Creme-Fraiche

İsmini ve bembeyaz rengini krem şantiden alan, bitkisel sütler ve doğal yağların bileşiminden oluşan Crème Fraîche®; her cilt tipine uygun üç farklı çeşidiyle cildi nemlendiriyor, canlandırıyor, parlak ve enerjik bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Doğal cilt bakımında uzman NUXE, protein içeren sekiz bitkisel sütün enerji veren özelliklerini, dört esansiyel yağın stresten arındırıcı ve dengeleyici etkileriyle harmanlayarak benzersiz “lact-aroma”yı yarattı. Bu özel aroma ve yeşil çayla harmanlanarak üretilen Crème Fraîche® serisi, nem tutucu etkisiyle cilde genç ve parlak bir görünüm kazandırıyor.

NUXE Crème Fraîche, kolay emilen ve su kaybını yavaşlatan formülüyle yaz aylarından sonra ciltte meydana gelen tahribatı azaltarak ihtiyaç duyulan nemi geri kazandırıyor. Düzenli kullanımlarda, ciltte canlı ve enerjik bir görünüm oluşmasını sağlarken, sıkılaştırıcı etkisiyle cildi pürüzsüzleştiriyor.

Her mevsim elinizin altında bulunması gereken inanılmaz bir ürün. Erkek ve kadınlara yönelik olmasının yanı sıra, tüm cilt tipleri için ideal.

Crème Fraîche® de Beauté Suractivée:

Normal Ciltler için enerji veren nemlendirici krem

Bitkisel sütleri enerji ve nem kaynağı olarak kullanan ilk cilt bakım ürünü. Cilde optimum protein desteği sağlayarak cildi nemlendirir, yeniden yapılandırır, canlandırır ve güçlendirir. Esansiyel yağların dengeleyici özellikleri sayesinde cilde rahatlık ve yumuşaklık verir. Buğday proteininin yüksek sıkılaştırıcı etkisiyle cildi pürüzsüzleştirir, E vitamini ile dış etkenlere karşı korur.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı : 65,00 TL 60 ml Kavanoz

Crème Fraîche® Concentrée de Beauté Suractivée :

Kuru ve çok kuru ciltler için enerji veren nemlendirici krem

Normal ciltler için enerji veren nemlendirici krem Crème Fraîche® de Beauté’nin kuru ve çok kuru ciltleri rahatlatmak için zenginleştirilmiş versiyonu. Lact-aroma sinerjisi ile cildi beslerken, bal özü ve moringa yağı ile kuru ciltlerin ihtiyaç duyduğu daha yüksek nemlendirme ve rahatlamayı sağlar. A ve E V vitaminleri, pirinç ve dağ tütünü özleriyle çok yönlü koruma sağlar.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı : 65,00 TL 60 ml Kavanoz

Crème Fraîche® de Beauté Formule “Light”:

Karma ciltler için enerji veren dengeleyici nemlendirici krem

İçerdiği Sebum Dengeleyici Kompleks ve Kalsiyum Tozları ile cildi dengeler , sebum kalitesini yükseltir. Latin Çiçeği ile cilt yapısını inceltip kızarıklık ve tahrişlere karşı mücadele ederken, Terminala Chebula (yenileyici özellikli Uzak Doğu bitkisi) ile belirgin gözenekleri sıkılaştırır. Tüm Crème Fraîche® serisinin ortak özelliği olan bitkisel süt ve esansiyel yağların lact-aroma sinerjisi ile cildi besler, nemlendirir, dengeler ve rahatlatır.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı : 63,00 TL 50 ml Tüp