlendirir.

Elde Edilen Etkiler…

Lancôme Rénergie Lift Volumetry, zengin içerikli ve kadifemsi yapısı ile cildi anında nemlendirir ve yeniler. Yüzün gençliğini ifade eden açıda 8° düzelme sağlar (4 hafta boyunca 43 kadın üzerinde klinik değerlendirmelerle test edilmiştir). Yüz ve boyun bölgesini sıkılaştırarak, gerginliğini kazandırır. Yanaklarda dolgun görünüm sağlar. Yüz ovali belirginleşerek, hatları ortaya çıkarır.

Gençliğinizi ifade eden açıyı düzletin ! LANCÔME RÉNERGIE LIFT VOLUMETRY | 1

Lancôme Rénergie Lift Volumetry Özel Cilt Bakım Kremi – SPF 15
(40’lı yaşlara özel volümetrik lifting ve şekillendirme sağlayan bakım kremi)
Güncel fiyat bilgisi – 220.-TL

GF-Volumetry™ Kompleksi:
GF Volumetry kompleksi, en önemli 4 büyüme faktörünün (hücresel iletişim elementleri) sentezini düzenleyen, bu faktörlerin stoklanmasını ve dağıtımını tetikleyen kuvvetli aktif içeriklerden oluşur. (Kuvvetli aktif içerikler: keten tohumu özü, vigna aconitifolia özü, maya özü ve biolipid)

• EGF sentezini arttırmak için Bio-lipid;
• KGF senzetini arttırmak için keten tohumu özü;
• HGF ve TGFb sentezini arttırmak için vigna bitkisi özü içerir.

GF-Volumetry™ Kompleksi ayrıca perlekanın sentezini arttıran maya özü içerir. Büyüme faktörlerinin stoklanması ve dağıtımında görevli perlekan sentezi yaşla birlikte azalır. Deneysel ortamda hücre kültüründe yapılan testlerde maya özünün perlekan sentezini %33 oranında arttırdığı görülmüştür. Maya özünün etkilerine destek olarak, keten tohumu özü de büyüme faktörlerinin stoklanması ve dağıtımında görevli kilit kolajenlerin sentezini tetikler.

R.A.R.E.™ teknolojisi:

Kolajen ağı ciltte büyüme faktörlerinin stoklanması ve dağıtımını düzenleyen önemli bir elementtir. Bu anlamda cildin kolajen ağını kuvvetlendirmek için Lancôme laboratuarları GF-Volumetry™ Kompleks ve R.A.R.E.™ teknolojisini birleştirdi. R.A.R.E.™ teknolojisi kolajen liflerini bağlayan lumikan sentezini tetikleyerek cildin destek yapısını yeniden düzenler. R.A.R.E.™ teknolojisi hücreler üstü matriks yapıyı düzenlemek için çalışırken, sıkılık sağlayan kolajen liflerini destekler ve daha sıkı bir destek doku yaratmak için bu sayede dermise tekrardan yoğunluk kazandırır.