Dansın eğlence dolu dünyasına hoş geldiniz!

 Ve Dans Organizasyon, dansın her çeşidini 7’den 77 ‘ye her yaştan insanın yapabileceği türde olanaklar sunuyor. Dans organizasyonları yanı sıra iş dünyasının yorucu temposunda çalışanlara motive edici aktivite programları sunmak, evlenen çiftlerin düğün törenlerine hoş bir farklılık yaratmak, bayanları eğlenceli, hareketli latin ezgileri ve hareketleriyle canlandırmak, çocuk ve tüm gençleri yoğun eğitim sürecinde bedensel ve fiziksel olarak rahatlatmak,  Ve Dans Organizasyon’un hizmetleri arasındadır.

*KADINLAR KULÜBÜ ÜYELERİNE ÖZEL DANS DERSLERİ ÜCRETİMİZ 01.01.2013 TARİHİNE KADAR SADECE AYLIK 85 TL’DİR.

 DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN: 0216 550 91 72 / 0532 377 18 37

www.vedans.com

DÜĞÜN VE DANS

Yeni bir hayata başlangıç yapacağınız o özel ve unutulmaz gününüzü, geride bırakacağınız güzel bir anıyla süslemeye ne dersiniz? Romantik, eğlenceli, enerjik, sıra dışı… Hangisi ruhunuzu yansıtıyorsa, gelin bu değerli gününüzde seçtiğiniz müzik eşliğinde sizlere özel olarak hazırlanacak koreografiler ile evlilik töreninizde güzel bir farklılık yaratalım…

İLK DANS

Düğün hazırlıklarınızı en güzel şekilde tamamladınız. Peki ya ilk dans? İlk dansınızla düğün töreninizin hayatınızda unutamayacağınız bir anı olarak yerini almasını istemez misiniz? Size özel  bu günde,  seçtiğiniz müzik eşliğinde yapacağınız ilk dans ile hem kendinize hem sevdiklerinize daha farklı ve anlamlı bir gece yaşatabilirsiniz.
Seçtiğiniz müzik türüne göre belirlenen ve size özel hazırlanan dans koreografinizi öğrenirken derslerin ne kadar kolay ve eğlenceli geçtiğini  görecek ve şaşıracaksınız.

PASTA DANSI

Sizi izleyenleri ilk dansınızla büyülediniz… Şimdi ise eğlence zamanı… Pasta kesildikten sonra yapacağınız hareketli danslarla düğün töreniniz için farklı alternatifler sunuyoruz.
Gelin, düğün töreninizin bu bölümünü farklı bir konseptle renklendirelim…

7 dersten oluşan dans paketinde 2 farklı dans koreografisi öğrenme şansını yakalayabilir, ilk dansınız yanı sıra pasta kesildikten sonra hareketli bir dansla sizi sevenleri eğlendirebilirsiniz.

Üstelik sadece KADINLAR KULÜBÜ üyelerine özel, ‘ilk dans’ koreografisi %40 İNDİRİMLİ  400 TL olup ‘pasta dansı’ koreografisi de ÜCRETSİZ olarak sunulacaktır.

*BU KAMPANYA 01.0CAK.2013 TARİHİNE KADAR YAPILACAK KAYITLARDA GEÇERLİDİR.

www.dugunvedans.com

İLETİŞİM: 0216 550 91 72 / 0532 377 18 37