Mavi’nin Akdenizli dünyası “Mavi&Friends” ile daha da zenginleşiyor!

Mavi, yenilikçi ve özgün stilleriyle fark yaratan, özgür ruhlarıyla ilham kaynağı olan, en önemlisi Mavi’yle gönül bağı bulunan ünlüleri, “Mavi&Friends” projesi kapsamında mağazalarında oluşturduğu özel köşelerde müşterileriyle buluşturuyor. Kişisel stili ve yaratıcılığıyla trendsetter olan Ece Sükan, Mayıs ayından itibaren, Mavi&Friends projesiyle Mavi mağazalarında olacak. Ece Sükan’ın seçtiği vintage ürünler ve vintage ruhuna uygun bir şekilde yorumladığı Mavi ürünleri, Akmerkez, İstinye Park, Beyoğlu, Tünel ve Palladium mağazalarında yer alacak.

Bir yaşam tarzı olan, modanın ötesinde olmaktan hoşlanan ve bireysel stilini ortaya koyabilen, farklı, cesur ve öncü kişilerin tercihi “Vintage”, Ece Sükan ve Mavi farkıyla yepyeni bir yaklaşımla sunulacak. “Ece Sükan Vintage”, değişik dönemlere ait stil ve trendleri yansıtan kıyafetlerle, Mavi mağazalarında görülmeye değer, büyüleyici bir ambians yaratacak.

“Ece Sükan Vintage” Mavi’de

Ece Sükan Vintage, Mavi müşterilerini geçmişin masalsı dünyasına doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Benzersiz olmayı seçenlere genç, yenilikçi ve yaratıcı bir şıklık sunuyor. Retro kumaşlar, şifon ve tüllerin kullanıldığı, çiçek desenleri ve marin esintiler taşıyan ürünlerde, sarı, pembe gibi sıcak tonların yanı sıra mor, fuşya, yeşil gibi iddialı tonlar dikkat çekiyor.

Vintage’ın dünyadaki öncüleri arasında; Kate Moss, Winona Ryder, Drew Barrymore, Sharon Stone, Dita von Teese, Chloe Sevigny’ gibi pek çok star yer alıyor.