“ Beverly Hills” yaşam tarzından esinlenilerek, stil sahibi olmanın büyüsünü ortaya çıkaran J Beverly Hills saç bakım ürünleri ile ışıltınızı keşfedin…

J Beverly Hills , Sandra Bullock, Kim Basinger, Robert De Niro, John Trovolta,Uma Thurman , Kevin Bacon, Miley Cyrus, Antonio Sabato, Jr. Alicia Silverstone, Janis Dickinson, Wynona Ryder, Hilary Swank, Steve Martin, Sting, Michelle Pfeiffer, Quenn Latifah, Jaclyn Smith, Marisa Tomei, Minnie Driver, Tia Carrera, Brad Pitt… gibi dünyaca ünlü isimlerin yaşam stili haline dönüşmüş bir marka.

Juan Juan Güzellik Merkezi kurucusu ve eğlence dünyasının ünlü saç tasarımcısı Juan Juan tarafından yaratılan J Beverly Hills kadın ve erkek saç bakım ürünleri, dünyaca ünlü starların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.

Tutkunun ve hayal gücünün odak noktası olan J Beverly Hills, 28 çeşit bitkisel ve yağ özlü saç bakım ürünleri ile Güzellik Salonları, markalaşmak isteyen saç tasarımcıları ve bakımlı olmanın altını çizmek isteyenler için bir yaşam tarzı yaratacaktır.

Bakım, onarım ve şekillendirme şampuanlarından, saç kremleri ve şekillendirme spreylerine kadar hem kadın hem de erkekler için geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Amerika orijinli J Beverly Hills, Türkiye’deki tek distribitörü Budak Kozmetik aracılığı ile seçkin kuaför salonlarında yerini alıyor…

J-Beverly-Hills-women