Dermalogica teknolojisi ve kalitesiyle geliştirilen özel cilt aydınlatma sistemi “ChromaWhite TRXTM” güvenli ve yenilikçi içerikleriyle ciltteki lekelenmeleri önlemek, leke görünümlerini azaltmak ve düzenli bir cilt tonuna ulaşmak için sonuç odaklı bir sistem sunuyor. Dört haftadan itibaren leke görünümünde değişim sağlayan yeni sistemiyle ton farklılıklarını minimuma indirmeye yardımcı oluyor. Ton farklılıklarına karşı cildin savunmasını güçlendiriyor.

Serinin en etkin ürünlerinden biri olan aydınlatıcı toz Extreme C, cilt ile temas ettiğinde emülsiyona dönüşür. İçeriğindeki Magnezyum Askorbil Fosfat (MAP) ve Beyaz Çay ile ton farklılıklarını azaltır, cildin aydınlanmasını hızlandırır ve ileride oluşabilecek ton farklılıklarına karşı cildin savunmasını güçlendirir.

Tavsiye edilen perakende fiyatı:230,00 TL / 8 gr

dermalogica-chroma_group

Dermalogica Chroma White TR Extreme C

Cilt ile temas ettiğinde emülsiyona dönüşen etkili aydınlatıcı toz, içeriğindeki Magnezyum Askorbil Fosfat (MAP) ve Beyaz Çay ile ton farklılıklarını azaltır, cildin aydınlanmasını hızlandırır ve ilerde oluşabilecek ton farklılıklarına karşı cildin savunmasını güçlendirir.

• Cilde ışıltı ve parlaklık veren bir pudra.
• Mevcut renk bozukluklarını azaltır ve yeni hasar oluşumlarını engeller.
• İçeriğindeki C vitaminiyle cildi ışıtır ve tonlar.
• Ayrıca beyaz çay sayesinde serbest radikallerin zararlarını engeller.
• Sodyum hiyalüronat ile nemi cilt yapısında kilitler.
• Hiper-pigmentasyonu olanlar için mükemmeldir.